A partnerüzletekben.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2003. november 21. - 16:29
Írta 2003. november 21. - 16:01
Írta 2003. november 21. - 15:56
off
pedig cipollini nem egy egyszeru fazon
igaz mindeg balhezik meg nem kepes vegig menni a toron de akkor is.
on
sikonda?!
ejha
pedig cipollini nem egy egyszeru fazon
igaz mindeg balhezik meg nem kepes vegig menni a toron de akkor is.
on
sikonda?!
ejha
Írta 2003. november 21. - 15:50
Most kaptam meg AZ újságot...
Meglepetésként ért a Sikondai beszámoló...de annnnyira jó újra látni a képeket és így újra ott lenni Veletek
fõleg hogy viszontlátom magam a BM oldalain ;D
DE szegény Cipollini nevét még mindig nem tudják leírni >
Meglepetésként ért a Sikondai beszámoló...de annnnyira jó újra látni a képeket és így újra ott lenni Veletek
fõleg hogy viszontlátom magam a BM oldalain ;D
DE szegény Cipollini nevét még mindig nem tudják leírni >
Írta 2003. november 20. - 15:49
A Bikemag november-decemberi összevont száma délután kerül postára az elõfizetõknek és vidéki partnereknek. A fõvárosi boltokban a holnapi nap folyamán, az újságosoknál pedig a jövõhét elején várható.
Írta 2003. november 20. - 14:16
Írta 2003. november 20. - 14:14
Írta 2003. november 18. - 09:57
Hejj, de soká kellett várni, hogy megjelenjen egy építõ jellegû hozzászólás! Személy szerint köszönöm szépen, hogy végre írtatok, mert legalább így elhiszem, hogy zavar titeket a probléma (gondolom inkább a nektek post-növelõnek tûnõ hozzászólás szúrja a szemeteket), de ugye csak így lehet elérni valamit, nem? Ha egyszer írunk fél perc alatt átmegy rajta a topic, és akkor semmi értelme.
Ha kell, ti is irogattok a kedvenc újságotoknak, mert mondjuk kimarad egy lapszám, és ha nem kapjátok meg, újra írtok, talán után megint.
Én ezt a fórum dolgot úgy képzelem el, hogy egy remek lehetõség a vélemény kinyilvánítására. Nem gondolom, hogy átcsapott volna az újság fikázásába, mert csak annyit szerettünk volna elérni, hogy tényleg jobb legyen. Jorus írta: "Az pedig, hogy egy újság on-line fórumának mirõl kell szólnia azt ne firtassuk, mert messze nem arról, ami itt folyik." Ebben ugye van igazság, de szerintem ez a téma is ugyanolyan fontos, mint a "kimilyendiscetvegyenhogykurvajólegyenafékamitmajdjövõnyáronveszemegtalán" topicok.
Szóval, én nem akartam se indulatokat gerjeszteni, se összeugrasztani admint és mezei fórumozót, de az élet se csak napos oldalból áll.
További kellemes munkát és lelkesedést az újság szerkesztéséhez és hogy növeljem a munkakedvet cserébe elküldöm az én általam vásárolt három különbözõ havi, semmiféle behatásnak (lásd erõszakkal lapkitépés) ki nem tett, kizárólag olvasás céljára felhasznált példányomat.
Ha kell, ti is irogattok a kedvenc újságotoknak, mert mondjuk kimarad egy lapszám, és ha nem kapjátok meg, újra írtok, talán után megint.
Én ezt a fórum dolgot úgy képzelem el, hogy egy remek lehetõség a vélemény kinyilvánítására. Nem gondolom, hogy átcsapott volna az újság fikázásába, mert csak annyit szerettünk volna elérni, hogy tényleg jobb legyen. Jorus írta: "Az pedig, hogy egy újság on-line fórumának mirõl kell szólnia azt ne firtassuk, mert messze nem arról, ami itt folyik." Ebben ugye van igazság, de szerintem ez a téma is ugyanolyan fontos, mint a "kimilyendiscetvegyenhogykurvajólegyenafékamitmajdjövõnyáronveszemegtalán" topicok.
Szóval, én nem akartam se indulatokat gerjeszteni, se összeugrasztani admint és mezei fórumozót, de az élet se csak napos oldalból áll.
További kellemes munkát és lelkesedést az újság szerkesztéséhez és hogy növeljem a munkakedvet cserébe elküldöm az én általam vásárolt három különbözõ havi, semmiféle behatásnak (lásd erõszakkal lapkitépés) ki nem tett, kizárólag olvasás céljára felhasznált példányomat.
Írta 2003. november 18. - 09:10
Hölgyek, Urak!
