Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Írta 2003. november 24. - 16:37
remélem este mikor hazaérek már a postaládában vigyorog a drágaszágom... :
Írta 2003. november 24. - 16:35
Ér nekem is ide írni:
Nekem nagyon tetszet, nagyon kerály lett ez a szám...
Írta 2003. november 24. - 16:27
Írta 2003. november 24. - 16:17
Írta 2003. november 24. - 12:18
Írta 2003. november 24. - 12:16
Írta 2003. november 24. - 10:58
X-faktor: Mom park, Lurdy ház
Corratech kerékvár: Vadász u 10 (az Arany jános utcánál)
Speedmetal: Baross u 4 (Kálvin térnél)
de ha megírod hol vagy azt is megmondom melyik van legközelebb hozzád...
Írta 2003. november 24. - 10:51
Írta 2003. november 24. - 10:47
Írta 2003. november 24. - 10:44
Írta 2003. november 24. - 10:43
úgy látom nagyon a lelkedbe gázoltam valamelyik fentebb leírt hozzászólásommal... ne izgulj, van két szemem, látok.
Továbbá nem kell lekiabálni a fejemet. Ha ezen kívül valami bajod van, oszd meg velem, nehogy agyvérzést kapj...
De ígérem, megnézem a listát, és csak nagyon átfontolt, meggondolt hozzászólásokat írok ezentúl... se helyesírási hiba, se oktalan vádaskodás.
Üdvözlettel:
CP
ui: most épp nincs nálam egy darab se, ezért gondoltam, hogy netalán megkérdem, de ha nem szabad... jajjj, a stílus, az volt rossz, tudom..
Írta 2003. november 24. - 10:37
szoktad olvasni az újságot?
igen, gondolom igen, mert nagyon tudtál kritizálni fentebb...
AKKOR NE CSAK NÉZZ LÁSS IS!!! >
nem tûnt még fel neked sosem az az oldal, ami úgy kezdõdik, hogy PARTNER ÜZLETEINK?
vagy csak a képeket nézegeted? :
Írta 2003. november 24. - 10:31
Írta 2003. november 24. - 10:01
Hát vazzeeee..... >Kedves Mindenki!
Ezen topik
a nyomtatott magazin tartalmának
építõ jellegû kritizálására született.
-z-
Nem mindegy neked? Küld vissza ami szétesett, és kész, a többit meg bízd rájuk....
Nem hiszem el, hogy valakinek ilyen nehéz felfogása legyen.... :
Írta 2003. november 24. - 09:38
Hölgyek, Urak!
A sok oda-vissza dumálás, pingpongozás, egymás cseszegetése helyett lene egy építõ jellegû javaslatom:
Ha valakinek szétesik az újság, akkor nem az a megoldás, hogy ugyanaz a (4) személy 687csilliószor beírja, hogy mennyire elégedetlen is e miatt. Félre ne érts, én is elégedetlen lennék ha az enyémmel történne ugyanez. De itt a gond: a mienk nem esik szét. (az az ominózus hónap kivételével egy sem esett szét) És mondhatom, hogy általában senkié (bármilyen hihetetlenül is hangzik), mert csak innen jönnek ilyen visszajelzések.
Annyira azért nem vastag a bõr a pofámon, hogy odaálljak a nyomda elé, és azt mondjam, hogy nagyon rosszul végzik a dolgukat, mert mert ismét szétesett 4 db újság.......körberöhögnének, és vállon veregetnék magukat, hogy mekkora királyok, hogy ilyen alacsony selejt százalékkal dolgoznak.
Akinél szétesik az újság, azt nyílván nagyon zavarja. Van aki nem szól és beletörõdik, ez nekünk rossz, mert ki sem derül a hiba. Van aki lefûzõ mappába teszi, ez nekünk rossz, mert ez is csak utólag derül ki, és csak virtuálisan. Van aki ide írogat 986-szor, a megoldás reményében....nekünk ez nem jó, mert a fórumos hozzászólások a nyomda számára nem kézzelfogható érvek.
A megoldás: Ezúton kérünk fel minden kedves olvasónkat, hogy ha szétesik az újságja, akkor annyit tegyen már meg, hogy a fölösleges szájtépés helyett egyszerûen ADJA POSTÁRA NEKÜNK A SZÉTESETT LAPSZÁMOT!!! Ha beérkezne nekünk havonta 20-30 ilyen magazin amit oda tudnék b.szni a nyomdászok asztalára, akkor az konkrét lenne, és nem lehetne vele vitatkozni, belekötni.
A másik jó dolog a postázásban, hogy nem kell a szétesett számokat laponként tárolni, mivel természetes, hogy MI AZONNAL KÜLDENÉNK AZ ADOTT OLVASÓNKNAK EGY HIBÁTLAN SZÁMOT. Akár visszamenõleg, korábbi számokat is! (a postázási díjjat átvállaljuk)
És ne feledd: a megoldás nem mi vagyunk, hanem TI. Mert Ti vagytok többen...
üdv.
Atom
A másik topic meg zárolva van, úgyhogy oda sem tudtam leírni észrevételemet. Sz'al arról enne szó, hogy ugye a fenti Atom által írt hozzászólás valamilyen formában megjelenhetne nem csak itt a fórumon, hanem az írott sajtóanyagban is, mivel az újság olvasóinak kisebbik része olvasgatja szerintem a www.bikemag.hu -t.
Üdv!
Zéé!
Írta 2003. november 24. - 09:30
Kedves Mindenki!
Ezen topik
a nyomtatott magazin tartalmának
építõ jellegû kritizálására született.
Minden, "laphullatós" beszólást kéretik innentõl EBBE a topikba írni. Ezeket a hozzászólásokat mostantól ebbõl a topikból irtani fogom.
Aki pedig a post-jainak számát szeretné csak növelni szóljon: akármekkora értékre átírható...
-z-
Én csak egy kis hozzászólást akartam post-olni, de a megadott cím false! Az "Ilyen téma nem létezik!" hibaüzi jön. ???
Írta 2003. november 21. - 18:54
benne vagyok!
zorg ez tudod mivel jar! ;-)
de laphhullasilag a boti peldany nem ment at a rostan.
ket ora es negy ember. :-x