Szijasztok!
Fõleg a nyomdásokknak, meg a szerkesztõknek üzenem, hogy már a második szám jött ki úgy, hogy elég sok helyen a õ betû helyén csak egy téglalap van! És azért ez nem szúr senkinek sem szemet?
Üdv...Sianis
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2003. október 04. - 18:47
Írta 2003. október 04. - 18:41
Nagyon fincsi lett a szám, és tök klafa a nyári visszatekintés...
Eurobike: Übermegafaszazsír!
Yeti: Hú,de szép 8)
...
Eurobike: Übermegafaszazsír!
Yeti: Hú,de szép 8)
...
Írta 2003. október 03. - 22:37
Írta 2003. október 03. - 21:41
Írta 2003. október 03. - 10:35
Írta 2003. október 02. - 19:43
Írta 2003. október 02. - 18:30
Írta 2003. október 02. - 10:30
Hello Evita!
A válasz röviden: nem. A miértre Te is tudod a választ, ha felütsz pl. egy 2001-es számot.
A válasz röviden: nem. A miértre Te is tudod a választ, ha felütsz pl. egy 2001-es számot.
Írta 2003. október 01. - 11:35
Hello!
Nem gondolkodtatok meg el azon, hogy elcsapjatok (marmint a laptol) a tordeloszerkesztotoket?
Soxor nehezen tudom eldonteni, hogy a khaki-feher alapszinu mezo utan a folytatast a narancsszinu v. fekete mezoben keressem (a szinek tetszes szerint behelyettesithetok, hiszen a legtobb cikk legalabb harom alapszinen fut)
Nem gondolkodtatok meg el azon, hogy elcsapjatok (marmint a laptol) a tordeloszerkesztotoket?
Soxor nehezen tudom eldonteni, hogy a khaki-feher alapszinu mezo utan a folytatast a narancsszinu v. fekete mezoben keressem (a szinek tetszes szerint behelyettesithetok, hiszen a legtobb cikk legalabb harom alapszinen fut)
Írta 2003. szeptember 29. - 10:09
A B+ action felni külsõ szélessége: 24mm a belseje pedig 19mm..
Ezt lett volna olyn nehéz leírni? Vagy benne van a cikkben, de ilyen felületesen olvasok?
Írta 2003. szeptember 26. - 22:17
Hi!
Jól sikerüllt az utóbbi szám, csak a triálos részt hiányoltam nagyon, fõleg,hogy azt a borító legfelsõ sorában is feltüntettétek.Szerintem a bmx mellett ennek is lehetne egy oldalt szánni... Üdv!
Jól sikerüllt az utóbbi szám, csak a triálos részt hiányoltam nagyon, fõleg,hogy azt a borító legfelsõ sorában is feltüntettétek.Szerintem a bmx mellett ennek is lehetne egy oldalt szánni... Üdv!
Írta 2003. szeptember 26. - 22:01
Írta 2003. szeptember 24. - 14:19
Azt én sem tudtam meg, de érdekelt volna: Hány mm széles a feni, ami fûzve van? Tolómérõtök csak van, nem?
Írta 2003. szeptember 24. - 09:48
ezt minek kapcsán érezted?he-he gyerekek, én megtehetem
Ezt a cikk vége felé mindig a sárga irigység mondatja velem... de a józan itélõképességemet azért nem vesztem el teljesen. Talán ha másképp kommentálná egy méregdrága alkatrész lecserélését... És nem lenne mindig három pont... Amennyiben nem így van, hát csak tegye. Mert egyébként én is megtehetem... Mert nem tetszik az adott cucc szine...
Írta 2003. szeptember 24. - 08:47
Írta 2003. szeptember 24. - 01:06
Hali!
Pont Balázs a téma, de nem emiatt kérdezek.
A B+ kerekek tesztjébõl kimaradt egy apró, de nagyo fontos dolog. Mi is? Igen, a kerekek MÉRETE.
Nos, kérdem tisztelettel, milyen méretû felnik voltak/vannak befûzve? A Cseke Rt. honlapján is kerestem, de nem találtam infót róla.
??? ??? ??? :'(
Köszi elõre is!
Pont Balázs a téma, de nem emiatt kérdezek.
A B+ kerekek tesztjébõl kimaradt egy apró, de nagyo fontos dolog. Mi is? Igen, a kerekek MÉRETE.