A sok oda-vissza dumálás, pingpongozás, egymás cseszegetése helyett lene egy építõ jellegû javaslatom:
Ha valakinek szétesik az újság, akkor nem az a megoldás, hogy ugyanaz a (4) személy 687csilliószor beírja, hogy mennyire elégedetlen is e miatt. Félre ne érts, én is elégedetlen lennék ha az enyémmel történne ugyanez. De itt a gond: a mienk nem esik szét. (az az ominózus hónap kivételével egy sem esett szét) És mondhatom, hogy általában senkié (bármilyen hihetetlenül is hangzik), mert csak innen jönnek ilyen visszajelzések.
Annyira azért nem vastag a bõr a pofámon, hogy odaálljak a nyomda elé, és azt mondjam, hogy nagyon rosszul végzik a dolgukat, mert mert ismét szétesett 4 db újság.......körberöhögnének, és vállon veregetnék magukat, hogy mekkora királyok, hogy ilyen alacsony selejt százalékkal dolgoznak.
Akinél szétesik az újság, azt nyílván nagyon zavarja. Van aki nem szól és beletörõdik, ez nekünk rossz, mert ki sem derül a hiba. Van aki lefûzõ mappába teszi, ez nekünk rossz, mert ez is csak utólag derül ki, és csak virtuálisan. Van aki ide írogat 986-szor, a megoldás reményében....nekünk ez nem jó, mert a fórumos hozzászólások a nyomda számára nem kézzelfogható érvek.
A megoldás: Ezúton kérünk fel minden kedves olvasónkat, hogy ha szétesik az újságja, akkor annyit tegyen már meg, hogy a fölösleges szájtépés helyett egyszerûen ADJA POSTÁRA NEKÜNK A SZÉTESETT LAPSZÁMOT!!! Ha beérkezne nekünk havonta 20-30 ilyen magazin amit oda tudnék b.szni a nyomdászok asztalára, akkor az konkrét lenne, és nem lehetne vele vitatkozni, belekötni.
A másik jó dolog a postázásban, hogy nem kell a szétesett számokat laponként tárolni, mivel természetes, hogy MI AZONNAL KÜLDENÉNK AZ ADOTT OLVASÓNKNAK EGY HIBÁTLAN SZÁMOT. Akár visszamenõleg, korábbi számokat is! (a postázási díjjat átvállaljuk)
És ne feledd: a megoldás nem mi vagyunk, hanem TI. Mert Ti vagytok többen...
üdv.
Atom
A sok oda-vissza dumálás, pingpongozás, egymás cseszegetése helyett lene egy építõ jellegû javaslatom:
Ha valakinek szétesik az újság, akkor nem az a megoldás, hogy ugyanaz a (4) személy 687csilliószor beírja, hogy mennyire elégedetlen is e miatt. Félre ne érts, én is elégedetlen lennék ha az enyémmel történne ugyanez. De itt a gond: a mienk nem esik szét. (az az ominózus hónap kivételével egy sem esett szét) És mondhatom, hogy általában senkié (bármilyen hihetetlenül is hangzik), mert csak innen jönnek ilyen visszajelzések.
Annyira azért nem vastag a bõr a pofámon, hogy odaálljak a nyomda elé, és azt mondjam, hogy nagyon rosszul végzik a dolgukat, mert mert ismét szétesett 4 db újság.......körberöhögnének, és vállon veregetnék magukat, hogy mekkora királyok, hogy ilyen alacsony selejt százalékkal dolgoznak.
Akinél szétesik az újság, azt nyílván nagyon zavarja. Van aki nem szól és beletörõdik, ez nekünk rossz, mert ki sem derül a hiba. Van aki lefûzõ mappába teszi, ez nekünk rossz, mert ez is csak utólag derül ki, és csak virtuálisan. Van aki ide írogat 986-szor, a megoldás reményében....nekünk ez nem jó, mert a fórumos hozzászólások a nyomda számára nem kézzelfogható érvek.
A megoldás: Ezúton kérünk fel minden kedves olvasónkat, hogy ha szétesik az újságja, akkor annyit tegyen már meg, hogy a fölösleges szájtépés helyett egyszerûen ADJA POSTÁRA NEKÜNK A SZÉTESETT LAPSZÁMOT!!! Ha beérkezne nekünk havonta 20-30 ilyen magazin amit oda tudnék b.szni a nyomdászok asztalára, akkor az konkrét lenne, és nem lehetne vele vitatkozni, belekötni.
A másik jó dolog a postázásban, hogy nem kell a szétesett számokat laponként tárolni, mivel természetes, hogy MI AZONNAL KÜLDENÉNK AZ ADOTT OLVASÓNKNAK EGY HIBÁTLAN SZÁMOT. Akár visszamenõleg, korábbi számokat is! (a postázási díjjat átvállaljuk)
És ne feledd: a megoldás nem mi vagyunk, hanem TI. Mert Ti vagytok többen...
