Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Írta 2003. október 17. - 11:01
Manitou-knal a tcp az bizony TPC.
Ha jol vagom a mindenhol 'csak' Profetanak becezett FR arcot Wade SiMMons-nak hivjak , 2 MMel.
Kis kritika: az Eurobikeos kepalairsok k#rva gagyik, neha mar idegesito olvasni pl: a Spec Pstreet- Dk Bicycles osszevetese.
Findli cikk: nekem szemelyszerint nagyon nem tetszett, a stilusa (ami masnak nagyon bejon) nekem egyaltalan nem, olyan semmitmondo cikk kerekedett ki.
Par oldallal visszabb felhoztak a Totalcar-t , es abenn levo oszzeveteseket, itt lehetne osszehasonlitani 1 cikken beul, Pl: a Merida vagy Magellen bicokhoz eppen az ismertseguk miatt. ..csak otlet
udv
vadkan
Írta 2003. október 17. - 09:53
És hol maradt a láncfûrész? Nem baj, ha piásan nem tudsz olyan szép egyenesen, egyenletesen darabolni ;D
Legszebbcsávónak:
Igen én nem használok dugót. Mert minek.
Engem tényleg csak az érdekel, hogy jobb legyen az újság (remélem ez nem baj). És tényleg mindegy, hogy poénkodnak e v agy sem. És nem mindegy hogy hogyan legyen jobb az újság. Ezt megosztottam Findlivel, és Jorussal is (mármint azt, hogy szerintem hogy volna jobb).
Késés: Késni jobban utálok, mint lógni, és mivel ez az órám már megvolt, eztér nem mentem be. (Csak kötekedni akarsz te is?)
Most pedig órám lesz. Mennem kell. ;D De tényleg.
Írta 2003. október 17. - 08:29
OFF
Lensvernek üzenem, mert aggódott, ez olyan jól esett , hogy mind a 28 nm-t viszonylag könnyen belátom, így a faszit is kivehetõen, csak kár, hogy az esti borozás hatása akkor még nem múlt el. Azért volt orditozás meg sikongatás, elég gyorsan futott lefelé...de így is huszonixezer forintom bánja, viszont még írhatom e sorokat.. Ja, ez volt a WELCOME TO BUDAPEST! Kis pécsi naiv csávó...
ON
Írta 2003. október 17. - 07:15
Írta 2003. október 17. - 04:56
Írta 2003. október 17. - 04:53
Pedig próbáltam úgy bánni vele mint 1 hímestojással!
Írta 2003. október 17. - 00:41
Ez nem a népszabadság,amit a budin félbe kell hajtani mert nem fér be a könyököd...
Írta 2003. október 17. - 00:25
Hogy ne tûnjek annyira elfuseráltnak a fentiek alapján - egy két dolog nekem se tetszik:
-õ betûk helyett egy nagy négyzet sok helyen
-télleg nem egészen az szerepel a köv. számban, ami az elõzetesben van.
-következetesen szétesik az újság, ez a nyomda hibája
Írta 2003. október 17. - 00:12
Nem Te vagy véletlenül, aki nem használ kormányvég dugót, mert nehéz? -csak a miheztartás végett... :
Midõn írásaisat böngésztem egyre lankadó figyelemmel, azt vettem észre, hogy Te nagyon sok minden leszarsz és szinte semmi nem érdekel és mindegy hogy hogyan, de minden legyen jobb.
Nos engem meg az alábbiak nem érdekelnek és légyszíves ezentúl ne lazíts a gyeplõn és ne engedj meg magadnak efféle eltévelyedéseket a komoly dolgoktól.
Csak egy személyes kérdés: Te amúgy egy elégedett, boldog EMBER vagy?
Hi!
addig írtam a válaszokat, míg lekéstem a "becsengõt". És mivel utálok késni, valamint ezt a gyakot már tavaly megcsináltam (csak szorgalomból járok be ;D ) most nem megyek órára.
