Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Posted 2003. September 03. - 16:49
bazalf: A megjelentetés oka egyszerû, sorsolásoknál gyakori félelem, hogy valaki belsõs elviszi a cuccot, tiéd a lelkesedés marad. Ezért közöltük a szelvény képét. Személyes adatok tekintetében igazságod van, eztán odaügyelünk.
rofi: Nyilván nem olvastad a cikket, hiszen ha megtetted volna rájönnél, hogy egyáltalán nem a Magma kerékpárról szól, sokkal inkább egészen másról... Ezt az egészen mást könnyen megérted, ha a szörfgyártók helyére idõnként monti gyártókat helyettesítesz, az idõt pedig eltolod az utóbbi 3 évre...
kex, para: Nem értem az Shopping parátokat. Leginkább a mostani számmal kapcsolatban. Minõségi és több esetben tényleg zsír új cuccot mutattunk be, ráadásul a cuccokat folyamatosan szûrjük. Az, hogy fizetett reklámmá fajul: mindig is fizetett volt a termékbemutató, tekintettel, hogy az eladásakor is fizetnek annak, aki árulja. Az, hogy csupa jót hallasz a cuccról: azért választunk és fogadunk olyan cuccokat, amirõl nem kell hazudni, mert tényleg jó.
Bruce: Polar cikket nyilván te sem olvastad, csak megállapítod róla, PR cikk, neked nem kell. Helyesebb volna talán onnan megfogni, Te pulzusmérõ nélkül biciklizel (én is) tehát nem neked írták. A cikk a pulzusmérésrõl szól és lesz folytatása. Ha kíváncsi vagy a részletekre, Polárék nem fizettek érte, mint ahogy másnak sem szoktunk megjelentetni direktben fizetett cikkét. Médiaajánlónkban sem szerepel ilyen termék. Ha ilyet láttok, ott lesz alatta az (x). Természetesen a pulzusmérésrõl szóló cikkben nyilván van szó cégrõl, márkáról, termékrõl és konrétan a Polarról, mivel õk voltak azok, akikkel együtt lehetett mûködni egy ilyen cikk megírásában, hajlandóak hazai versenyzõket támogatni, tesztpéldányt biztosítani, és egyáltalán komolyan gondolni ezt az egész dolgot.
BMX: Kerékpáros magazin vagyunk, illetve igyekszünk lenni. Hogy a kerékpárnak ki melyik ágát ûzi, magára tartozik (én speciel MTB) ám a tolerancia szerintem elvárható minden szakággal kapcsolatban. A súlypontot tartjuk, szerintem ez látszik is, ám helyet kapnak mindenféle szakágból jövõ anyagok, fõleg ha olyan minõségûek, amit jó viszontlátni. 120 oldalon csak férjen már el...
Kex: Kevés a cikkek információ tartalma. Feltenném a kérdést: Ugyanazt a lapot olvassuk? Ha igen csináljunk egy tesztet, mennyi idõ kell míg végigolvasod? Más kérdés, milyen információkra vágysz és mit olvasol el. Én már egy pár napja szemezgetem az újságot, de még közel sem értem végig...
Posted 2003. September 03. - 16:24
Ez az újság a megszállóttaknak szól,és nem a gagyit kéne tesztelni,ha valaki a párjának vagy ismerõsének bicajt néz az olcsó kategóriából, elég gáz ha nem tudja mit nem szabad megvenni...
Ez az újság nem megszállottaknak szól, hanem azoknak, akik megveszik. Bárki megveheti. Ezt nevezzük demokráciának. És szerintem nem annyira "gáz", ha nem ismerem az itthon kapható összes 70ezer forint alatti kerékpárt, mert miért kellene?
Posted 2003. September 03. - 15:18
Ugye nem gondoljátok komolyan (a jövõben), hogy a pályázat nyertesek leveleit egyazegyben berakjátok (lásd a Polar pályázat nyertesének levelérõl készült fotót). Ez súlyosan megsérti az illetõ személyiségi jogait, illetve pontosabban a személyes adatai feletti rendelkezéshez kapcsolódó jogait. Név, cím, mobilszám, emailcím, stb. mind ott szerepel. Szerintem elég a név, város, aztán levélben úgyis értesítitek...
