Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Szijasztok!

Fõleg a nyomdásokknak, meg a szerkesztõknek üzenem, hogy már a második szám jött ki úgy, hogy elég sok helyen a õ betû helyén csak egy téglalap van! És azért ez nem szúr senkinek sem szemet?

Üdv...Sianis

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Nagyon fincsi lett a szám, és tök klafa a nyári visszatekintés...

Eurobike: Übermegafaszazsír!
Yeti: Hú,de szép :o 8)

...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
es benne van a YETI!!!!!
vegre!
holnap megveszem.
meg szûz vagyok bazze!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Ja, boltokban már van! ;)
Nekem bejön... ;D

Steve

Steve

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Boltokban van-e mar?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Pedaloman szerint holnap érkezik, de ebbõl mennyi igaz... ::)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Lesz uj szam?? Vagy mar van?? Vagy kesik?

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Hello Evita!

A válasz röviden: nem. A miértre Te is tudod a választ, ha felütsz pl. egy 2001-es számot.

evita

evita

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Hello!

Nem gondolkodtatok meg el azon, hogy elcsapjatok (marmint a laptol) a tordeloszerkesztotoket?
Soxor nehezen tudom eldonteni, hogy a khaki-feher alapszinu mezo utan a folytatast a narancsszinu v. fekete mezoben keressem (a szinek tetszes szerint behelyettesithetok, hiszen a legtobb cikk legalabb harom alapszinen fut)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

A B+ action felni külsõ szélessége: 24mm a belseje pedig 19mm.. ;)

Ezt lett volna olyn nehéz leírni? Vagy benne van a cikkben, de ilyen felületesen olvasok?

digo97

digo97

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Hi!
Jól sikerüllt az utóbbi szám, csak a triálos részt hiányoltam nagyon, fõleg,hogy azt a borító legfelsõ sorában is feltüntettétek.Szerintem a bmx mellett ennek is lehetne egy oldalt szánni... Üdv!

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
A B+ action felni külsõ szélessége: 24mm a belseje pedig 19mm.. ;)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Azt én sem tudtam meg, de érdekelt volna: Hány mm széles a feni, ami fûzve van? Tolómérõtök csak van, nem? ;)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás

he-he gyerekek, én megtehetem

ezt minek kapcsán érezted?

Ezt a cikk vége felé mindig a sárga irigység mondatja velem... de a józan itélõképességemet azért nem vesztem el teljesen. Talán ha másképp kommentálná egy méregdrága alkatrész lecserélését... És nem lenne mindig három pont... Amennyiben nem így van, hát csak tegye. Mert egyébként én is megtehetem... Mert nem tetszik az adott cucc szine... ;)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Melyik méret érdekelne?
26" volt mindegyik...

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Hali!
Pont Balázs a téma, de nem emiatt kérdezek.
A B+ kerekek tesztjébõl kimaradt egy apró, de nagyo fontos dolog. Mi is? Igen, a kerekek MÉRETE.
Nos, kérdem tisztelettel, milyen méretû felnik voltak/vannak befûzve? A Cseke Rt. honlapján is kerestem, de nem találtam infót róla.
??? ??? ??? :'(

Köszi elõre is!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
me o ir cikket is vagy csak fordit?!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Balázs cikkeit nem tudom nyugodtan egybe végigolvasni, mert mintha sütne belõle a felsõbbrendû, nagyképû érzés. A legutóbbi cikk retrobájk írásában is úgy cserélgette az alkatrészeket, mint más a zokniját, de nem ez zavar, hanem ahogy leírja.

Sztem örüljünk neki,h megteheti,ha nem így lenne,talán nem tudnánk meg annyi dolgot az alkatrészekkel kapcs.És ez pölö olyan,mint a számtech/hifi/autós/horgász/satöbbi lapokban,amikor az aktuális teszter ömleng a legutolsó hi-tech alkatrészrõl,ami a pórnéphez talán le sem ér sose az ára miatt,és lehet irigyelni az illetõt emiatt,de hát ha ez a munkája,akkor ez a munkája.
És asszem volt 1 szám,amibe nagyon röviden meg volt említve a dolog,h alapvetõen nem fizetnek a cuccokért,azok tesztre érkeznek,és bár gondolom mindent negyed áron szereznek atomék,nekik is véges a takarójuk,ha vásárlásról van szó;
"csak nem mondhatom a gyerekeimnek,h nézzék a karbon villámat,ahelyett,hogy joghurtot ennének"
azért ez magáért beszél.különben is

he-he gyerekek, én megtehetem

ezt minek kapcsán érezted?

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kedves Bikkmakkék!

Nem vagyok egy fórumozó típus - inkább tekerek helyette - mert mikor írhatnékom van mindig elõbb elolvasom a többi kedves hozzászólást és általában gyógyírt találok az engem gyötrõ problémámra vagy kiváncsiságom kielégítésére. Egy dologgal azonban nem tudok kibékülni. Balázs cikkeit nem tudom nyugodtan egybe végigolvasni, mert mintha sütne belõle a felsõbbrendû, nagyképû érzés. A legutóbbi cikk retrobájk írásában is úgy cserélgette az alkatrészeket, mint más a zokniját, de nem ez zavar, hanem ahogy leírja. Mert hát ugye megérti mindenki, hogy csak nem fog egy régebbi darabot a gépen hagyni, ami ugyan ritkaság és csodaszép ha egy mittudomén milyen (épp nincs itt az újság..) titán, karbon alkatrésszel kicserélheti... (Ez a 3 pont mindig érzékelteti, hogy he-he gyerekek, én megtehetem.) Amennyiben lélekbegázoló voltam bocs, de mivel elég sokk cikket ír nem tudtam kikerülni. Egyébként a technikai tudását nem vonom egy percig se 2ségbe.

Kösz.

supi4

supi4

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Be jó volna, ha újra lenne az újságban ajándék poszter!!! Én valójában nem is tudom, hogyan lehet egy ilyen lapot szarul bekötni, kisebb használat után teljesen cafat lesz az egész! Nem lehetne valamit tenni ellene???