Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
nagybub: szerintem nem zárja ki egymást a telós váz és a telós nyeregcsõ. Abból indultam ki, hogy, ha a vásárló kiad X tízezer Ft-tal többet csak azért, hogy a gép hátulja 60-80 mm-t mozogjon, akkor elképzelhetõ, hogy neki a komfort az elsõ. A gép mozog hátul 60 mm-t. Miért ne lehetne ezt egy rugós nyeregcsõvel még kényelmesebbé tenni? A finomabb rezgéseket elnyeli a nyeregcsõ, a nagyokat pedig leküzdi az LRS.

Egyébként a tesztek mindig teljesen szubjektívek, tehát, ha én a tunning tippeknél azt javasoltam volna, hogy hátulra hegesszünk fel tárcsafék felfogatást és fûzzünk bele okkersárga pántlikát, mert az europid, akkor ez nem tükrözne mást, mint a saját véleményemet.

Jelen esetben pedig fenntartom, hogy egy "teleszkópos nyeregcsõ még befigyelhet", természetesen ízlés szerint.

Kritikák pedig jöjjenek, hiszen elvileg azért indult ez a Fórum. ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nemtom de idonkent elofordul

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Sziasztok.atz mondják a kritika épit,no meg az okos ember a mások hibájából tanul.Kettõ észtrevételem lenne:retro cikkel kapcsolatban:a táv amit Moser tekert 51.151!Csak meg kellene nézni az elsõ kép váltógravirozását.A másik dolog Jorushoz lenne cimezve.Idézet:"vagy teleszkópos nyeregcsõ még befigyelhet"(merida freewaylrs teszt)Kérdezem én egy össztelós gépbe mi a szösznek telós nyeregcsõ?Talán mert Jorusnak nem pogózott ülve a Merida?Egyelõre ennyit.Tovább olvasom egyelõre az ujságot.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:D aha!
köfike... most már értem...

végülis egy ilyen megmérettetásnél szvsz már nem sportsterûtlen ez... ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vihetne a hatan is akkor sem mondhatna ra senki, hoyg sportszerutlen!!!!!!
ugyanugy, mint amikor cipokeszitot beengedte a csapattarsa vagy ha pl a turon felhoznak vkit.
ez mind csapat munka.

kempelen

kempelen

kvázigazda

• admin
  • 189 hozzászólás
Szasz

A párok címû rész ötödik mondata a válasz: "Az általában jóval erõsebb férfi versenyzõ többnyire pórázon húzza segíti felfelé a hölgyet..."

Az elsõ Transalpokon jöttek rá, hogy semmi nem tiltja, hogy a párok segítsék egymást, húzással, tolással. Ez fõként a vegyespárosnál érdekes, ahol eltérõ erõsségû emberek vannak. Ezért elkezdték, kötéllel, madzaggal, összetekert belsõvel húzni a lányokat, a hosszú emelkedõkön, ami lehet 3/4 órás, 1,5 órás felfelé is, gyakorlatilag minden párnál megfigyelhetõ volt ez. A gond, hogy az emelkedõ tetején ezeket ki kellett bogozni, kötni, össze kellett tekergetni, pöcsölni velük.
Erre találta ki valaki az önfeltekerõs kutyapóráz dolgot, melynél a tetõn csak az elõregyártott és felhegesztett szembõl a kormányon vagy a stucnin kiakasztja a kampót a lányzó, a fiú meg megnyomja a gombot, mire a póráz feltekeredik.

Lehet azt mondani, hogy ez nem sportszerû, azonban itt két fõs csapatversenyrõl van szó, ahol két ember együttes teljesítménye számít. Ebben az is benne van, hogyan tudják egymást segíteni, természetesen külsõ segítség nélkül. Úgy gondolom ez így már teljesen sportszerû.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Szasz'

végre megkérdem, mert amióta elõször végig lapoztam az újságot gyötör a kíváncsiság, csak mindig elmarad a kérdés:

MI A TÚRÓNAK KELLETT A PÓRÁZ BOGÁRNAK?

vagy Én vagyok vak, vagy tényleg nem találtam utalást rá a szövegben....

8)

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 hozzászólás
Kulon koszonet a " adj egy pacsit vazze... gatfuto voltam en is " cimu kepert!!!

