Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2004. február 04. - 11:11
Még csak az elsõ pár fejezetet bírtam átolvasni, pl. a Karlovitz-interjú már régóta esedékes volt, úgy értem már régóta kiváncsi voltam.
A KTM teszt se lehetett rossz, csak a szöveg, thommey írása szerintem eléggé összecsapott.
Szóismétlések, és a stílus se jön be. Nyomtatott újságban az "asszem" egyszer talán elmegy, de többször elõfordulva már zavaró pl. Tudom, tudom, ha jobbat tudok írjak én, meg ti nem újságírók vagytok, meg értékeljük hogy ez van és nincs más, meg miegymás. Ez egy észrevétel. Javaslat, hogy kicsit formázni kellene... Meg ha KTM tesztrõl beszélünk, akkor cikkben illene beszélni a gépekrõl, nem a végén néhány nyúlfarknyi mondatban. Jó, a patak-biciklizés is jó, de nem sokat tudtam meg én, legalábbis azon kívül, hogy naaaaaagyon könnyû a Team Edition.
A KTM teszt se lehetett rossz, csak a szöveg, thommey írása szerintem eléggé összecsapott.
Szóismétlések, és a stílus se jön be. Nyomtatott újságban az "asszem" egyszer talán elmegy, de többször elõfordulva már zavaró pl. Tudom, tudom, ha jobbat tudok írjak én, meg ti nem újságírók vagytok, meg értékeljük hogy ez van és nincs más, meg miegymás. Ez egy észrevétel. Javaslat, hogy kicsit formázni kellene... Meg ha KTM tesztrõl beszélünk, akkor cikkben illene beszélni a gépekrõl, nem a végén néhány nyúlfarknyi mondatban. Jó, a patak-biciklizés is jó, de nem sokat tudtam meg én, legalábbis azon kívül, hogy naaaaaagyon könnyû a Team Edition.
Írta 2004. február 03. - 21:37
EMBEREK!!!
Mi van veletek??? Nem tudjátok mire való egy merida váz? Azt nem szétvágni kell! Az nem arra való! > Egy tescobike is jó arra, hogy szétvágjátok. Ha már nem kellett, akkor legalább nekem adhattátok volna! Most az eccer még szemet húnyok a dolog fölött, de legközelebb kérdezzetek meg elõtte, hogy nem kell-e nekem!
Amúgy a rugóstag nem maradt meg véletlenül? Ha igen, akkor szívesen átveszem 1000 Ft/kg áron.
Na nem fárasztalak tovább titeket. ;D ;D ;D ;D ;D
Mi van veletek??? Nem tudjátok mire való egy merida váz? Azt nem szétvágni kell! Az nem arra való! > Egy tescobike is jó arra, hogy szétvágjátok. Ha már nem kellett, akkor legalább nekem adhattátok volna! Most az eccer még szemet húnyok a dolog fölött, de legközelebb kérdezzetek meg elõtte, hogy nem kell-e nekem!
Amúgy a rugóstag nem maradt meg véletlenül? Ha igen, akkor szívesen átveszem 1000 Ft/kg áron.
Na nem fárasztalak tovább titeket. ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2004. február 03. - 14:01
nos ezek szerint ebben a hónapban sem 4986darab fogy majd el, hanem 4987... :
Írta 2004. február 03. - 13:58
para: jól kiszúrtam az utánom jövõ lemaradóval. Megvettem. Megint csak a szám volt nagy... ;D
Írta 2004. február 03. - 13:16
Írta 2004. február 03. - 10:24
EMBER:
amugy már énis majdnem szóltam, de tegnap délután végre ott figyelt a postaládában. A feladás dátuma rajta jan 28. Kedves Magyar Posta RT: no comment.
az ujság amugy tetszetõsre sikerült, este végig is olvastam.
Elõfizetés: Az újságot Bp-n a központi levélfeldolgozóban adjuk fel. Aki nem kapta meg máig, az reklamáljon az újság impresszumában megadott telefonszámon, vagy e-mail címen.
amugy már énis majdnem szóltam, de tegnap délután végre ott figyelt a postaládában. A feladás dátuma rajta jan 28. Kedves Magyar Posta RT: no comment.
az ujság amugy tetszetõsre sikerült, este végig is olvastam.
