Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2325 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Még írjuk. ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja jólvan. csak azt hittem, mivel a chili palmer tegnap kiabált, hogy szétesett a napokban vásárolt ujságja. és én mindig késõbb kapom meg.

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
He? :o
A Nov-Dec majd Nov 20-án jelenik meg.... :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja most esik le. Megjelent a nov-dec összevont szám? Tényleg, a január-február az mikor lesz?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Meg valami, bar ez abszolut nem az ujsag hibaja..
A Yetis cikkben (ami nagyon fain kis elmenybeszamolo egyebkent) a srac rendszeresen javor szervasokat emleget,meg a kepalairas is az pedig a kepen 1 VAPITI szarvas van (a gimszarvas ottani megfeleloje) , javorszarvas csordak sem leteznek, merthogy maganyos allatok...

bocs
1 biologus

YEAH !!!
Még 1 biológus !!!
Pont múlt kedden mesélték el nekünk életföldrajz elõadáson a szarvasos dolgot !! 8)

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 posts
HAli!

Mostanra olvastam végig az egészet, és lesz is hozzászóláásom, de nem most, mert már zúg az agyam, és jojózik a szemem a monitor elõtt!
Coming soon...

Üdv,
Baliba

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Valóban, én is elkövettem egy ilyen hibát, de ne félj, többet nem fogom. különbenis: a népszerûség tiszavirág életû! ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
uhh. a fórum fõbérlõjét idéztem? ;D ;D
akkor copyright
(csak a kis c a körben nem látszik rendesen) /hallod, Zorg!/ ;D

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
EMBER, ez a népszerûség átka, lépten-nyomon téged idéznek... 8) (Ez nem kritika!! Ez megjegyzés!! ;D )

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
zOrgmestert 8)

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
a "következõ rész tartalmából" -t a tavalyi isis drive vs. octalink-es dolog óta nem igen olvasom el, majd lesz ami lesz, az úgyis jó lesz alapon.
Ha meg azért késik valami, mert még nincs kész, az nem baj (mert ha a végét gyorsan össze kéne csapni, akkor abból semmi jó nem sülne ki) "türelem tornaterem" /bocsi, de nem tudom melyik fórumlakót idéztem/

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Hi!

Most csak annyit: volt egy két hozzászólás amit egyesek nekem tulajdonítanak, pedig nem én írtam. Száljunk már le rólam! Nincs kedvem mindenkivel egyenként kidumálni minden apró piszlicsári hülyeséget (akár én írtam akár nem)!

Másik: Kezembe vettem a júl-aug-szept-i Brin?ák@t. Hát mit ne mondjak elszomorító a Bikmakkhoz képest. Viszont vannak benne olyan dolgok, amik a Bikk-ben nincsenek. Szerintem a két újság jelenlegi állapotában nagyjából kiadna egy egészet (kb 80-20 arányban).
A gyengébbek kedvéért ez csak egy megjegyzés volt! Nem kritika!! Nem kell rá reagálni még privátban sem!

Ja és üzeni kedvenc szerelõm, hogy szétesett az õ Bikmakkja is ;D.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,806 posts
Tényleg, ez nekem miért nem jutott eszembe, hogy javasoljam? Szerkesztõi levél az Olvasóhoz (így, nagybötüvel), hogyaszongya "Kedves Olvasó, egy hosszú folyamat eredményét tartod most a kezedben...", vagy év végén:"...mint mindenki, mi is visszatekintünk, hogy mi volt jó, meg mi rossz ebben az évben..." :P Neeem, nem ilyen kell, valami frappáns, de nem feltétlenül kell minden stílus képviselõjének szólnia, mert akkor csak egy lagymatag trutyi lesz belõle. Például Dave a "Dave útjá"-ban írt néhány remek szösszenetet. A legjobban az tetszett, mikor leírta a kapruni pályát "testközelbõl", azaz a saját futamát kommentálta. Szóval jó ötlet, gondolkodjatok rajta, vagyis inkább a fõszerk.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts

a YETI-s gyereknek ennyit megengedunk.
en legalabbis mindenkepp!!!
:-)

