"Kedves" Viktor!
Ez az oldal télleg arra van, hogy megmondd a véleményed, még olyat is, amit te leírtál. Egyébként nálatok otthon ki vannak szélesítve az ajtók? Mert ekkora arccal csak oldalazva férnél be. Te már versenyszervezésben is segítettél? Jaj, de kis ügyi! És mit csináltál? Felvettél egy eldobott papírzsepit? Ja, te is IGAZI montis vagy. Inkább nyugodj egy kicsit és szégyelld magad, hogy állítólag 28 évesen ilyen nagyon korlátozott vagy. Mégis hogy gondolod, hogy vádaskodsz, hogy ki mit nem ismer, ha te nem is ismered azt akit leugatsz? És ha nem is ismeri az adott gépet, akkor az mérce? Te kis mindenttudó! Az ilyenktõl mindig felbaszom az agyamat!
És tényleg, honnét a f*szból vetted, hogy ez csak és kizárólag montis újság? Mert BIKE? ÉS benne van a Mountain Bike-ban is ez szó? Jajj, de logikus gondolkodás. Feldobtad a napomat. Tennél egy szivességet? Inkább gondolokozz, mielõtt írsz.
Ja egyébként neked milyen biciklid van? Mert ha nem minimum Yeti, akkor azért külön szégyelld magad, ha már ennyit rinyálsz az ilyen cikkekért, mert gondolom kiváncsi voltál, hogy megéri e megvenni.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Indította
tbertalan
, 2003. február 26. 19:01
Írta 2004. május 07. - 09:19
Írta 2004. május 07. - 09:06
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Szóltatok Atomnak, hogy nem volt elég egyértelmû a bevezetõje?
Viki, figyuzz, a Tordai mama igenis NAGY ember magyarországon. Ausztriában nem kapna ekkora felhajtást, mert minden 5. ennyi idõs ember ugyanezt csinálja.Legyünk büszkék rá és lehet akár példakép is.
Más, tudod, hogy amerikában, vagy angliában mekkora a fizetõképesség(feltételezem).Õk el tudnak tartani 4-5 montis újságot, 3 országútist, 2 trekkingest, 8 BMX-est, meg a f*szom tudja mennyi más szart, mert ott MEG TUDJÁK FIZETNI. [glow=red,2,300]Az újság célja, hogy minél több emberhez jusson el a bringázás[/glow](persze ezzel a szerkesztõség is megszedi magát, de akkor õk csinálják jól).Ezt többször is hangoztatják cikkekben, bevezetõkben, tesztekben.
Nekem meg ez a véleményem.
Na csá
Szóltatok Atomnak, hogy nem volt elég egyértelmû a bevezetõje?
Viki, figyuzz, a Tordai mama igenis NAGY ember magyarországon. Ausztriában nem kapna ekkora felhajtást, mert minden 5. ennyi idõs ember ugyanezt csinálja.Legyünk büszkék rá és lehet akár példakép is.
Más, tudod, hogy amerikában, vagy angliában mekkora a fizetõképesség(feltételezem).Õk el tudnak tartani 4-5 montis újságot, 3 országútist, 2 trekkingest, 8 BMX-est, meg a f*szom tudja mennyi más szart, mert ott MEG TUDJÁK FIZETNI. [glow=red,2,300]Az újság célja, hogy minél több emberhez jusson el a bringázás[/glow](persze ezzel a szerkesztõség is megszedi magát, de akkor õk csinálják jól).Ezt többször is hangoztatják cikkekben, bevezetõkben, tesztekben.
Nekem meg ez a véleményem.
Na csá
Írta 2004. május 07. - 08:48
Kedves hozzámszólók!
Tudomásom szerint ez az oldal arra van, hogy mindenki leírja mi a véleménye az újságról.Nekem ez a véleményem.Tudom,hogy nem Amerikában vagyunk de azt hiszem egy komolyabb újsághoz kellene próbálni hasonlítani mert ez hozza meg a fejlõdést.Honnan tudjam meg,hogy mik manapság a legjobb alkatrészek,mit használnak a versenyzõk ha nem egy ilyen újságból.Legalább ne használt országúti gumikat fotóznának le a cikk elejére!Más:93-ban az MBAH-ban "össztelós" Manitou bringát mutattak be és egy késõbbi számban Missy Giove DH Jeti-jét!!!Valahogy az jobban érdekelt mint a mostani cikkek.
