Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Legfrissebb szám - archívum #1

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
2325 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az átfutási idõrõl nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy a régebbi számokat még lehet kapni.

ZooLee

ZooLee

vendég

• fórumtag
  • 42 hozzászólás
Sziasztok,

Én az elõfizetés és az elsõ lapszám megérkezése közötti idõszakról szeretnék érdeklõdni, hogy hogyan is megy ez.
Kb. másfél hete adtam fel a rózsaszín izét, és eddig semmi választ, értesítést nem kaptam. Ez így normális, és egyszer csak majd ott figyel a lap a postaládámban? Mennyi az táfutási idõ kb? Azért is kérdem, mivel 1. ahogy írtátok elég hamar elfogy a Mag az újságosoktól, 2. alkatrész vásárlás elõtt megvárnám a kártyát.
Hozzávetõleges idõt lehet-e tudni a feldogozásra, érdemes-e vagy vegyem meg az újságot, alkatrészt nyugodtan? (Jah, régi számokat be lehet szerezni?)

Köszi, ZooLee

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
basssszus... még mindig nem hozta a postás... nagy hirigleszénmárlátom... :-X

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
cimlap kepen nyereh sincs csak sin! ;-)

Mellon

Mellon

törzsvendég

• fórumtag
  • 697 hozzászólás

Én is, én is szeretném olvasni, de elfogyott :-[ vagy még nem is kaptak :-\ (összes újságos) Pedig partnerüzletben kerestem. Kerékvár.

Onnan én vittem az uccsót tegnap este. Nem értem, hogy a partnerüzletekben miért fogy el ilyen hamar ???
Nagyon ritka, hogy 3-4 nappal a megjelenés után még lehessen kapni (Kerékvár, Speedmetál, nekem zeke esnek útba munka után). Igaz, késõbb már az újságosoknál megvehetõ. Ott viszont majdnem a köv. szám megjelenéséig kapható tapasztalatom szerint, tán még vissza is küldenek maradékot.

Az elõfizetési akció biztosan javít majd a helyzeten :D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Na, megvan ;D

Bergusonban is van egy rakat...

Határozottan teccik, bár még nem sokat olvastam belõle, de a Rampage az nyerõ, a fórum team bemutatkozás is tök pozitív lett számomra :D 8)

A nyitókép az is királyos :)

Remélem a magas oldalszám miatt nem lesz hajlamos az összes lap a gravitációra...BÁr a haveroméból 2 lap már sajna kiesett, de ez nem ront az összképen...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
egész jó! bár 8 oldalt a kormánycsapágyakról... uff ez azért kicsit durva volt! ;D de tetszett ! amuccse vennék integáltat, mostmá végképp nem

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
én csak most vettem észre a firkázó bringázó lábbelijét a címlapon... :o :)

egyébként nekem is rögtön feltünt milyen frankó vastag a magazin, és hogy szimpla áron van a dupla szám... ezt eddig nem tudtam... :)

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Kösz, megyek, veszek. Már a címlap is jó! ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Faktorban van egy rakás, meg Relayba is szokik.

Chili de Palmer

Chili de Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.806 hozzászólás
Én is, én is szeretném olvasni, de elfogyott :-[ vagy még nem is kaptak :-\ (összes újságos) Pedig partnerüzletben kerestem. Kerékvár.
Jövõre úgy elõfizetek, hogy csak!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
80%-ban megvagyok véle énis, eddig tényleg teccetõs. És még van mit olvasni, de így is ki kellett hagynom a reggeli órámat, mivel félkettõig olvastam tegnap... ;D

Ami jó:
(1) a rendõrös cikk (gratula Jorus, bár a közeg szövege is kellett ehhez a jó íráshoz)
(2) Sikonda buli (egyre jobban bánom, hogy nem mentem),
(3) a Brian Lopes kép az oakley reklámban (ez nem az ujság érdeme, de nekem akkoris pozitív:))
(4) és hogy végre érdemi teszt van a trigger cuccokról.
(5) a visszatekintés a régebbi számok tartalmára

úgy összességében az is bejön, hogy van valami arc az ujságban. Régen ez volt: reklám-reklám-újcuccok ajánlója(reklám)-teszt-reklám-tesztnek álcázott reklám-reklám-szoftos kalandtúra a Kanári-szigeteken-apróhirdetés. Arról szólt nagy mértékben a dolog, hogy vegyél-költs-dellázzál-virícsdalóvét-veddmegezt mert jó/szép/új/kúl/ettõlgyorsabbleszel.
Egy kis szösszenetet az elejérõl még mindig hiányolok (valami gondolat, vagy köszöntõ, vagy kicsi aktualitás), de a Fórumosok bemutatkozása, a BMFT buli, a tokodi leírás hangulatossága, meg a rendõrsztori adott egy kis emberi jelenlétet a teljes képnek. És ez abszolút pozitív változás. Ettõl lesz magazin, nem a szinesfényes papírtól, vagy a nagyméretû képektõl.

negatív, hogy az elõzetes még mindig csak kósza ígérgetés, ha nem tudjátok tartani magatokat hozzá, akkor inkább hanyagolni kellene. (féktárcsa teszt)

hirtelen ennyi

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

:o neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
ott volt?? ?? ?? :-X

Igen. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

-õ betûk helyett egy nagy négyzet sok helyen
-télleg nem egészen az szerepel a köv. számban, ami az elõzetesben van.

Nos nem tudom, hogy volt-e már válasz rá, de miért is vannak ezek az aranyos négyzetek? Fõleg hatalmas méretben, pölö az
El[]fizetõi akciónál?

Ami nagyon bejött, mert volt olyan is bõven...
: A tartalomjegyzék éves szinten, épp akartam mondani, hogy milyen jó lenne.
: A helyezéseknél a fórumos nevek is.
: Thynak köszi, hogy bekerültem a 24h cikkbe... :)
: Rádöbbenés szinten, hogy milyen marha vastag lett az újság! Végre van mit olvasni bõven.
: Színvonal: -----> perfect.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:o neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!
ott volt?? ?? ?? :-X

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
És ha tudtad volna, hogy reggel ott volt Kedvesem táskájában!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
nem a régi címedre küldték el? ???

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
:'( :'( még mindig nem jött meg... :(

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Na végre kiolvastam:)
Nekem a legjobban a tanyabájkos jött be:)Tökre szeretek régi dolgokról olvasni,meg még ha jól tudom nem volt a Nagy Német Testvérnél sem ilyen cikk!Maxxximum respect.Furcsa volt olvasni, hogy akkoriban mikkel nem mentek.
Singapúrr:hihetetlen hogy van egy ország ott a világ azon részén,amit mindenki utál, ahol szinte paradicsomi az élet.Az a GDP nekünk is jól jönne.
Red Bull:ezek állatok....no comment ;D
Fejcsapágyak:meglepõ, és nem mulatságos.Ja tud valaki Chris King fejcsapágyat olcsón? ;D
Üdv:Thommey

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ottlesz, sztem. Nekem is ott volt. :D csak annyi idõm volt, hogy egy kétbetûs pihi alatt átlapoztam, de ezalatt meg tuttam állapítni, hogy lesz majd mit olvasni. Bár a tanyabájkos téma nemtudom miért kapott 8 (!) oldalt... namajdha elolvastam, akkor lehet, hogy megtudom. Most kicsit sokallom.