üdv.
Atom
Írta 2003. november 18. - 01:03
Kedves Mindenki!
Ezen topik
a nyomtatott magazin tartalmának
építõ jellegû kritizálására született.
Minden, "laphullatós" beszólást kéretik innentõl EBBE a topikba írni. Ezeket a hozzászólásokat mostantól ebbõl a topikból irtani fogom.
Aki pedig a post-jainak számát szeretné csak növelni szóljon: akármekkora értékre átírható...
-z-
Ezen topik
a nyomtatott magazin tartalmának
építõ jellegû kritizálására született.
Minden, "laphullatós" beszólást kéretik innentõl EBBE a topikba írni. Ezeket a hozzászólásokat mostantól ebbõl a topikból irtani fogom.
Aki pedig a post-jainak számát szeretné csak növelni szóljon: akármekkora értékre átírható...
-z-
Írta 2003. november 17. - 21:28
Írta 2003. november 17. - 20:52
Írta 2003. november 15. - 05:06
haverom szerkeszti a honlapot plusz a ujsagban is mukodik.
most dicsekedtem...
azert nem art megnezni
http://www.fn.hu/kep...atid=33&ctype=2
http://www.geographic.hu
most dicsekedtem...
azert nem art megnezni
http://www.fn.hu/kep...atid=33&ctype=2
http://www.geographic.hu
Írta 2003. november 14. - 21:03
lens: Mi is elõfitetõk vagyunk És tényleg nagyon szép az egész, de azért nekik könnyebb témát ihletni, mert a BikeMag nem szólhat pl. Szaúd-Arábiáról, vagy a Mach Picchu-ról.
Írta 2003. november 14. - 16:58
én még csak angolul olvastam (vagy inkább nézegettem a képeket), de tényleg színvonalas, és tényleg jó dolgokat írnak bele. Akinek van rá ideje, olvassa!
Írta 2003. november 14. - 16:06
Bocsi, de ezt be kell ide irnom: hála thommey-nak felfedeztem, hogy a "National Geographic" magazin valami hihetetlenül jó nemcsak minõségben, de tartalomban is. Minden újságtól átpártolok rá, és ezentúl a Bikemag a háttérbe zuhan sajna. Pedig árban alig van különbség. Meg is rendelem egy évre, annyira tetszik!
Aki jó minõséget akar látni, az egy pillanatra vegye a kezébe!
Aki jó minõséget akar látni, az egy pillanatra vegye a kezébe!
Írta 2003. október 31. - 17:01
Kanadába (Winnipeg, tehát mész belfüldi járattal is) oda-vissza ~160-200 ezer Ft a jegy. Torontóba, Montreálba, stb, tehát ahova megy közvetlen járat Európából, sokkal olcsóbb
Csak marha nehéz vízumot szerezni (pl elkérték a bankszámlakivonatukat azoknak, akikhez mentem, stb stb)
Csak marha nehéz vízumot szerezni (pl elkérték a bankszámlakivonatukat azoknak, akikhez mentem, stb stb)
Írta 2003. október 31. - 09:59
Azért nem baj, ha néhány bit-nyi bejegyzéssel még terheljük az archívumot...
Egyébként ezt is elmondták egy párszor, de a Yeti cikk, hát az csúcs. Azon gondolkodom, hogy engem mi tart vissza? Mennyibe lehet egy ilyen túra? Mondjuk a bicikli, amit kint vett, továbbá, hogy mindig motelben aludt, meg a repülõjegy. Menni kell, menni kell, nagyon jól tette!
Egyébként ezt is elmondták egy párszor, de a Yeti cikk, hát az csúcs. Azon gondolkodom, hogy engem mi tart vissza? Mennyibe lehet egy ilyen túra? Mondjuk a bicikli, amit kint vett, továbbá, hogy mindig motelben aludt, meg a repülõjegy. Menni kell, menni kell, nagyon jól tette!
Írta 2003. október 28. - 18:46
Hi!
Ne cseszegesd õket. Van aki nem szereti
Már alig várom az új számot. Kiváncsi vagyok a rendõrös cikkre (remélem jó lett ), és az Eurobike-ra. Ja és egy kérdés: országutis tesz mikor lesz (tudom akkor ha a nagykerek adnak, vagy...)? Elég rég volt már. :'(
Ne cseszegesd õket. Van aki nem szereti
Már alig várom az új számot. Kiváncsi vagyok a rendõrös cikkre (remélem jó lett ), és az Eurobike-ra. Ja és egy kérdés: országutis tesz mikor lesz (tudom akkor ha a nagykerek adnak, vagy...)? Elég rég volt már. :'(
Írta 2003. október 28. - 14:06
akkor most miért itt esz a fene? Menj haza és írjad, holnap olvasni akarom! ;D