Írta 2004. február 03. - 10:21
Mindig olyan szívhez szóló tudsz lenni. Örömmel olvasom soraidat.
Majd jól megvárom azt az egyént aki lemaradt volna, miattam, és majd jól lebeszélem.. he-he.
csak mert mindig olyan jól állsz a dolgokhoz...
Írta 2004. február 03. - 10:14
Nekem már az szimpi, hogy nem változott az ára, vagy rosszul emlékszem???
Atom bevezetõje kicsit olyan, mintha még nem józanodott volna ki szilveszter óta.
Eddigre eddig jutottam, folyt. köv. majd
Atom bevezetõje kicsit olyan, mintha még nem józanodott volna ki szilveszter óta.
Eddigre eddig jutottam, folyt. köv. majd
Írta 2004. február 03. - 10:12
chili: ha nem veszed meg mostantól, legalább vki, aki idáig mindig késve érkezett az újságoshoz, mostantól kapni fog Bikkmakkot...
hm...
hol itt a veszteség? :
Mindig olyan szívhez szóló tudsz lenni. Örömmel olvasom soraidat.
Majd jól megvárom azt az egyént aki lemaradt volna, miattam, és majd jól lebeszélem.. he-he.
Írta 2004. február 03. - 09:58
Csak úgy elõre a csökevényes agytekervényekkel rendelkezõknek: ez nem baszogatás!!! Szal aki szerint most baszogatok azt fejbe fogom ******.
Nem tudom, hogy ki mit írt eddig a megjelenésrõl, mert idõ híjján még nem olvastam el. Viszont szeretném jelezni, hogy febr. 3-a van, és még nem kaptam meg, pedig elvileg már jan 29-én megjelent. Gondolom ez nem a ti hibátok, de ...
Nem tudom, hogy ki mit írt eddig a megjelenésrõl, mert idõ híjján még nem olvastam el. Viszont szeretném jelezni, hogy febr. 3-a van, és még nem kaptam meg, pedig elvileg már jan 29-én megjelent. Gondolom ez nem a ti hibátok, de ...
Írta 2004. február 03. - 09:48
Kempelen: béke van.. , csak sokszor szoktam olyanokkal találkozni, akik mintegy megvetõen néznek rám, hogy én milyen hülye vagyok, hogy ilyen bicóval járok, szinte rá van írva a fejükre, hogy biztos "gizdulásból"járok ezzel....de mit lehet tenni, imádom....
Egyébként egyszer kölcsön volt nálam a haverom cc-masinája, hát mondanom se kell, hogy kb fele annyi idõ alatt beértem a munkahelyemre....
kislust
Egyébként egyszer kölcsön volt nálam a haverom cc-masinája, hát mondanom se kell, hogy kb fele annyi idõ alatt beértem a munkahelyemre....
kislust
Írta 2004. február 03. - 02:14
nyilvan o sem arra gondolt, hoyg korbe fordul a kar mire vmi erzehto hatasa lesz a kereken.
csak rugalmasabb.
ennyi
robotokban is fogazott szijjat hasznalnak.
ott is megfelel meg az 1000.-ik kiallasra is.
akko itt is jo lesz.
csak rugalmasabb.
ennyi
robotokban is fogazott szijjat hasznalnak.
ott is megfelel meg az 1000.-ik kiallasra is.
akko itt is jo lesz.
Írta 2004. február 03. - 00:17
Annyira nem leht rugalmas az erõátvitel, mivel pl autókban a vezérmûszíj sem egy rugalmas valami, ha az lenne, nem mûködne. Nyilván nem olyan határozott mint egy lánc de nem hinném hogy 1-2 mm-nél nagyobb nyúlása lenne egy láncvillányi hosszon.
Üdv: Gábor
Üdv: Gábor
Írta 2004. február 02. - 22:48
Írta 2004. február 02. - 22:42
ki
hmm hat 2.56-os attetelt kene ~ megvalositani
osztas nemtom
amihez lehet kapni fogazott szijjat vmi jot
nemtom ez trapez fogas vagy felhenger?
...
be
kell egy orszaguti
en rakok ra egy oan tigrises kormnayt.
hmm hat 2.56-os attetelt kene ~ megvalositani
osztas nemtom
amihez lehet kapni fogazott szijjat vmi jot
nemtom ez trapez fogas vagy felhenger?