Nos, kérdem tisztelettel, milyen méretû felnik voltak/vannak befûzve? A Cseke Rt. honlapján is kerestem, de nem találtam infót róla.
??? ??? ??? :'(
Köszi elõre is!
Írta 2003. szeptember 23. - 18:50
Írta 2003. szeptember 23. - 18:01
Sztem örüljünk neki,h megteheti,ha nem így lenne,talán nem tudnánk meg annyi dolgot az alkatrészekkel kapcs.És ez pölö olyan,mint a számtech/hifi/autós/horgász/satöbbi lapokban,amikor az aktuális teszter ömleng a legutolsó hi-tech alkatrészrõl,ami a pórnéphez talán le sem ér sose az ára miatt,és lehet irigyelni az illetõt emiatt,de hát ha ez a munkája,akkor ez a munkája.Balázs cikkeit nem tudom nyugodtan egybe végigolvasni, mert mintha sütne belõle a felsõbbrendû, nagyképû érzés. A legutóbbi cikk retrobájk írásában is úgy cserélgette az alkatrészeket, mint más a zokniját, de nem ez zavar, hanem ahogy leírja.
És asszem volt 1 szám,amibe nagyon röviden meg volt említve a dolog,h alapvetõen nem fizetnek a cuccokért,azok tesztre érkeznek,és bár gondolom mindent negyed áron szereznek atomék,nekik is véges a takarójuk,ha vásárlásról van szó;
"csak nem mondhatom a gyerekeimnek,h nézzék a karbon villámat,ahelyett,hogy joghurtot ennének"
azért ez magáért beszél.különben is
ezt minek kapcsán érezted?he-he gyerekek, én megtehetem
Írta 2003. szeptember 23. - 12:19
Kedves Bikkmakkék!
Nem vagyok egy fórumozó típus - inkább tekerek helyette - mert mikor írhatnékom van mindig elõbb elolvasom a többi kedves hozzászólást és általában gyógyírt találok az engem gyötrõ problémámra vagy kiváncsiságom kielégítésére. Egy dologgal azonban nem tudok kibékülni. Balázs cikkeit nem tudom nyugodtan egybe végigolvasni, mert mintha sütne belõle a felsõbbrendû, nagyképû érzés. A legutóbbi cikk retrobájk írásában is úgy cserélgette az alkatrészeket, mint más a zokniját, de nem ez zavar, hanem ahogy leírja. Mert hát ugye megérti mindenki, hogy csak nem fog egy régebbi darabot a gépen hagyni, ami ugyan ritkaság és csodaszép ha egy mittudomén milyen (épp nincs itt az újság..) titán, karbon alkatrésszel kicserélheti... (Ez a 3 pont mindig érzékelteti, hogy he-he gyerekek, én megtehetem.) Amennyiben lélekbegázoló voltam bocs, de mivel elég sokk cikket ír nem tudtam kikerülni. Egyébként a technikai tudását nem vonom egy percig se 2ségbe.
Kösz.
Nem vagyok egy fórumozó típus - inkább tekerek helyette - mert mikor írhatnékom van mindig elõbb elolvasom a többi kedves hozzászólást és általában gyógyírt találok az engem gyötrõ problémámra vagy kiváncsiságom kielégítésére. Egy dologgal azonban nem tudok kibékülni. Balázs cikkeit nem tudom nyugodtan egybe végigolvasni, mert mintha sütne belõle a felsõbbrendû, nagyképû érzés. A legutóbbi cikk retrobájk írásában is úgy cserélgette az alkatrészeket, mint más a zokniját, de nem ez zavar, hanem ahogy leírja. Mert hát ugye megérti mindenki, hogy csak nem fog egy régebbi darabot a gépen hagyni, ami ugyan ritkaság és csodaszép ha egy mittudomén milyen (épp nincs itt az újság..) titán, karbon alkatrésszel kicserélheti... (Ez a 3 pont mindig érzékelteti, hogy he-he gyerekek, én megtehetem.) Amennyiben lélekbegázoló voltam bocs, de mivel elég sokk cikket ír nem tudtam kikerülni. Egyébként a technikai tudását nem vonom egy percig se 2ségbe.
Kösz.
Írta 2003. szeptember 18. - 21:32
Be jó volna, ha újra lenne az újságban ajándék poszter!!! Én valójában nem is tudom, hogyan lehet egy ilyen lapot szarul bekötni, kisebb használat után teljesen cafat lesz az egész! Nem lehetne valamit tenni ellene???