Posted 2003. September 03. - 12:13
Posted 2003. September 03. - 12:03
Más:Szép-szép a Magma de 6oldal egy kicsit sok,remélem ajövõ havi számban nem kell megint olvasnom rólla... Ez pont olyan mint amikor David Ericsson 6 oldalon ajnározta anno a második Trek OCLV vázát...
Egyébbként nagyon tetszik amit és ahogy csináltok!!!
Posted 2003. September 03. - 08:21
már mint Én is olvastam akkor, és amikor Kedvesemnek lovat akartam venni akkor is innen kerestem vmi megfoghatót...
amiben viszont egyetértek:
-pr cikkek kicsit elharapódzottak...
-NYÚ&KÚL is kezd fizetett reklámmá fajulni, nem pedig NYÚ&KÚL...
-vízbepancsi és magma cikk nagyon kircsik...
-bmx pár lapjának létjogosultságát Én sem értem, de ti tudjátok, mert szerintem is a TRIÁL hamarabb megélne montis berkeken belül...
-túrák, de ezt már mondtam...
PéeF
Posted 2003. September 02. - 23:25
(((((mag hydra)))))
Posted 2003. September 02. - 23:18
Posted 2003. September 02. - 23:01
És tudom azt is, hogy sokkal több alsóbb kategóriás gép (értsd: kerékpár, bicikli) fogy el a piacon, node... ezeket miért kell tesztelni?? Miért kell, hisz 1) aki ilyen kategóriában gondolkodik, az úgyse tudja mi az a bikkmakk, meg bringateszt; 2) mit lehet ezeken tesztelni?
Ebben szerintem nincs igazad, mert
1) aki pl. rendszeres olvasó és a barátnõjének akar elsõ bringát venni, vagy egy ismerõsét fûzte be egy gép beújítására, annak hasznos infók is lehetnek benne.
2) bõven van mit tesztelni rajtuk, vagy inkább úgy írom: van mirõl véleményt nyilvánítani.
Hál' istennek azért nem az olcsó bringák vannak többségben a tesztekben, amiket a hozzád hasonló tapasztaltabb bringások inkább átlapoznak.
Az árakra igyekszünk jobban odafigyelni...
Posted 2003. September 02. - 19:26
Nekem hál' az égnek még mindig halál pontosan jár a bikkmakk, ergo én már olvas(hat)tam...
Örülök, hogy végre olyan lett az újság, hogy 2-3 nap után is van még mit elolvasni benne... ez talán azért is volt, mert aug.ban szinte nem is voltam itthon, így le voltam (vagyok?) maradva... ha többet fórumoztam volna, akkor az maraton-beszámolók uncsik lennének, mivel jó részük fórumos kivágások...
Más: a BMX. Hááát... hogy finom legyek, szvsz izé no... Az mtb-tõl ez oly' távol áll, egy BMXes meg télleg kiad 600 magyar forintot (kb) 4 oldalért?? Mer' akkor õ hüje. De komolyan ha azt mondjátok, hogy a bmx-esek is veszik... akkor ezt visszaszívom, mert akkor jó üzlet ez nektek és megértem. Amúgy mi lett a baj a triállal? Régebben azt próbáltátok a cc/dh mellé berakni, miért lett ebbõl BMX? Ha már választhatok, inkább a triál!! Megint más, témát váltok, ezért lesz 1-2 sor hatásszünet, de inkább 2.
