Az apróhirdetés sztem is nagyon jó, hogy tagolt lett!!! Sokkal áttekinthetõbb!!! Meg tetszik a kerékfûzés is bár még nem tanulmányoztam át rendesen!! A Kona scrap tesztje viszont tesztett fõleg azért, mert ismerõs helyen volt az egyik kp meg tudom kicsinálta azt a cikket!!!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Legfrissebb szám - archívum #1
Started by
tbertalan
, 2003. February 26. 19:01
Posted 2003. February 28. - 22:02
Posted 2003. February 28. - 21:56
Én is megkaptam ma (Kecskemét) és kicsit ilyenkor olyan,mint mikor a karácsonyi ajándékot bontja ki az ember... ;D
Nekem a sivatagos cikk tetszett a legjobban,meg a sok maratonfelhívás.
Eddig egy dolgot találtam ami nem tetszik: A Kona Scrap telójának (Marzo EXR Comp) nincs köze olajhoz.Nekem is ilyen van,mármint csak a villa,és ez egy olajat teljesen nélkülözõ zsír kenésû szerkezet... :-X
Ennyi.
Amúgy nagy gratula és köszi.
Nekem a sivatagos cikk tetszett a legjobban,meg a sok maratonfelhívás.
Eddig egy dolgot találtam ami nem tetszik: A Kona Scrap telójának (Marzo EXR Comp) nincs köze olajhoz.Nekem is ilyen van,mármint csak a villa,és ez egy olajat teljesen nélkülözõ zsír kenésû szerkezet... :-X
Ennyi.
Amúgy nagy gratula és köszi.
Posted 2003. February 28. - 20:55
A Champagnolo sztori nagyon élvezetes volt,az Eggbeater szvsz még alaposan be volt kívül-belül mutatva,nem kell orrvérzésig róla írni.A Mongúz BMX teszt tetszett még nagyon,és a villák.(+a canANALak ;D )
Posted 2003. February 28. - 13:12
Posted 2003. February 28. - 13:06
Már nekem is van, és nagyon örülök neki!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Igaz még a multhónapit sem olvastam még el teljesen, mert egy hete, hogy megjött, de ez már itt van, és belelapozva ennek is minden betüje el lesz olvasva!!!
A magamutogató (Magabemutogató) cikket elolvastam...
Köszönjük nektek EZT......
Nogyon örülök, hogy BIKEMAG elõfizetõ, de mégfontosabb az, hogy olvasó vagyok....
Hebry
Igaz még a multhónapit sem olvastam még el teljesen, mert egy hete, hogy megjött, de ez már itt van, és belelapozva ennek is minden betüje el lesz olvasva!!!
A magamutogató (Magabemutogató) cikket elolvastam...
Köszönjük nektek EZT......
Nogyon örülök, hogy BIKEMAG elõfizetõ, de mégfontosabb az, hogy olvasó vagyok....
Hebry
Posted 2003. February 28. - 12:27
;D
Ha jól vettem ki zasszony Écsanyukájának telefonjából a dolgokat, akkor véletlen a régi címre ment az újság...
nem kötözködésbõl vagy bármi negítívból írtam, mert épp megyünk haza hétvégére, csak megemlítem...
Köszi
PéeF
Ha jól vettem ki zasszony Écsanyukájának telefonjából a dolgokat, akkor véletlen a régi címre ment az újság...
nem kötözködésbõl vagy bármi negítívból írtam, mert épp megyünk haza hétvégére, csak megemlítem...
Köszi
PéeF
Posted 2003. February 28. - 12:17
Posted 2003. February 28. - 09:33
Csak hogy kötözködjek! Akkor még egy
Május 17az szombat nem vasárnap! ;D
És a Tisza maraton vasárnap(18) lesz nem 17.-én! ;D
Május 17az szombat nem vasárnap! ;D
És a Tisza maraton vasárnap(18) lesz nem 17.-én! ;D
Posted 2003. February 27. - 22:45
Na én átlapozgattam az ÚJságot, és határozottan tetszett! Eddig mondjuk csak bele-bele olvastam, de jó hogy vannak csíkok az apróban, frankó a Kona teszt, és nagyon tetszik az új triál váz, bár ennek semmi köze a bikmakkhoz. Szóval szerintem a srácok nagyonjó irányban haladnak egy nyugatabbra megszokottnak mondható színvonalhoz.
K*rvajó az ujság na! :)
K*rvajó az ujság na! :)
Posted 2003. February 27. - 21:27
Na én is megvettem a GYapinál ma! ELsõ ránézésre nagyon jó mertidáig csak a dh bp-s képeket nézegettük a fogason fõleg azokat érdekelte akik benne voltak! Telotörésrõl két kép is készült...
Posted 2003. February 27. - 16:24
Nekem is megjött, pontosan, ahogy szokott. Igazából nem hittem volna, hogy az elõzõ számnál jobb lehet, de így elsõ olvasásra úgy tûnik, hogy mégis. Magyarul qva jó. Max respekt.
Posted 2003. February 27. - 16:04
Posted 2003. February 27. - 15:17
Posted 2003. February 27. - 13:25
Posted 2003. February 27. - 12:41
Nálam már van!
Tehát aki lörinci, kispesti skacc ne felejtse el :
Lakatos út 7-9 Laki Téka!
Tehát aki lörinci, kispesti skacc ne felejtse el :
Lakatos út 7-9 Laki Téka!
Posted 2003. February 27. - 12:24
Posted 2003. February 27. - 12:16
Nos, ha valakit érdekel, tudatom, hogy András épp most hordja körbe a partnerüzletekbe az új számot.
A borító tetszetõs, mint az elõzõ számé, aprók javítva, és most csssst, mert olvasok!
A borító tetszetõs, mint az elõzõ számé, aprók javítva, és most csssst, mert olvasok!
Posted 2003. February 26. - 22:50
Laczkó András? Volt szerencsém találkozni vele a váz átvételekor. :
Remélem megjön holnap! Csak ne sztrájkoljanak a postások... ;D
Remélem megjön holnap! Csak ne sztrájkoljanak a postások... ;D
Posted 2003. February 26. - 22:43
Az elõfizetõi példányokkal ezekben az órákban is sorban állnak a Keletipu. postánál Andrásék...
Posted 2003. February 26. - 22:36
Az elõzõ szám nekem elõfizetéssel jónéhány nappal elõbb megjött mint ami az újságban írva van. Remélem holnap már megjön az új...