Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

Buzz

Buzz

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás

lovas_gabinak igaza van: Az XTR istenítés már tényleg a könyökön jön ki! nem tudom ki tartozik bele ,de nagyon kevesen engedhetik meg közülünk az XTR-t én spéci még az XT hátsó váltón is gondolkodtam mert olyan drága.

Szerintem az XTR-nek nagyon is volt helye az újságban. Ugye a lényeg pont az volt, hogy mennyi technikai újítás van a szettben. Egyrészt a 100 oldalból nem foglal el semmi elöl helyet, a másik véleményem szerint az, hogy ezeket a technikai újításokat jövõre esetleg késöbb XT-LX cuccoknál is lehet majd találni. Akkor pedig lehet menni a boltba, mert azok már barátibb áron fognak menni.

Szóval soxor nem az a szempont egy cikknél, hogy Te meg tudod-e venni illetve Te el tudsz e menni Skóciába. Az a lényeg, hogy elolvasod a cikket és bakker de fasza volt a túraleírás, kedvem van tekerni, megyek is. Vagy csak simán élvezetes volt elolvasni. Nem a Neckermannak PR cikk az biztos. Az XTR-el ugyanez a helyzet... nem azért van benne, mert mindenki ezt fog venni, hanem mert ez a kerékpározáshoz tartozik, valamint újdonság, ami sok embert érdekelhet, és szerintem érdekel is.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
kempelen: én szigorúan a saját szubjektív és talán ebgyepesedett véleményemet írtam le. Semmiképp sem szeretném ha valaki általánosítani ezt az egész kerékpáros táradalomra. ;) De amikor már 5 oldalon keresztül sziklákat láthatunk, meg egy bigét, aki ott nyomja és a leírás lényege az hogy eltévedtek a sivatagban, meg hogy melyik szállás a legjobb és hol lehet mexikói kaját enni, akkor azért az már megkérdõjelezi a cikk szükségességét. Egyébbként a kedves barátod a cikkek elolvasása után szaladt repülõjegyet venni és már csomagolt is? Vagy inkább felpattant a bringára és a környéken tekert egyet ? Hiába nézem Whistlerrõl vagy akár Leogangról készült képeket, videokat, attól még nincs meg az a lehetõségem, hogy kiszaladjak a következõ hétvégén.

Kala: lehet, hogy a Bringában komoly cikk volt az XTR-rõl, gondolom õk is voltak a tesztvezetésen, meg hasonló. Nem olvastam a cikket, mivel nem veszem a magazint, csak az újságosnál szoktam átlapozni. Nem akarok belemenni semmiféle kritikai megnyilvánulásba, mivel ez egy egész más újság fóruma, ahol szerintem nem a konkurencia fikázása a fõ cél.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Jött itt valaki a konkurencia "mûszaki tartalmával". Erre a BikeMag sem vághat föl.

A kerékfûzéses cikkben olvasható, hogy az alumínium erõssebb az acélnál. Így szó szerint: erõssebb. Hátszóval. Van ami siralmas, ez meg égbekiálltó. Már a középcsapágyas teszttel is nagyon belehomorítottak a srácok (ez talán észrevehetõen zavart) de ezzel aztán már olyan szintre jutottak el, hogy valóban kíváncsian várom a folytatást.

Eccerûen az, hogy ilyet leírtak és kinyomtattak...

Ha az illetékes sporttárs (aki felelõs ezért a "dologért") úgy gondolja, hogy nincs igazam, nyugodtan válaszolhat ide vagy máshova. Meg úgy egyébként is, jó lenne, ha valamivel alátámasztaná ezt a kijelentését, mégis honnan a jó dologból vette ezt a nagy "butaságot", hisz ilyet leírni, hátszóval... :(

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Endroo: Szerinted mindenki így gondolja, hogy nem kellenek az ilyen jellegû élénybeszámolók? Volt balázsnak annak idején egy példája a plébojról, meg a pattanásos házmesterlányról...

Minden esetre kedves cimborám, mellesleg KOP a Vitálból ezekkel a cikkekkel kezdi az újságokat, az ok, hogy azonnal indulna tõle tekerni. Most kinek higgyünk? Köll vagy nem köll Steve Thomas?

Túrázni menni és fotózni, illetve készíteni egy pár fényképet elég jelentõs differencia. Egy másik újságban láttam egy számmal ezelõtt egy lakhelyemhez közeli túrát (Fehérvár-Iszka stb.). Nem olvastam el, mivel a képanyaga nem csinált hozzá kedvet...

winterman

winterman

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
helló emberek,
tavaly október óta veszem az újságotokat és megdöbbent mennyi helyesírási hiba van minden egyes számban. nemcsak megdöbbent de zavar is úgyhogy valamit tegyetek ezügyben ha kérhetem. lehet, hogy csak engem zavar ha valaki nem tudja eldönteni, hogy -ba vagy -ban??? na mindegy nem bunkózni akartam, tartalmilag nincs is különösebb problémám, csak tényleg idegesít , hogy azért adok ki pénzt, hogy vki ilyen pongyola színvonalat nyomasson nyelvtanilag.

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Az összesítés potitív!
DE, azért mindig lehet egy két jó ötlettel elõrukkolni. Sõt kell is.
NEkem sokkal coolabb ez az ujság mint a bringa.
Szervezetebb...

