Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

de akko irj ugy, hogy ne lehessen. ;-)
vagy ha igen akko no problem.

lori fazze! ez alatt a röpke ~2 év alatt, csak neked és Bomb- nak sikerült, ez halál komoly. ;D ;D ezzel nem vagyok egyedül, ezt meg látom.
amugy no problem ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akkor ez az ossz problemad, hogy minden szoba bele lehet kotni?
hat legyen

de akko irj ugy, hogy ne lehessen. ;-)
vagy ha igen akko no problem.

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

a stilusában biztos hogy volt kivetnivalo mert engem
kurva nehéz felidegesiteni de neki sikerült.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
ehhh, mindegy más emberek vagyunk (szerencsére ::)), más a mérce...

"szamit az, hoyg hany db hozzaszolasa van vkinek?
miert?!"
hhhh, nem. nem ez volt a lényeg, mindegy.
csak ismétlem magam (megint Neked): minden szóba bele lehet kötni, ha nagyon akarja az ember...

.....tisztára mintha az indexet olvasnám ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nah
nemtom mi kivetni valo van a stilusaban.
bar en csak kivulalokent nezelodon (unatkozom).
minden ragalmazast ti kezdtetek.
nem elfelejteni.
lcs: valoban nem ilyen a jellemzo!
csak fura volt, hoyg ennyire neki estek.

mennyivel masabb az, hogy nem erdekli tordai anyuka, mint az, hoyg nem erdekli a polar/spinng teszt.
/es itt nem a tiszteletrol van szo!/
szamit az, hoyg hany db hozzaszolasa van vkinek?
miert?!
amit ti is szoktatok mondani
nem tudjatok kivel alltok szemben.

.
.
.

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy, nincs párhuzam a kettõ között. ;D :-X

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez miért ilyen általános sztereotípia,hogy minden tizenéves maszturbál?!?
SZVSZ ez már túl van tárgyalva:)
mondjuk lehet,hogy tényleg a srác stílusával volt vmi gond,mert elég sok embernek nem tetszett,amit írt

Findli;az a "pincér beleköp a levesbe" dolog...
Láttad a Harcosok Klubját?Ugye felétek nincs ilyen divat?:)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
részletesebben:

-jön egy srác
-5 hozzászólás után útszéli stílusban idefröcsög
-vaktában, hülyeségeket (valótlanságokat) ír
-28 évesen, tizenéves maszturbáló kisszaros módjára
-nem csak a "megszólítottak" "esnek neki" (akkor csak lehet valami baj nem?)

és már bocsánat!
de még az én kurva anyámat?

ez meg az én szemszögem :-*

õõõõ nem beszéltem össze Thez-zel, csak gyorsabb volt :-X

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
OFF
Én 34 évesen is kisszaros lennék, ha nem tisztelném, azt aki megérdemli.

ON

Nekem is jobban tetszett, amig az újság elején volt a shopping guide, valahogy úgy szoktam meg, azt olvastam el elõször, a többit csak átlapoztam elsõre.
BMX-s cikk képei és a szöveg teljesen egyben van, jó olvasni azokat a lapokat.

Számomra is van olyan cikk, ami nem érdekel annyira, de azt nem említem meg, mert úgy érezném magam, mint egy vendég, aki ugyan ócsárolja a kaját az étteremben, de azért mindennap oda jár. Aztán csodálkozik, ha a pincér beleköp a levesébe.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lor
jön egy srác
elmondja a véleményét, ami egy kicsit túlzó, és követelõzõ, számonkérõ
erre rávilágít egy 18 éves/akárhány éves
erre meg a srác lekispöcsözi, dedósnak titulálja

már bocsánat, de az õ "kurva anyját?"

egy bizonyos stílusra ugyanabban válaszoltak.
de túltárgyalva, megint széjjelOFF-olva.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
amilyen az adjisten...

(mert nem ez a jellemzõ)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jon egy srac.
elmondja a velemenyet a ti kedvencetekrol/munkatokrol...
erre mindenki neki esik
tizeneves maszturbalo figuranak titulalja
meg kisszaros-nak.

es mar bocsanat!
de meg 'az o kurva anyja'?!

erdekes!

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Ja és még valami: azt hiszem talán a márciusi számban írt egy Lilienberg nevû srác. Nem lehetne szerzõdtetni hivatalos teszternek? Az õ írása nagyon ott volt. Nem egy alkatrészlstát közölt, és + infókat is írt dögivel.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.032 hozzászólás
Huh. Így hogy visszaolvastam 1-2 oldalt kicsit brutális volt. Valamint emlékezetembe ötlött, hogy annak idején én is hasonlóan nyitottam ebben a topicban (na jó ennyire azért nem volt durva). Így utólag is bocsi érte.