Kedves Kala...!28 éves vagyok!93 óta MTB-zek sõt,már verseny rendezésben is segítettem!Úgyhogy te készüljél szépen az éretségidre és kussoljál!
93-ban te még azt sem tudtad,hogy MTB-s újság létezik nem hogy Manitou vagy Jeti bicikli.
Én ehhez a témához többet nem kívánok hozzászólni azt hiszem mindenki tudja már mi a véleményem.
Remélem lesz változás.(de nem negatív,mert ezt már nehéz túlszárnyalni).
Sziasztok.
Tudomásom szerint ez az oldal arra van, hogy mindenki leírja mi a véleménye az újságról.Nekem ez a véleményem.Tudom,hogy nem Amerikában vagyunk de azt hiszem egy komolyabb újsághoz kellene próbálni hasonlítani mert ez hozza meg a fejlõdést.Honnan tudjam meg,hogy mik manapság a legjobb alkatrészek,mit használnak a versenyzõk ha nem egy ilyen újságból.Legalább ne használt országúti gumikat fotóznának le a cikk elejére!Más:93-ban az MBAH-ban "össztelós" Manitou bringát mutattak be és egy késõbbi számban Missy Giove DH Jeti-jét!!!Valahogy az jobban érdekelt mint a mostani cikkek.
Kedves Kala...!28 éves vagyok!93 óta MTB-zek sõt,már verseny rendezésben is segítettem!Úgyhogy te készüljél szépen az éretségidre és kussoljál!
93-ban te még azt sem tudtad,hogy MTB-s újság létezik nem hogy Manitou vagy Jeti bicikli.
Én ehhez a témához többet nem kívánok hozzászólni azt hiszem mindenki tudja már mi a véleményem.
Remélem lesz változás.(de nem negatív,mert ezt már nehéz túlszárnyalni).
Sziasztok.
Írta 2004. május 07. - 01:08
kedves diviki viktor.
te megnézted a 93as ujságokat? 30 oldal abbol 4-5
szines és szo sincs arrol hogy jetiket vagy teljes telos manitoukat tesztelnek. szerintem hátso telos manitou bicikliböl jo ha egy van az országban. yetiböl meg max 10. (én ismerek 3at.) szerinted erre van szükség? vedd már észre hogy nem amerikában vagy hülyegyerek. vegyed szépen az igazi montis ujságot és halgass.
végigolvastam a bikemagot és sehol nem találtam hogy ez mountain bike ujság és mindenkinek kötelezõ.ezt már százszor elmondta száz ember demégegyszer: akinek nem tetszik ne olvassa!
te megnézted a 93as ujságokat? 30 oldal abbol 4-5
szines és szo sincs arrol hogy jetiket vagy teljes telos manitoukat tesztelnek. szerintem hátso telos manitou bicikliböl jo ha egy van az országban. yetiböl meg max 10. (én ismerek 3at.) szerinted erre van szükség? vedd már észre hogy nem amerikában vagy hülyegyerek. vegyed szépen az igazi montis ujságot és halgass.
végigolvastam a bikemagot és sehol nem találtam hogy ez mountain bike ujság és mindenkinek kötelezõ.ezt már százszor elmondta száz ember demégegyszer: akinek nem tetszik ne olvassa!
Írta 2004. május 06. - 23:26
Nem akarom, hogy úgy tünjön be akarok vágódni, (mert úgyse kell szerintem ;D) de ezen outsiderként is úgy röhögtem volna, hogy leestem a székrõl...
Írta 2004. május 06. - 23:24
Na ezt már szeretem, végre pörgés van:-))
Egymásnak feszülnek az indulatok, szó szót követ, alakul ez.
Ugyís hajlamos volt ez a topik kicsit ellaposodni, mióta a kerítésen kívüli hangadók:-)) beültek a jármûbe, és érzik a mundért, meg a becsülettyét.:-))
Hajlamos volt átmenni a kötelezõ vállveregetésbe, egymás ánuszkájának kölcsönös krémezésébe, meg a megjött, nekem is, nekem nem, lehet-e kapni dologba.
Köllenek az ilyen hangok is no. Igaz, hogy úgy nyitott be Viktorunk, hogy kiszakadt az ajtó tokostul, de legalább kavart vele egy kis szelet...
Egymásnak feszülnek az indulatok, szó szót követ, alakul ez.