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Szerintem a mostani szám nagyon jó!
Gratulálok hozzá, mert nagyon színvonalas lett!!! A kép tiszta cool az elején és a Standotok is szép a Sport 2003-on!;)

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Az ötlet nekem is tetszik!
Csak tudod itt csak a garmmok számítanak. ( nem nekem) mert ha egy kilóval nehezebb a bicó azt én nem nagyon veszem észre.
A régi bicómon nekem is acera volt amíg el nem lopták az egészet!!! :(
De szerintem sokan kiváncsiak lennének wgy mindenki számára elérhetõ kategóriára.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
TY-22 Revo Shift-tel! (a régi bicajomon volt ilyen, és röhögni fogsz: szuperül mûködött!)
De az a baj, hogy ezeket úgy is lehúznák, mert nem csúúúúcs kategória.
Vagy egy komolyabb SRAM teszt. Esetleg egy összehasonlító táblázat úgy, hogy a végére nem írják oda, hogy a SRAM azért nem, mert nem gyárt teljes szettet.
Azt vizsgálni, ami mindkettõnek van, katregória szinten.

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Lovas_gabi:
alig várom a jó idõt nem kell sok fölös cuccot cipelni.

Az XTR már elkopott ! már 2-3 évre elég volt belõle. Esküszöm már wgy TY-30 -asnak is jobban örülnék teszteben
: ))

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Country!
Mutass nekem Miskolcon egyetlen bringás futárt és akkor azt mondom: többet tudsz, mint én!
Viszont bicajos volt elég szép számmal.

yalaman!

Ezért írtam, hogy egy része a cuccnak rajtad, ami szükséges az a hátizsákban. Fölfelé mászáskor nem igazán szerencsés mindent magadra szedni, mert úgy is izzadsz. Lefelé meg ráfagysz a bicajra.
Ezért írtam a hátizsákos dolgot. Vidd magaddal és mielõtt elindulnál lefelé, szedd magadra a pluszt.
És így már jó.

Kala!
Már megint az XTR a másik lapban is. nem unalmas?

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
country: azthiszem a hidegben teljesen egyetértünk.
Nem lehet ellene jól védekezni,mert ha nagyon felültözöl izzadsz és megfázol.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
"aminek a mûszaki tartalma kb a Fedél nélküllel vetekszik"
Azért ez nem egészen így van...Az XTR-rõl itt is komoly cikk volt...

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
most nemazé de nekem nem kell bemutatni a téli kerékpározást.egyébként ha így tele vagytok történetekkel küldjétek be aztán lehet õket szidni ha nem közlik le.
egyébként az hazudik aki minusz tízben két órás tekerés után azt mondja nincs is hideg. sandstone gatya termo gatya mybike felsõk SubZero. szal errõl ennyit. egyébként abban a kellemes idõben a városban 10 bringásból 9 futár. de szerintem ez már nem ide tarozik.

küldjétek aztán bosszankodjatok

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Most akkor valamit nem értek, a kiállításon egy srác arra panaszkodott, hogy azért nem szereti a BikeMagot, mert állandóan lehúzzák a Shimanot (és ezt állítólag valami Dave-tõl örökölték). Nem akartam a lelkébe gázolni, hogy akkor olvassa a konkurenciát, aminek a mûszaki tartalma kb a Fedél nélküllel vetekszik. :P

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
Country!!
én hírlapos vagyok a postán! napi 30-40 km-et megyek 25kg bringa+ újkság+ szórólap= k.sok ... ;)
De mindemellett már legalább 150-et mentem montyval is csak akkor még nem volt alkalmas felserelésem a szebbnél szebb havas tájak fotózására. 8)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
country!

Én személyszerint itt Miskolcon a Bükk útjait jártam télen, kb 360 km-t mentem: Ez így nem tûnik soknak, de hidd el: Végigtekerni azért nem semmi. Készültek fotók is.
A hidegtûrésrõl csak annyit: Rossz idõ nincs, csak rosszul öltözött túrista.
Termogatya, alá egy cicanadrág, felül póló, pulcsi, termofelsõ, a hátizsákba meg a többi ami kell. Ennyi.
Ha jól öltözöl, -16-ban is tudsz hajtani.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
na? most télen például hol voltál bringával? mert nekem mondjuk januárban még az a 30 negyven kilóméter is sok volt amit meg kellett tennem bringán.
de lehet hogy te jobban bírod a hideget és elindultál a szebbnél szebb hazai tájak felé bringával?

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 hozzászólás
lovas_gabinak igaza van: Az XTR istenítés már tényleg a könyökön jön ki! nem tudom ki tartozik bele ,de nagyon kevesen engedhetik meg közülünk az XTR-t én spéci még az XT hátsó váltón is gondolkodtam mert olyan drága.
a cipõknek személy szerint örültem. most vettem ,a héten egy M37-est.

country: télen is van szezonja az országban a magyar hazánkon belüli sportolásnak. Túra, stb... bármi
Ez pont olyan mint, az XTR =drága

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
arra nem gondol senki hogy azért kapunk külföldi túraleírásokat mert itthon nem pont ennek van a szezonja? bár mint már elhangzott klaviatúrát kell ragadni aztán beküldeni. Gondolom ha van valakinek tavalyi élménye akkor azt is szívesen fogadja a szerkesztõség. :). egyébként ha visszanézitek a régebbi számokat azért találhattunk hazai túrákat is akár Nbalázstól is hajólemléxem.