Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Írta 2004. február 18. - 10:33
Azt azért ne feledjétek, ez nem egy számtach lap, ahol mindenki monitorfejû...
Írta 2004. február 18. - 10:29
Köszi lor.
Írta 2004. február 18. - 00:53
Írta 2004. február 17. - 19:38
Írta 2004. február 17. - 17:13
szerintem meg legyenek nagy képek az újságban, a szöveg pedig majd a neten, akit érdekel utánaolvas :
ehh!!!
Írta 2004. február 17. - 16:39
Ezek közül érdemben 2re tudok reagálni.
ilyen lesz, hogy mikortól, nem tudom, de lesz-A nagy kép-kevés szöveg problémára egy javaslat: kis képek az újságban, nagyfelbontású képek lehetnének itt a honlapon "ami az újságból kimaradt" címszó alatt, mint ahogy néha szokott is lenni (meg van is pl. Cannondale retro cikkhez stb.) Engem pl érdekelne több kép is a Eurobike-ról, ami itt letölthetõ lenne.
"épírts bringát" is lesz soklehetne benne több 'Építs bringát' cikk, az nagyon tetszett, mint ötlet. Szerintem ez elég hasznos, de ezt valóban egy FELMÉRÉS döntheti csak el!!
üdv, lcs
Írta 2004. február 17. - 10:38
A nagy kép-kevés szöveg problémára egy javaslat: kis képek az újságban, nagyfelbontású képek lehetnének itt a honlapon "ami az újságból kimaradt" címszó alatt, mint ahogy néha szokott is lenni (meg van is pl. Cannondale retro cikkhez stb.) Engem pl érdekelne több kép is a Eurobike-ról, ami itt letölthetõ lenne.
A ragasztás még nem tökéletes (már nem kell sok és télleg kipereg, de biztosan megoldjátok .
Engem nem zavar pl. az Újdonságok terjedelme az elején, csak minél több termék legyen benne meghatározott oldalon és az oldalszám ne emelkedjen (és mindehez kérek szépen hozzávetõleges árakat - mer a píz beszél én pedig nem vagyok manager).
A Powerbaros rész sztem is kimaradhat ézentúl, lehetne benne több 'Építs bringát' cikk, az nagyon tetszett, mint ötlet. Szerintem ez elég hasznos, de ezt valóban egy FELMÉRÉS döntheti csak el!!
Írta 2004. február 13. - 10:09
Írta 2004. február 13. - 09:02
...4: Alapos alapozás Parti módra: Ennek az írásnak nagyon de nagyon reklám szaga van (attól még lehet, hogy nem az, de...). Mindenhol a powerbar szerepel (még a képeken is...). Az írás mögött elveszik az író, és a téma.
A Parti címû írás egy pr cikk... ezért van reklám szaga
ennek alapján azonban egy x hiányzik az írás végén... így én sem értem az egészet
Írta 2004. február 10. - 11:35
A nov-dec-i szám ragasztása megint nem jó. Még nem hullanak ki belõle lapok (így nincs pofám visszaküldeni), csak középen feljön. Valahogy olyan a ragasztás, hogy csak a szélén tartja a lapot a ragasztó középen viszont semmi. Mit csináljak vele? Küldjem vissza így, vagy várjam meg míg 1-2 olvasás után kezd kihullani, és akkor küldjem vissza? Vagy olvastam itt régebben, hogy valaki hajszárítóval próbált rajta segíteni. Az a megoldás mûködik?
Írta 2004. február 10. - 11:27
Naszóval az utolsó beírásom óta mindent elolvastam (volt amit többször is), így volna még 1-2 észrevételem:
1:Magellan Pyxis: ezt többször is elolvastam mert jó volt és érdekelt. A vázon még egy változtatás történt tavaj óta. A fejcsõ, és alsócsö közötti erõsítõ felülheggesztésnél visszatértek a 2002-es Pixys team-nél (ugye az volt a fehér-narancssárga? "dobozos" felülheggesztéssel) alkalmazottra. A tavaji lekerekített volt nem szögletes. (De ha nem így van szóljatok, mert ebben nem vagyok 100%-ig biztos)
2: Véletlen volt szerencsém élõben is találkozni egy most általatok is tesztelt Scott-al. Én brutálisabb láncvillát vártam a fotók alapján. Kicsit becsapósak az ilyen közeli képek. Perspektivikus látásmód vagy mi (nem értek hozzá igazán).