Ugyís hajlamos volt ez a topik kicsit ellaposodni, mióta a kerítésen kívüli hangadók:-)) beültek a jármûbe, és érzik a mundért, meg a becsülettyét.:-))
Hajlamos volt átmenni a kötelezõ vállveregetésbe, egymás ánuszkájának kölcsönös krémezésébe, meg a megjött, nekem is, nekem nem, lehet-e kapni dologba.
Köllenek az ilyen hangok is no. Igaz, hogy úgy nyitott be Viktorunk, hogy kiszakadt az ajtó tokostul, de legalább kavart vele egy kis szelet...
Írta 2004. május 06. - 22:11
Írta 2004. május 06. - 22:00
Írta 2004. május 06. - 21:50
Ja. Legalább 1 éven át ezzel volt hírdetve valamelyik maraton a BikkMakk-ban.
Írta 2004. május 06. - 21:36
Írta 2004. május 06. - 21:26
Kedves Mindenki!
...
Kit érdekel Tordai Csaba anyukája 5 oldalon keresztül?!
...
Szvsz sokmindenkit, már csak abból kiindulva, amekkora vastapsot kapott, a tavalyi dunamarci díjátadásán, mikor megkapta a különdíjat.
Írta 2004. május 06. - 21:20
lor:
éreztem is,h van egy ilyen felhang a hozzászólásomban,és módosítani akartam,eszerint meg kelle volna tennem
természetesen nem ilyesmin múlik,ki montis,és ki nem
Dave egyik bevezetõje jutott eszembe,h kell-e vkinek fél milkás keró,ha nem használja többre,mint egy tescobájkot:)
ezt meg végképp ne értsd magadra ;D
csak pont a hétvégén beszélgettünk 1 keveset a "tordai muttival" () és nem éreztem úgy,hogy ne érdemelné meg azt az 5 oldalt és azt se hiszem,hogy õ nem esik bele a montis kategóriába
így látatlanba merem mondani,hogy többet tett le az asztalra,mint Diviki Viktor
igaz,a cikket még nem is olvastam,mert a posta megint rakoncátlakodik,bár jobb is,h érettségiig ennyivel kevesebb dolog köt le:D
éreztem is,h van egy ilyen felhang a hozzászólásomban,és módosítani akartam,eszerint meg kelle volna tennem
természetesen nem ilyesmin múlik,ki montis,és ki nem
Dave egyik bevezetõje jutott eszembe,h kell-e vkinek fél milkás keró,ha nem használja többre,mint egy tescobájkot:)
ezt meg végképp ne értsd magadra ;D
csak pont a hétvégén beszélgettünk 1 keveset a "tordai muttival" () és nem éreztem úgy,hogy ne érdemelné meg azt az 5 oldalt és azt se hiszem,hogy õ nem esik bele a montis kategóriába
így látatlanba merem mondani,hogy többet tett le az asztalra,mint Diviki Viktor
igaz,a cikket még nem is olvastam,mert a posta megint rakoncátlakodik,bár jobb is,h érettségiig ennyivel kevesebb dolog köt le:D
Írta 2004. május 06. - 21:20
kala:
azert remelem attol meg montis lehetek, hoyg nem jarok versenyekre. es nem lattam meg tordai muttit maratonon.
:-/
bocs, hogy belekotyogok, de mindent félre lehet érteni, ha nagyon akarja az ember. csak eléggé kell akarni :
Írta 2004. május 06. - 21:15
Írta 2004. május 06. - 21:14
Írta 2004. május 06. - 21:09
Írta 2004. május 06. - 21:05
Nem az a baj, ha valaki fiatal, hanem az ha fejben korlátozott. (Agyat nem mernék írni.)stormi! te is tudod, nem a korával van baj senkinek.
nálad se volt semmi gond a koroddal
Írta 2004. május 06. - 20:58
erzekeny pontokat feszegetunk!?
kala:
azert remelem attol meg montis lehetek, hoyg nem jarok versenyekre. es nem lattam meg tordai muttit maratonon.
kala:
Írta 2004. május 06. - 20:56
stormi! te is tudod, nem a korával van baj senkinek.
Írta 2004. május 06. - 20:50
Egyébként ha megnézed az adatlapját életkor: nincs adat :-X :-X
Nehéz vállalni az ember korát akkor is, ha túl sok, vagy akkor is ha túl kevés...
Nehéz vállalni az ember korát akkor is, ha túl sok, vagy akkor is ha túl kevés...