Elõször is: Nem szeretek lógni. Utálok lógni! Sõtt még késni is utálok. És vagyok olyan szadista, hogy ugyanezt másoktól is elvárom. Most is csak azért netezek, mert elmaradt egy órám. A tanárnéni múlt hétn aszondta, hogy konferenciára megy, így nem lesz megtartva az elõadás. Persze én ezt simán elfelejtettem, és vártam a terem elõtt. Mondjuk feltûnt, hogy senki nem jön órára, de mivel kitartó vagyok csak álltam ott a terem elõtt. Hideg volt és sötét, ráadásul a szél is fújt, és az a kurva jégesõ meg olyan hideg volt....Én meg csak álltam ott... :'( :'( De az egész szori lényege az, hogy utálok lógni, és késni is. És ha valaki a jégesõn akadt volna fenn annak üzenem, hogy Debrecenben mostanában eglég szokatlan idõjárási viszonyok uralkodnak...
Lehet, hogy nehezményezitek, hogy úgy tûnik, poénkodásnak vesszük a teszt írást, ez nem igaz, nekem pl. ez a stílusom, de komoly munka minden teszt.
nyugi findlike, mindent átolvastam és ez csak EMBER-t zavarja.
Ja és nincs rossz napom, nem ébredtem bal lábbal, hanem úgy gondolom van használható és használhatatlan kritika egyaránt.
Írta 2003. október 16. - 21:21
Írta 2003. október 16. - 13:22
Másodjára Findlinek: azért nem küldtem át a jelzõket priv-ben, mert (ezt a részt kivágtam, mert nem szeretek magyarázkodni ). Amiket viszont hiányolok az írásból természetesen átküldöm. Egyébként nem baj, hogy a teszteket nem technikai zsenik írják. Ezt nem is lehet elvárni (mondjuk az azért meglátszik az íráson, és szeretek is ilyet olvasni), és ezt tõlletek sem várom el. És nem kell, hogy a cikk helmzsegjen az adatoktól ez természetesen lehetetlen, és szerintem nem is tenne neki jót. Viszont azt akarom, hogy még életszagúbb, és emberközelibb legyen (egy bizonyos szempont alapján).
Az meg egyáltalán nem zavar, hogy lányok (Te :-*) is írnak az újságba. Szerintem ez csak szinesíti a bikmakkot. Ez külön jó pont.
A cikkírással kapcsolatban:
Én is írhatok? ;D Szana szét fogom kritizálni a bicómat, pedig szerintem nem szar...Jaj, majd el felejtettem, ez egy óriási ötlet, hogy sajátbringateszteket irhatnak az olvasók! Elõre!!!!!!
Ja. Beírok egy "kis" ;D kritikát erre mindenki nekem esik. Sõtt. Volt olyan is, akihez egy szót sem szóltam, erre elkezd személyeskedni. Most akkor szeretitek a kritikát vagy sem? Jó tudom én, hogy szeretitek, de azért nem kéne nemtudom hány oldalon keresztül nekem magyarázkodni. Mondjuk az is lehet, hogy én írtam be egyszerre túl sokat :.néhol az volt az érzésem hogy kezdünk átmenni a "Vita a kritikáról" jellegû topikba de úgy tûnik mosmtár jobb az irány...
Ja!lehet nagyon szép az újság meg nagyok a címek (Beg ) de én olvasni akarom...
Beszervezzük az egész országot, aztán pedig bevezetjük a pártadót. Nyugi a tiszteletbeli tagok mentesülnek ez alól ;DEMBER: Azonkívül örülök, hogy egy ilyen fasza párt tagja lehetek, bár nem is ismerlek, de azért jó érzés tartozni valahova ;D ;D ;D
És a végére:
Múltkor még nem olvastam el a BMX-es és triálos írást. Hát jelentem elolvastam. Véleményem:
BMX-es: Kurva jó. Fasza a srác. Mert hülyülni egy országos lapban, amit valljuk be nem sokan csinálnának utánna. Olyan igazi hülyegyerek. Tetszik (talán mert rám hasonlít ;D). Ja és még külön tetszik, hogy (és fõleg ahogy) elkezdte baszogatni Sinkó Lajosbát a BMX szövettség elnökét. Én nem is tudom egyáltalán van MTB szövettség (tutkó van). Ki az elnöke? Mit csinál õ egyáltalán? Errõl azért elég régen olvastunk az újságban. És akkor is csak úgy, hogy ejnye-bejnye nem jó ez így. Ez a srác viszont ki meri mondani amit akar. Respect!
Trial: ez már nem volt akkora élmény, mint a BMX-es, de ez sem volt rossz. (ja igen a 103. oldalon direkt van fejjel lefele a reklám. Megint játszunk forgatósdit???)