Jot porogtem rajta :) :D ;D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
:) ezen mosolyogtam :)

ja és én eddig azt hittem, hogy nem nézek ki fenevad állatnak, pedig én (is?) csak egyszer kaptam szétesõset (ami igaz végül nem esett szét, mert vigyáztam rá)

vendég__*

vendég__*
  • vendég
--- töröltem ---
gyaci

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
szétesés:
szerintem a technika nem rossz... lehe neked van peched vagy valami gondod, mert nekem egyetlen szám esett szét, azóta se elõtte se soha...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nahh. énis elolvastam. Teccik. A boxxerteszt is teccik. :) Bár igen, az egyik lap bal alsó sarkában a minta kicsit kalandossá tette az olvasást, de legalább alaposan átböngésztem. Királyos a vízbeugrálás is... kár, hogy már idén nemtom kipróbálni. És nekem csak az az egy szám esett szét, ami mindenkinek.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Bocs, hogy ilyen vagyok, de 2 hiba:

1. Tartalomjegyzék szerint a 66. oldalon Moharos Csaba interjú van... :)

2. A BoXXer tesztnél vannak ilyen bordó pöttyök a háttérben, és egy-egy betû kibogarászása durva munkát igényel... :P

Ennyi.

sianis

sianis

törzsvendég

• fórumtag
  • 323 hozzászólás
Gyerekek! Nem szekálás képpen!

Miért kell olyan cikket csinálni, hogy amikor a szöveg átmegy a következõ oldalra akkor a kép felett folytatódik, de összesen csak 3 sor az egész, viszont nagyon zavaró, mert én személy szerint egybõl az alatta lévõ szöveget látom meg és egy kicsit furcsa mikor értelmetlenül folytatódik, azért mert fentre be van szorítva 3 sor, csak nem tudom miért. Mert nem lenne sok, csak a képet kéne feljebb tolni pár centivel és akkor máris nem lenne akkor szemtorna...

Amúgy jó az újság, nekem is tetszenek a cikkek, csak idegesít, hogy ilyenek vannak....és ez már nem az elsõ eset!

Üdv...Sianis

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
Átolvasva az új számot tetszett nagyon!
A bükkmaratonos cikkben a hastáncos kislányról király a fénykép ilyen jó hastáncoskislányt még sohase nem láttam az újságban ;D

vendég__*

vendég__*
  • vendég
HALIhó,
le kell szögeznem, nagyon teccccik az újság!!!
DE, miért esik mindig darabokra?
(megsúgom:nem én tépkedem szét)
Más magazinok éveket is kihúznak sérülés nélkül nálam, sajnos a bikkmakk nem ilyen. Valami probléma van a lapok összeragasztásával; NEM csak a szeptemberivel, hanem az összessel.

Ezt a technikai malõrt kivéve, CSODÁS az egész!!!

Marci

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

..... alaptalanul ajnároztalak.

Ez is túlzás ;) ;D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ok, bocs, hogy alaptalanul ajnároztalak.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

( pl lcs kolléga telók terén úgyvettem észre, nagy guru

köszi, de azért ez kicsit túlzás :-[

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
reakció

shopping guide: konkrét példákat hoznék fel - merida bézbólsapka, ricsi mez, szobabicikli etc. Mi ezekben a kúl? Tök standard cuccok. Bár lehet, hogy kicsit el vagyok tájolva és visszasírom azokat a számokat, ahol olyan cuccokat raktatok bele, amit egy átlagos bringásnak érdemes volt megvennie a kiemelkedõ ár/teljesítménye alapján. Persze mehetnek bele exklúzív dolgok, mint múltkor az avid csúcsféke, hogy csak egy példát említsek, de az birizgálja a csõrömet az szûrkeség. Persze lehet, hogy csak a qrvanagy jólétben próbálok mindenbe belekötni, de teher alatt nõ a pálma... :)

információ: itt megint a régi (1,5 éves) lapszámokat hoznám példaként, bár lehet, hogy ahogy kezdek egypre "vájtfülûbb" lenni, úgy szomjazok a mégtöbb technikai dologra, de szerintem ilyen remek szakértõkkel, mint amilyenek a szerkesztõgárdában vannak( pl lcs kolléga telók terén úgyvettem észre, nagy guru(nyal-nyal)), olyan cikkeket lehetne összehozni, amit érdemlegesen fel tud használni egy kerekes. Nemmondom, hogy eddig nem volt ilyen, de úgy veszem észre, h egyre ritkább. Gondolom mindenki jobbá akarja tenni a szamarát/lovát, és szívesen olvasna ilyen jobbára csak a szakavatottak által ismert tippeket/trükköket.
szerintem.
amúgy summarum, a bikimag mo-on a legjobb bringás újság. de lehetne jobb is.