(ez az elsõ)
(ez a második)
Naakkor más: egy újság ne legyen reklámkatalógus. Miért kell a Polaros reklámanyagot cikknek nevezni és ugyanúgy szedni, mint a többi cikket (lehet, hogy mégsem az, de kedvem nem volt elkezdeni olvasni, mert tiszta agymosásnak tûnik ránézésre)? Az elõzõ havi számokban is volt ilyen, hogy egy-egy gyár termékpalettája szépen ott virított az újságban. De egy gyári katalógusnál semmivel sem volt több információtartalma! "Hát van ez modell, e fölött ez van...". Ilyet ne lécci, mert (engem) nem érdekel.
És ismét más: a tesztek. Látom a nagykerek mostanában "rendesek", adnak cuccot szép számmal. És tudom azt is, hogy sokkal több alsóbb kategóriás gép (értsd: kerékpár, bicikli) fogy el a piacon, node... ezeket miért kell tesztelni?? Miért kell, hisz 1) aki ilyen kategóriában gondolkodik, az úgyse tudja mi az a bikkmakk, meg bringateszt; 2) mit lehet ezeken tesztelni? Mindegyik cikk végén mi áll: jó ez a bringa, elmehetsz a boltba, túrázz szolidan. És így persze, hogy a cikk egy alkatrészfelsorolásba torkollik, mert semmi más érdekes sincs rajta (sõt, még az alkatrészlista sem az). Talán az ár lehetne még érdekes, de az néha-néha lemarad. Az NRS teszt, hogy az ténylegesen hogy viselkedik a terepen, na az már teszt, abból meg lehet tudni valami újat is!
Megint-megint más: szerintem "nnaaaaaaooon fincsi" az, hogy a maraton beszámolókat (és általában a legtöbb cikket) nagyobb fényképek díszítenek, mint az eddigi nagyítóval élvezhetõek.
És ismét más: szeretem az olyan cikkeket, mint pl a vízbeugrálós vagy a magma cikk, ahol nem akartok semmi terméket sem reklámozni...
Bocsánat a morgásokért, de aludtam, felébresztett egy telefon és ilyenkor kicsit morgós vagyok! Tudom, akkor talán nem kéne fórumozni, de hát ez van!
Üdv:
Bruce
Posted 2003. September 02. - 16:34
ENNEK ELLENÉRE teccik a dolog, és utálnám, ha ki kellene hagynom akár csak egy számot is.
Posted 2003. September 02. - 15:42
-
-nagyon kevés a cikkek információ tartalma. aki habot akar, az vegyen kozmopolitánt... ("magazinososdás")
-új és kúlba semmi ráció. össze vissza betesztek mindenfélét, régen király volt, mert ilyen akciós cuccokat raktatok bele, amit valóban érdemes megvenni. most meg ilyen tök szürke az egész
-hírek terén dettó káosz
-bmx-es hírek is helyfoglalónak valók. tõlem lehet benne, de legyen valami rendszer bennük
-szerzõk nevét MÉG mindíg nem tudjátok mindenhova odaírni
-manapság minden a pénz körül forog: tessék odaírni mindenhez, h mi mennyibe kerül
jah és felejtsétek már el azt a pre-boxot a végén, ahol igérgetitek a jövõ havi adagot, amibõl jó ha egy valami teljesül valóban...
Posted 2003. September 02. - 14:15
Posted 2003. September 02. - 10:43
- Maratonok 8 oldalon és 40 hasábon keresztül :-\
- Tandem cikk nagyon jó.
- Magma cikk szintén.
- A bazári rész (új és kúl) tartalmazzon lehetõleg árakat.
- Kerékpátutas cikk nagyon jó.
- Túrabeszámolók pöpecek (Madeira, etc.)
Ennyi.
Posted 2003. September 02. - 10:31
vendég__*
Posted 2003. September 02. - 07:44
Nah, meg van az újság. Tök jó lett!!! Bakker! Nem tudom, mit akarjak! Scab-et, vagy Stuffot... : Na? A boxxeres cikk is tök jó, de hibákat most nem kerestem ;D Vízbeugrásra mikor lehet jelentkezni? ;D ;D Tök állat... 8)
szerintem mosmá hideg van ehhez. ;D ijenkor a kádban gyakorolnak ;D ;D