Írta 2003. október 16. - 12:44
Ülök csendben a gép elõtt, küldeném el a hozzászólást (már vagy fél órája írtam), mikor megszólalok: Anyád Kis hatásszünet, majd: Kurva anyád. Körülöttem persze mindenki röhög... Kellett nekem.
Miért van az, hogy egyes üzeneteket nem küld el a gép?
Na most írhatom be megint.
Írta 2003. október 16. - 11:02
Írta 2003. október 16. - 10:09
EMBER: Azonkívül örülök, hogy egy ilyen fasza párt tagja lehetek, bár nem is ismerlek, de azért jó érzés tartozni valahova ;D ;D ;D
Szeretnék még hozzászólni a témához, de éjszaka betörtek hozzám és elvitték a vagyonomat, miközbe én szundiztam. > > > > > Asszem a friss Bikkmakkot elvitték, hát ember az ilyen???
Ez totál
"OFF"
ezért elmarad az érdemi hozzászólás. UFF
Láncfûrész rulez, csak kerülne a kezem közé a nyavalyás!!!!! > > > > >
Írta 2003. október 15. - 22:43
Újra azt tudom irni, örülök, hogy kinyilt a szátok és végre tényleg leírjátok a véleményeteket, csak azt sajnálom, hogy ezt is csak kb 10 olvasó tette meg eddig. Ami még mindig csak elenyészõ százaléka azoknak akik fórumoznak és olvassák is az újságot.
Ehhez azt szeretném hozzáfûzni (és ez kapcsolódik ahhoz is, amit sok lappal ezelõtt Ember irt), hogy szerintem az emberek azért nem irnak be túl sok kritikát mert:
- lusták: lusták végigolvasni ezt a sok hozzászólást (mi Zeddel már kb. másfél órája ezt olvassuk! ;D), lusták megfogalmazni és papirra vetni a véleményüket
- nincs vélemény: ha fel is merül valami a fejükben, elég befolyásolhatóak, és nem biztos, hogy állást tudnak foglalni
- nem érdekli õket, vagy nincs idejük lógni az óráról/munkából
Ha valakinek az szúrja a szemét, hogy lány is ir, akkor meg közlöm vele, hogy lányok is olvassák az újságot, sót egyre többen bringáznak, hálistennek. És nekik is lehet véleményük egy-egy bringáról.
Igy van, lányok is olvassák, bármilyen hihetetlen is! Sõt, nekem is vannak kritikus gondolataim, amit most idõ hiányában nem fogok ide bevésni. Azt azonban elmondanám, hogy egy lány lelkesebben, örömmel fogja elolvasni azt a cikket, amit egy másik lány irt, mert közel áll a szivéhez - és azért is, mert findli sokszor olyan gépekrõl ir, amit egy lány szivesen megvesz (bár én nem tartozom ide).
Még egy megjegyzés: én mindig is kerestem a bringás edzésrõl, táplálkozásról, életmódról szóló cikkeket a Bikemagban, de sose találtam olyat, ami kielégitette volna az igényemet.
Láttátok már MO 3. biciklis lapját, a Pedált? Én ma vettem kezembe. Nos, benne legalább találtam pár ezzel kapcsolatos érdekességet, bár nem tökéletesen, de azért sokkal több infót, mint amennyit a Bikemag egyes számaiban. Mondjuk minden más szempontból az az újság sokkal szegényesebb (egyelõre). Ember, ha szerinted a Bikemag egyes cikkei olyan Dörmögõ Dömötör szerûek (bocs, ha ezt nem te irtad, akkor valaki másé az elnevezés), akkor nézd meg ezt az új jövevényt! ;D
Írta 2003. október 15. - 20:08
jönnék én is akkor:
amit már említettek többször és szerintem nagyon gáz:
lehet nagyon szép az újság meg nagyok a címek (Beg ) de én olvasni akarom... és amikor kifolyik a szemem a fekete alapon apró vékony fehér betûkön, meg nem találok totál evidens dolgokat (cikkszerzõ, most hol folytatódik a cikk, meily kép hova tartozik hasonlók) akkor van hogy elmegy a kedvem és hagyom a p*csába...