3: Eurobike: ez inkább csak javaslat. Szóval valahogy rendszerezni kéne az egészet. Ahány ember annyifélét ír annyifélérõl. Ha blokkokba szerkesztenétek (cc-országút-dh-nyergek-láncvilla-papucsok stb.) sokkal jobban átlátható lenne. Az elõzõ számban például (ez csak egy kiragadott példa!) Atom és Zé is írt a Selle Italia-ról. Kétszer foglal helyet, kétszer raktok be képet, kétszer írtok róla. Pedig egy is elég lenne(nem a Selle Italiával van a bajom). Ez foglalja a helyet a többi infótól, és felesleges. Ha rendeznétek sokkal többet írhatnátok le, valamint átláthatóbb is lenne.
4: Alapos alapozás Parti módra: Ennek az írásnak nagyon de nagyon reklám szaga van (attól még lehet, hogy nem az, de...). Mindenhol a powerbar szerepel (még a képeken is...). Az írás mögött elveszik az író, és a téma.
5: Klárik Dani és a BMX-es írás: A BMX abszolúlt nem érdekel. Hidegen hagy. Viszont a srác stílusát szeretem. Remélem többet is fog még írni.
Remélem nem hagytam ki semmit.
Írta 2004. február 10. - 11:11
Mondjuk félévente lehetne egy melléklet, amiben össze lehetne gyûjteni az ilyen dolgokat, amik kiegészítõ tevékenység lehet a biacjozás mellett, de szervesen nem kapcsolódik. Az ehavi BMX-cikk szerintem is jó lett.
Írta 2004. február 10. - 10:31
Írta 2004. február 10. - 10:23
El kell dönteni, hogy minden témát érinteni akaró újság legyen e vagy picit szûkebb körbõl válogassa az anyagot. Értem itt a spinning-féle cikkeket. Már másodszor volt az újságban, és nem mondott sok újat. Amiatt a 1-2ezer ember miatt, aki tényleg átolvassa, nem érdemes berakni... szerintem.
Persze nem is lehet minden frírájd meg déhá, mert ez egy frankó divathullám most, de a Dura Ace cikk pl egész jó volt.
Azért ez a 120 oldal még mindig nem túl sok, fõleg ennyi reklámmal. Igaz, a legelsõ MBAH még 32 oldalas volt... A másik, hogy ne nagy-kép-kevés-szöveg szellemében legyenek a cikkek, ha pl. a KTM cikkben kisebb képek lettek volna talán belefért volna még egy-két érdekesség, de ehhez nem értek.
Írta 2004. február 09. - 19:24
igy legalabb a nyomdanak rossz. 120 oldalt adnak nekunk 600-ert.
ha nem lenne raklam akkor meg adnanak 30 odlal tomor gyonyort....
papirnehezeknek sem rossz am
(en sem ertem mi ertelme van aspinningnek, de lehet h van aki szereti, hat oruljon! kene spinning_osszehasonlito_teszt-et is csinalni akkor legalabb tudnam mi fan is terem... szobabicikli rulz ;D)
szal igy jo.. persze lehetne benne picit tobb dh vagy fr, de ha egyszer semmi nem tortenik msotanaban(nincs szezon) akkor mit tegyunk
Írta 2004. február 09. - 19:24
Amúgy kár hogy nem lett kevesebb az újdonsááág!!! (reklám) cikk!
Kifejtenéd, hogy mit szeretnél helyette?
Írta 2004. február 09. - 19:17
Amúgy kár hogy nem lett kevesebb az újdonsááág!!! (reklám) cikk! Ennek ellenére mégis megveszem. De azért érdemes finomítani a magazint.
Írta 2004. február 08. - 00:09
Írta 2004. február 06. - 10:29
KorrektMindenesetre amint a hirdetésmennyiség ugrik, ugrik az oldalszám is. Az ár meg, úgy tûnik tartható.