az átfutási idõrõl nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy a régebbi számokat még lehet kapni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2003. november 26. - 16:58
Írta 2003. november 26. - 16:38
Sziasztok,
Én az elõfizetés és az elsõ lapszám megérkezése közötti idõszakról szeretnék érdeklõdni, hogy hogyan is megy ez.
Kb. másfél hete adtam fel a rózsaszín izét, és eddig semmi választ, értesítést nem kaptam. Ez így normális, és egyszer csak majd ott figyel a lap a postaládámban? Mennyi az táfutási idõ kb? Azért is kérdem, mivel 1. ahogy írtátok elég hamar elfogy a Mag az újságosoktól, 2. alkatrész vásárlás elõtt megvárnám a kártyát.
Hozzávetõleges idõt lehet-e tudni a feldogozásra, érdemes-e vagy vegyem meg az újságot, alkatrészt nyugodtan? (Jah, régi számokat be lehet szerezni?)
Köszi, ZooLee
Én az elõfizetés és az elsõ lapszám megérkezése közötti idõszakról szeretnék érdeklõdni, hogy hogyan is megy ez.
Kb. másfél hete adtam fel a rózsaszín izét, és eddig semmi választ, értesítést nem kaptam. Ez így normális, és egyszer csak majd ott figyel a lap a postaládámban? Mennyi az táfutási idõ kb? Azért is kérdem, mivel 1. ahogy írtátok elég hamar elfogy a Mag az újságosoktól, 2. alkatrész vásárlás elõtt megvárnám a kártyát.
Hozzávetõleges idõt lehet-e tudni a feldogozásra, érdemes-e vagy vegyem meg az újságot, alkatrészt nyugodtan? (Jah, régi számokat be lehet szerezni?)
Köszi, ZooLee
Írta 2003. november 26. - 09:19
basssszus... még mindig nem hozta a postás... nagy hirigleszénmárlátom... :-X
Írta 2003. november 25. - 18:48
Írta 2003. november 25. - 17:58
Én is, én is szeretném olvasni, de elfogyott :-[ vagy még nem is kaptak :-\ (összes újságos) Pedig partnerüzletben kerestem. Kerékvár.
Onnan én vittem az uccsót tegnap este. Nem értem, hogy a partnerüzletekben miért fogy el ilyen hamar ???
Nagyon ritka, hogy 3-4 nappal a megjelenés után még lehessen kapni (Kerékvár, Speedmetál, nekem zeke esnek útba munka után). Igaz, késõbb már az újságosoknál megvehetõ. Ott viszont majdnem a köv. szám megjelenéséig kapható tapasztalatom szerint, tán még vissza is küldenek maradékot.
Az elõfizetési akció biztosan javít majd a helyzeten
Írta 2003. november 25. - 17:34
Na, megvan ;D
Bergusonban is van egy rakat...
Határozottan teccik, bár még nem sokat olvastam belõle, de a Rampage az nyerõ, a fórum team bemutatkozás is tök pozitív lett számomra 8)
A nyitókép az is királyos
Remélem a magas oldalszám miatt nem lesz hajlamos az összes lap a gravitációra...BÁr a haveroméból 2 lap már sajna kiesett, de ez nem ront az összképen...
Bergusonban is van egy rakat...
Határozottan teccik, bár még nem sokat olvastam belõle, de a Rampage az nyerõ, a fórum team bemutatkozás is tök pozitív lett számomra 8)
A nyitókép az is királyos
Remélem a magas oldalszám miatt nem lesz hajlamos az összes lap a gravitációra...BÁr a haveroméból 2 lap már sajna kiesett, de ez nem ront az összképen...
vendég__*
Írta 2003. november 25. - 17:34
egész jó! bár 8 oldalt a kormánycsapágyakról... uff ez azért kicsit durva volt! ;D de tetszett ! amuccse vennék integáltat, mostmá végképp nem
Írta 2003. november 25. - 17:26
én csak most vettem észre a firkázó bringázó lábbelijét a címlapon...
egyébként nekem is rögtön feltünt milyen frankó vastag a magazin, és hogy szimpla áron van a dupla szám... ezt eddig nem tudtam...
egyébként nekem is rögtön feltünt milyen frankó vastag a magazin, és hogy szimpla áron van a dupla szám... ezt eddig nem tudtam...
Írta 2003. november 25. - 16:59
Írta 2003. november 25. - 16:36
Írta 2003. november 25. - 16:31
Én is, én is szeretném olvasni, de elfogyott :-[ vagy még nem is kaptak :-\ (összes újságos) Pedig partnerüzletben kerestem. Kerékvár.
Jövõre úgy elõfizetek, hogy csak!
Jövõre úgy elõfizetek, hogy csak!
Írta 2003. november 25. - 13:20
80%-ban megvagyok véle énis, eddig tényleg teccetõs. És még van mit olvasni, de így is ki kellett hagynom a reggeli órámat, mivel félkettõig olvastam tegnap... ;D
Ami jó:
(1) a rendõrös cikk (gratula Jorus, bár a közeg szövege is kellett ehhez a jó íráshoz)
(2) Sikonda buli (egyre jobban bánom, hogy nem mentem),
(3) a Brian Lopes kép az oakley reklámban (ez nem az ujság érdeme, de nekem akkoris pozitív:))
(4) és hogy végre érdemi teszt van a trigger cuccokról.
(5) a visszatekintés a régebbi számok tartalmára
úgy összességében az is bejön, hogy van valami arc az ujságban. Régen ez volt: reklám-reklám-újcuccok ajánlója(reklám)-teszt-reklám-tesztnek álcázott reklám-reklám-szoftos kalandtúra a Kanári-szigeteken-apróhirdetés. Arról szólt nagy mértékben a dolog, hogy vegyél-költs-dellázzál-virícsdalóvét-veddmegezt mert jó/szép/új/kúl/ettõlgyorsabbleszel.