De amiért most ténylegesen beírok: örömmel látom, hogy egyre több képen tekertek bukóban, de még nem az összesen (pl. András országutis tesztje ha jól emlékszem). Örülnék, ha nem találnék olyan képet, amin bukó nélkül tekernek emberkék. Tudjátok elsõ a biztonság, és Ti mint újságírók akárcsak képek által is rávehettek embereket a biztonságosabb közlekedésre.

A második dolog, ami most hirtelen eszembe jut: a friss cuccok az elsõ oldalakról át lettek helyezve. Számomra ez zavaró, mert néha még 1-2 év után is vannak alkatrészek, amik érdekelnek, és gyakran visszalapozgatom. Ilyenkor tudom, hogy az újság elején a lap melyik részén volt. Most viszont ha vissza akarom keresni át kell lapoznom a fél újságot. Nem lehetne visszatenni megint az újság elejére? Úgy szerintem sokkal jobb volt.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
Én is örülök, hogy végre van valami kritika/visszajelzés. Csak plz ne menjen át személyeskedésbe!

Viktor is a véleményét mondta el, bár építõ jelleget nem nagyon véltem felfedezni benne.

Annak is örülök, hogy többen is az ilyen-olyan alkatrész teszteket hiányolják.
Vissza emlékezve 1-2 éve, ugyanígy sokan bringatesztért sóvárogtak. Most annyi a tesztbringa, hogy "megszakadunk", máris más kell a "népnek". És ez így van jól!

Lesznek cumók ne aggódjatok, szinte minden, amit említettetek!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás

Kedves Kala...!28 éves vagyok!93 óta MTB-zek sõt,már verseny rendezésben is segítettem!Úgyhogy te készüljél szépen az éretségidre és kussoljál!
93-ban te még azt sem tudtad,hogy MTB-s újság létezik nem hogy Manitou vagy Jeti bicikli.

most ebbe a vitába én nem akarok belefolyni, nekem bejön az újság mint kerós magazin. ebböl a szempontból tökéletes. dh/fr/street magazin meg nincs, szal maradok ennél.
de ez az idézet
ezt nem értem sosem
sok ilyen vén f*c itt veri a nyálát, hogy ö hejj, 1993(!) óta MONTENBÁLYKOZIK.
és ez nem az elsõ volt.
én is most fogok érettségizni, és már elmúltam böven 19.
erre mit lehetne írni?
ha ilyen "régóta" csinálod gyere ki a hóra, és mutasd meg magad. csak nehogy.... :-X
nem is tudom miért, de gyülölöm mikor ilyen lekezelõ valaki, csak mert alig, mindössze 10 évvel idösebb, és kicsit korábban kapott egy teszkóbálykot. hát igazán gratulálok, de ehhez nem tudok mit szólni. mellesleg én is a 90es évek elsö felében kezdtem el "mtb"-zni, ahogy te írod. és ettöl még NEM VAGYOK TÖBB mint aki meg tavaly. és képzeld, van egy alapkönyv. valami "szereljük a biciklinket" vagy mi a fene.
CSAK manitou trek, és scott bicók képeivel.... szal elég sokan tudták régen is mi az a manitou, nem csak Te!
:-X

igazad van Beg, mea culpa.
de azért kitörölni nem fogom, az ilyen emberkék meg elöbb gondolkodjanak, utána akarják lenézni, akik nem napra pontosan öregebbek náluk(a 28 év, az is alig valamivel több, mint a 20 körül, érettségizõk)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás

.....Más, tudod, hogy amerikában, vagy angliában mekkora a fizetõképesség(feltételezem).Õk el tudnak tartani 4-5 montis újságot, 3 országútist, 2 trekkingest, 8 BMX-est, meg a f*szom tudja mennyi más szart, mert ott MEG TUDJÁK FIZETNI. Az újság célja, hogy minél több emberhez jusson el a bringázás....

Na és ez a lényeg....
Lehet itt sírni panaszkodni, és fejen pörögni, de addig amíg ilyen színvonalon élünk, addig a DH-sok csak a pizzást tartják el a fogas alatt.És ezt egyáltalán nem bántásként írom, pusztán csak ténymegállapítás. ;)
Szóval kicsi foci, kicsi újság(Illetve nagy de töbféle stílusban, így legalább elmondhatjuk van kerékpáros újságunk)...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Egyébként nálatok otthon ki vannak szélesítve az ajtók? Mert ekkora arccal csak oldalazva férnél be.

na itt a pont
és jó,hogy írtad,hogy 28 éves vagy,mert ezt tudva örülök annak,hogy még fiatal vagyok és valamennyivel értelmesebb is
te az életkorom alapján ítélsz meg,én az alapján,amit és ahogy írsz...

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Azt még elvbõl sem fogom venni ;D

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Nos Viki
Eszembe jutott a jó megoldás. Csinálj jobb újságot, és ha ez sikerül, lehet, hogy majd azt vesszük meg inkább. Ha ilyen ügyes csávó vagy, akkor ez bizonyára neked nem okozhat problémát.