;D ;D ;D én is így vélem...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

A Yetis cikkben (ami nagyon fain kis elmenybeszamolo egyebkent) a srac rendszeresen javor szervasokat emleget,meg a kepalairas is az pedig a kepen 1 VAPITI szarvas van (a gimszarvas ottani megfeleloje) , javorszarvas csordak sem leteznek, merthogy maganyos allatok...

bocs
1 biologus

a YETI-s gyereknek ennyit megengedunk.
en legalabbis mindenkepp!!!
:-)

NagyFõnök

NagyFõnök

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
Nem ezzel akartam kezdeni de aakor is az idegesit legjobban hogy SZÉTESIK!!! (szomoru de már kezdem megszokni :( ) Egyébkémt tényleg fejlõdik a magazin. Egy szerkesztõi levél szvsz is jó 5let. Már várom a következõ számot. Remélem lesz Hans"NO WAY"Ray riport.

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
ja, és még annyit, hogy nekünk a PC-World jár, és abban néhány oldal reklám + tartalomjegyzék után a fõszerkesztõ mindig ír kb fél oldalt az épp aktuális számról, vagy az épp aktuális eseményekrõl, és ez olyan személyessé teszi az egészet

és még egy ötlet, ami vagy jó, vagy nem, majd eldöntitek. Szerintem egyszer szét kéne nézni tajvanon. Arra gondoltam, hogy pl. a Bike Positive vagy Zoogie, vagy akármilyen hasonló márka gyárába elnézni, vagy legalább egy e-mail interjút készíteni. Sajnos nem igazán tudom megfogalmazni, hogy mit is akarok, de a kulcsszó a Tajvan. (jaj de hülye vagyok ma este) :-\

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
no
végigolvastam az elõzõ jónéhány oldalt.
Ember! nézz meg egy kb 1 éves bikemagot (még a nem fûzött kiadást). Na abban voltak tördelési + helyesírási + elválasztási hibák. De ÓRIÁSIT fejlõdött. Bízom benne, hogy a fejlõdés nem áll(t)meg.
Aztán. A cikkek stílusa olyan amilyen, nekem ez másodlagos. Ami zavar, az az, hogy a Shopping Guide-ban gyakran nincsenek árak (és akkor máris nem annyira shopping guide). Ami NAGYON TETSZIK: az idézet a tartalomjegyzéknél. Sztem ott nagyon jó mondatok vannak.
A BMX-es részrõl meg annyit, hogy engem nem érdekel, nem olvasom el és kész.
A Pauluszos cikk nem tetszett (nem tudom megmondani, hogy miért). Az eurobike-os cikkek meg csak azért nem tetszenek, mert tudom h nekem ilyen cuccaim sose lesznek :'( :'( :'(
Kb ennyit az aktuális számról, már el van téve, lusta vagyok elõszedni, és átnézni oldalróloldalra, és leírni hogy ez meg ez szar (meg ez nem is az én stílusom)

Még valami:
Jó lenne, ha az újságban szereplõ képeken CSAK SISAKBAN ülnének emberek biciklin (lehet hogy ez csak az én hülyeségem, de ha egyel több srác vesz föl bukót, sztem már megérte)
Másik: tavaly nyáron voltam Kanadában, és persze hogy vettem bicós újságot. (többet is, ez asszem MTBAction-ben volt, de ezt is lusta vagyok elõszedni). Szóval olyan teszt volt, hogy 7 db hasonló árfekvésû, és jellegû biciklit úgy tesztelt 7 ember, hogy mind a 7 tesztelõ ment mind a 7 biciklin. Nem tudom, hogy kivitelezhetõ-e kishazánkban, de sztem egy próbát megér (mondjuk 3-4 bicóval)

Prefi voltam

vadkanur

vadkanur

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts

bocs
1 biologus

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Az újságszéteséssel kapcsolatban csak annyit, hogy rászolhatnátok a gépmesterre hogy néhanapján nézze má meg a papír szálirányát,s akko nem b*szogatnának emiatt. Tényleg szar érzés felszedegetni a lapokat olvasás közben(nekem idén három szám esett szét kisebb-még kisebb mértékben - csak hát kár) :(