Egy kis szösszenetet az elejérõl még mindig hiányolok (valami gondolat, vagy köszöntõ, vagy kicsi aktualitás), de a Fórumosok bemutatkozása, a BMFT buli, a tokodi leírás hangulatossága, meg a rendõrsztori adott egy kis emberi jelenlétet a teljes képnek. És ez abszolút pozitív változás. Ettõl lesz magazin, nem a szinesfényes papírtól, vagy a nagyméretû képektõl.
negatív, hogy az elõzetes még mindig csak kósza ígérgetés, ha nem tudjátok tartani magatokat hozzá, akkor inkább hanyagolni kellene. (féktárcsa teszt)
hirtelen ennyi
Ami jó:
(1) a rendõrös cikk (gratula Jorus, bár a közeg szövege is kellett ehhez a jó íráshoz)
(2) Sikonda buli (egyre jobban bánom, hogy nem mentem),
(3) a Brian Lopes kép az oakley reklámban (ez nem az ujság érdeme, de nekem akkoris pozitív:))
(4) és hogy végre érdemi teszt van a trigger cuccokról.
(5) a visszatekintés a régebbi számok tartalmára
úgy összességében az is bejön, hogy van valami arc az ujságban. Régen ez volt: reklám-reklám-újcuccok ajánlója(reklám)-teszt-reklám-tesztnek álcázott reklám-reklám-szoftos kalandtúra a Kanári-szigeteken-apróhirdetés. Arról szólt nagy mértékben a dolog, hogy vegyél-költs-dellázzál-virícsdalóvét-veddmegezt mert jó/szép/új/kúl/ettõlgyorsabbleszel.
Egy kis szösszenetet az elejérõl még mindig hiányolok (valami gondolat, vagy köszöntõ, vagy kicsi aktualitás), de a Fórumosok bemutatkozása, a BMFT buli, a tokodi leírás hangulatossága, meg a rendõrsztori adott egy kis emberi jelenlétet a teljes képnek. És ez abszolút pozitív változás. Ettõl lesz magazin, nem a szinesfényes papírtól, vagy a nagyméretû képektõl.
negatív, hogy az elõzetes még mindig csak kósza ígérgetés, ha nem tudjátok tartani magatokat hozzá, akkor inkább hanyagolni kellene. (féktárcsa teszt)
hirtelen ennyi
vendég_Charon_*
Írta 2003. november 25. - 10:44
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
ott volt?? ?? ?? :-X
Igen. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
vendég_Charon_*
Írta 2003. november 25. - 10:43
-õ betûk helyett egy nagy négyzet sok helyen
-télleg nem egészen az szerepel a köv. számban, ami az elõzetesben van.
Nos nem tudom, hogy volt-e már válasz rá, de miért is vannak ezek az aranyos négyzetek? Fõleg hatalmas méretben, pölö az
El[]fizetõi akciónál?
Ami nagyon bejött, mert volt olyan is bõven...
: A tartalomjegyzék éves szinten, épp akartam mondani, hogy milyen jó lenne.
: A helyezéseknél a fórumos nevek is.
: Thynak köszi, hogy bekerültem a 24h cikkbe...
: Rádöbbenés szinten, hogy milyen marha vastag lett az újság! Végre van mit olvasni bõven.
: Színvonal: -----> perfect.
Írta 2003. november 25. - 10:34
vendég_Charon_*
Írta 2003. november 25. - 10:17
És ha tudtad volna, hogy reggel ott volt Kedvesem táskájában!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. november 25. - 10:16
Írta 2003. november 25. - 09:01
Írta 2003. november 25. - 08:32
Na végre kiolvastam:)
Nekem a legjobban a tanyabájkos jött be:)Tökre szeretek régi dolgokról olvasni,meg még ha jól tudom nem volt a Nagy Német Testvérnél sem ilyen cikk!Maxxximum respect.Furcsa volt olvasni, hogy akkoriban mikkel nem mentek.
Singapúrr:hihetetlen hogy van egy ország ott a világ azon részén,amit mindenki utál, ahol szinte paradicsomi az élet.Az a GDP nekünk is jól jönne.
Red Bull:ezek állatok....no comment ;D
Fejcsapágyak:meglepõ, és nem mulatságos.Ja tud valaki Chris King fejcsapágyat olcsón? ;D
Üdv:Thommey
Nekem a legjobban a tanyabájkos jött be:)Tökre szeretek régi dolgokról olvasni,meg még ha jól tudom nem volt a Nagy Német Testvérnél sem ilyen cikk!Maxxximum respect.Furcsa volt olvasni, hogy akkoriban mikkel nem mentek.
Singapúrr:hihetetlen hogy van egy ország ott a világ azon részén,amit mindenki utál, ahol szinte paradicsomi az élet.Az a GDP nekünk is jól jönne.
Red Bull:ezek állatok....no comment ;D
Fejcsapágyak:meglepõ, és nem mulatságos.Ja tud valaki Chris King fejcsapágyat olcsón? ;D
Üdv:Thommey
Írta 2003. november 24. - 18:22
ottlesz, sztem. Nekem is ott volt. csak annyi idõm volt, hogy egy kétbetûs pihi alatt átlapoztam, de ezalatt meg tuttam állapítni, hogy lesz majd mit olvasni. Bár a tanyabájkos téma nemtudom miért kapott 8 (!) oldalt... namajdha elolvastam, akkor lehet, hogy megtudom. Most kicsit sokallom.