...
be
kell egy orszaguti
en rakok ra egy oan tigrises kormnayt.
Írta 2004. február 02. - 22:31
Mármint hogy mire gondolsz?? ??? ???
Fordítókerékre? DORMA, MABCO, vagy ATS kell?? három féle méret, három féle fogkiosztás...
Fordítókerékre? DORMA, MABCO, vagy ATS kell?? három féle méret, három féle fogkiosztás...
Írta 2004. február 02. - 22:07
El bírom képzelni egy ROHLOFF Speedhub-bal is!
en is! ;-)
edit: jah nehoyg kolcson kerjem majd toled azt a bigyulat amit modtal.
:-)))
Írta 2004. február 02. - 19:58
Tetszik az EUROBIKE beszámoló, mert úgy veszem észre, hogy be kell szállnom a kerékpár szervízelésbe!
Konkrétan 60. oldal, bordásszíjas meghajtás NEXUS agyváltóval.
Ez a meghajtókerék egyenesen megfelel a DORMA automata ajtóknál használttal, amibõl van itthon 3-4 darab!
Szóval akinek ilyen van és problémás, bordásszíjat és meghajtókereket tudok adni!!! ;D ;D ;D
Egyébként zajban sem utolsó, mert sokkal csendesebb a legjobban megkent lácnál és váltónál!!!El bírom képzelni egy ROHLOFF Speedhub-bal is!
A bordásszíjnál azért egy dolgot hátrányként jegyeznék meg: Mindenképpen rugalmas az erõátvitel, tehát erõátadási veszteség léphet föl! Pedíg az ajtóktól jóval nagyobb erõk lépnek föl egy tisztességes kiállós hegymenetnél.
Konkrétan 60. oldal, bordásszíjas meghajtás NEXUS agyváltóval.
Ez a meghajtókerék egyenesen megfelel a DORMA automata ajtóknál használttal, amibõl van itthon 3-4 darab!
Szóval akinek ilyen van és problémás, bordásszíjat és meghajtókereket tudok adni!!! ;D ;D ;D
Egyébként zajban sem utolsó, mert sokkal csendesebb a legjobban megkent lácnál és váltónál!!!El bírom képzelni egy ROHLOFF Speedhub-bal is!
A bordásszíjnál azért egy dolgot hátrányként jegyeznék meg: Mindenképpen rugalmas az erõátvitel, tehát erõátadási veszteség léphet föl! Pedíg az ajtóktól jóval nagyobb erõk lépnek föl egy tisztességes kiállós hegymenetnél.
Írta 2004. február 02. - 18:19
Megjelenés: Na még egyszer. A lapba beírt dátum az elõfizetõk és boltosok megjelenésére vonatkozik. Gyanítom mindenki közelében van ilyen bolt, ha nem így volna 5 rókával egy évre elvetheti a gondját. Az újságosoknál holnap és holnapután lesz megjelenés. Ez azért van így, mert mi úgy gondoljuk, hogy ez így jó. Aki nem így gondolja, célszerûbb, ha örül a rendszernek, mert nem fog tudni változtatni rajta.
Elõfizetés: Az újságot Bp-n a központi levélfeldolgozóban adjuk fel. Aki nem kapta meg máig, az reklamáljon az újság impresszumában megadott telefonszámon, vagy e-mail címen.
Kislust: Békesség, nem a DH-FR irányultságú illetõket akartam leszólni, pusztán arra utaltam, hogy adott területre jó ha az ember megfelelõ gépet használ. Kevéssé körmönfontan: jó dolog a bótba járós bicigli.
Kislust: Békesség, nem a DH-FR irányultságú illetõket akartam leszólni, pusztán arra utaltam, hogy adott területre jó ha az ember megfelelõ gépet használ. Kevéssé körmönfontan: jó dolog a bótba járós bicigli.
Írta 2004. február 02. - 17:18
lehet, hogy Fehérvárott elöbb megkapják az elõfizetõk, de a mi irányítószámunk postása elég lassú (lehet, hogy elöbb kiolvassa és csak utána dobja be )
még ma sem érkezett meg :'(
még ma sem érkezett meg :'(