lovas_gabinak igaza van: Az XTR istenítés már tényleg a könyökön jön ki! nem tudom ki tartozik bele ,de nagyon kevesen engedhetik meg közülünk az XTR-t én spéci még az XT hátsó váltón is gondolkodtam mert olyan drága.
Szerintem az XTR-nek nagyon is volt helye az újságban. Ugye a lényeg pont az volt, hogy mennyi technikai újítás van a szettben. Egyrészt a 100 oldalból nem foglal el semmi elöl helyet, a másik véleményem szerint az, hogy ezeket a technikai újításokat jövõre esetleg késöbb XT-LX cuccoknál is lehet majd találni. Akkor pedig lehet menni a boltba, mert azok már barátibb áron fognak menni.
Szóval soxor nem az a szempont egy cikknél, hogy Te meg tudod-e venni illetve Te el tudsz e menni Skóciába. Az a lényeg, hogy elolvasod a cikket és bakker de fasza volt a túraleírás, kedvem van tekerni, megyek is. Vagy csak simán élvezetes volt elolvasni. Nem a Neckermannak PR cikk az biztos. Az XTR-el ugyanez a helyzet... nem azért van benne, mert mindenki ezt fog venni, hanem mert ez a kerékpározáshoz tartozik, valamint újdonság, ami sok embert érdekelhet, és szerintem érdekel is.