lehet csak azért szúr szemet mert kezdek konyítani a dologhoz (szándékosan nem írtam hozzáértést!), de szerintem ebben visszafejlõdött az újság :-\
én nagyon elgondolkodnék a váltáson mert kifejezetten szemrongáló néha a dolog
pl a Karbonstory cikkben az 59. oldal lap alján a kép totál el van bénázva azzal a trükkel, mert majdnem kitakarja a bicós fejét, de ugyanez a kép totál nem megy a piros fekete háttérhez, mivel az ember szeme nem tud egyszerre a kékre meg a pirosra jól fókuszálni, ami nagyon zavaró és fárasztja a szemet (mellesleg rongálja is)
vagy szintén a szeptemberi szám: az impresszumban az Õ betûk helyén a kis téglalapok... ez szerintem csak oda nem figyelés és az ellenõrzés hiánya, és fõleg azért nem értem mert az elõtte lévõ számban még jó volt... :-X
végül egy kérdés: van valaki alki lektorálja/ellenõrizze a kész munkát? mert lehet hogy az sokmindent megoldana és a befektetett munka (szerintem egy munkanapnál nem több) sok problémát megszüntetne ami véleményem szerint simán megtérül
Írta 2003. október 15. - 18:20
Írta 2003. október 15. - 18:16
Írta 2003. október 15. - 18:12
De ezek igen mérvadó észrevételek, amiken komolyan elgondolkozom. És tuti , hogy mindegyikünk így tesz. Azt feltételezni, hogy azért, mert nem ír valaki reagálást a véleményetekre, nem is érdekli, elég nagy badarság. Nagyon is érdekel!!!
EMBERnek írom, hogy ettõl függetlenül a negativ jelzõket sem küldte át priviben, de akkor mégegyszer kérem erre, valamint arra is, hogy akkor, mik azok amiket hiányolt, jelen esetben az én cikkjeimbõl. Ha már úgyis lóg a suliból szívesen venném, ha átnézhené az elõzõ számokat is (persze, csak ha nem vesz ez nagyon sok idõt el egyéb szorgos teendõitõl), és ahhoz is várom az észrevételeit.
Jorus már írta (olyan EMBEResen: Jorus :-*), hogy természetesen minden leadott cikket Atom felülbírál, így a nagyon szart azért visszadobják nekünk módosításra, az újságba csak az mehet, amivel õk is egyetértenek.
Ha nem ismerném a tesztcsapatot, akkor is az lenne a véleményem, hogy nem feltétlen tett rosszat ez a néhány teszt az újságnak. Ezeket valóban nem feltétlen technikai guruk irják, de épp ezért is, nagyon életszagúak, emberközeliek, és kell ez is.
Ha csak csupa infó és adat lenne, azt katalógusnak kéne hívni.
Lehet, hogy nehezményezitek, hogy úgy tûnik, poénkodásnak vesszük a teszt írást, ez nem igaz, nekem pl. ez a stílusom, de komoly munka minden teszt. Ha valakinek az szúrja a szemét, hogy lány is ir, akkor meg közlöm vele, hogy lányok is olvassák az újságot, sót egyre többen bringáznak, hálistennek. És nekik is lehet véleményük egy-egy bringáról.
Másrészrõl nem érzem, hogy bármelyikünk olyan témába nyúlna, amihez baromira nem ért. Személyszerint, én kifejezetten kerülöm a drágább, komoly gépeket, hiszen a többiek biztos többet tudnak róla, de amirõl írok, abban nem érzem úgy, hogy mindenesetben (biztos nem mindig van így, természetesen én is rontok el dolgokat) rosszat írnék. Valószínûleg (a komoly önkritika gyakorlása után sem ) nem fogok kitérni a 100.000,- ft-os bringák esetén, arra, hogy hány gramm a kormányszár mûanyagdugója, mert ott nem tartom fontosnak. Sõt valószínûleg aki megveszi õket, az sem tartja annak. De van mit tanulnom, ezt elismerem.
Senkinél sem éreztem úgy, hogy felsõbbrendûként kezelné a témát, és csak neki van igaza, a többiek meg menjenek a búsba. Kezdõk vagyunk, de szeretnénk jobb cikkeket írni, ezért nagyon jó, hogy megirtátok mit is gondoltok.
Köszi, hogy meghallgattatok.
Findli
Jaj, majd el felejtettem, ez egy óriási ötlet, hogy sajátbringateszteket irhatnak az olvasók! Elõre!!!!!!
Írta 2003. október 15. - 17:58
A vita nemesít, végsõ esetben meg ott a láncfûrész....
;D