Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Posted 2003. October 28. - 14:04
Posted 2003. October 28. - 13:48
Posted 2003. October 28. - 13:42
Posted 2003. October 28. - 13:08
Posted 2003. October 27. - 20:43
Meg valami, bar ez abszolut nem az ujsag hibaja..
A Yetis cikkben (ami nagyon fain kis elmenybeszamolo egyebkent) a srac rendszeresen javor szervasokat emleget,meg a kepalairas is az pedig a kepen 1 VAPITI szarvas van (a gimszarvas ottani megfeleloje) , javorszarvas csordak sem leteznek, merthogy maganyos allatok...
bocs
1 biologus
YEAH !!!
Még 1 biológus !!!
Pont múlt kedden mesélték el nekünk életföldrajz elõadáson a szarvasos dolgot !! 8)
Posted 2003. October 27. - 00:42
Mostanra olvastam végig az egészet, és lesz is hozzászóláásom, de nem most, mert már zúg az agyam, és jojózik a szemem a monitor elõtt!
Coming soon...
Üdv,
Baliba
Posted 2003. October 22. - 08:51
Posted 2003. October 21. - 19:57
akkor copyright
(csak a kis c a körben nem látszik rendesen) /hallod, Zorg!/ ;D
Posted 2003. October 21. - 16:01
Posted 2003. October 21. - 15:50
Posted 2003. October 21. - 14:54
Ha meg azért késik valami, mert még nincs kész, az nem baj (mert ha a végét gyorsan össze kéne csapni, akkor abból semmi jó nem sülne ki) "türelem tornaterem" /bocsi, de nem tudom melyik fórumlakót idéztem/
Posted 2003. October 21. - 14:11
Most csak annyit: volt egy két hozzászólás amit egyesek nekem tulajdonítanak, pedig nem én írtam. Száljunk már le rólam! Nincs kedvem mindenkivel egyenként kidumálni minden apró piszlicsári hülyeséget (akár én írtam akár nem)!
Másik: Kezembe vettem a júl-aug-szept-i Brin?ák@t. Hát mit ne mondjak elszomorító a Bikmakkhoz képest. Viszont vannak benne olyan dolgok, amik a Bikk-ben nincsenek. Szerintem a két újság jelenlegi állapotában nagyjából kiadna egy egészet (kb 80-20 arányban).
A gyengébbek kedvéért ez csak egy megjegyzés volt! Nem kritika!! Nem kell rá reagálni még privátban sem!
Ja és üzeni kedvenc szerelõm, hogy szétesett az õ Bikmakkja is ;D.
Posted 2003. October 21. - 08:35
Posted 2003. October 21. - 08:27
a YETI-s gyereknek ennyit megengedunk.
en legalabbis mindenkepp!!!
:-)
;D ;D ;D én is így vélem...
Posted 2003. October 21. - 03:38
a YETI-s gyereknek ennyit megengedunk.Meg valami, bar ez abszolut nem az ujsag hibaja..
A Yetis cikkben (ami nagyon fain kis elmenybeszamolo egyebkent) a srac rendszeresen javor szervasokat emleget,meg a kepalairas is az pedig a kepen 1 VAPITI szarvas van (a gimszarvas ottani megfeleloje) , javorszarvas csordak sem leteznek, merthogy maganyos allatok...
bocs
1 biologus
en legalabbis mindenkepp!!!
:-)
Posted 2003. October 21. - 00:03
Posted 2003. October 20. - 22:11
és még egy ötlet, ami vagy jó, vagy nem, majd eldöntitek. Szerintem egyszer szét kéne nézni tajvanon. Arra gondoltam, hogy pl. a Bike Positive vagy Zoogie, vagy akármilyen hasonló márka gyárába elnézni, vagy legalább egy e-mail interjút készíteni. Sajnos nem igazán tudom megfogalmazni, hogy mit is akarok, de a kulcsszó a Tajvan. (jaj de hülye vagyok ma este) :-\
Posted 2003. October 20. - 22:04
végigolvastam az elõzõ jónéhány oldalt.
Ember! nézz meg egy kb 1 éves bikemagot (még a nem fûzött kiadást). Na abban voltak tördelési + helyesírási + elválasztási hibák. De ÓRIÁSIT fejlõdött. Bízom benne, hogy a fejlõdés nem áll(t)meg.
Aztán. A cikkek stílusa olyan amilyen, nekem ez másodlagos. Ami zavar, az az, hogy a Shopping Guide-ban gyakran nincsenek árak (és akkor máris nem annyira shopping guide). Ami NAGYON TETSZIK: az idézet a tartalomjegyzéknél. Sztem ott nagyon jó mondatok vannak.
A BMX-es részrõl meg annyit, hogy engem nem érdekel, nem olvasom el és kész.
A Pauluszos cikk nem tetszett (nem tudom megmondani, hogy miért). Az eurobike-os cikkek meg csak azért nem tetszenek, mert tudom h nekem ilyen cuccaim sose lesznek :'( :'( :'(
Kb ennyit az aktuális számról, már el van téve, lusta vagyok elõszedni, és átnézni oldalróloldalra, és leírni hogy ez meg ez szar (meg ez nem is az én stílusom)
Még valami:
Jó lenne, ha az újságban szereplõ képeken CSAK SISAKBAN ülnének emberek biciklin (lehet hogy ez csak az én hülyeségem, de ha egyel több srác vesz föl bukót, sztem már megérte)
Másik: tavaly nyáron voltam Kanadában, és persze hogy vettem bicós újságot. (többet is, ez asszem MTBAction-ben volt, de ezt is lusta vagyok elõszedni). Szóval olyan teszt volt, hogy 7 db hasonló árfekvésû, és jellegû biciklit úgy tesztelt 7 ember, hogy mind a 7 tesztelõ ment mind a 7 biciklin. Nem tudom, hogy kivitelezhetõ-e kishazánkban, de sztem egy próbát megér (mondjuk 3-4 bicóval)
Prefi voltam
Posted 2003. October 20. - 13:12
bocs
1 biologus