Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Posted 2011. July 12. - 13:50
valaki sos a mc t akkor is lehet bontani ha az taviranyitos vagy akkor a benne levo rugokat ki kell akasztani?
es akkor a kek kis poplock amire felul azt kell orjarassal egyezo iranyba csavarni es bonja a cm et?
Posted 2011. July 12. - 13:42
Posted 2011. July 12. - 13:18
a solo air ahogy nezem csak pozitiv kamrabol all es a negativ onbealo(?).na most akkor a solo air mindent kimozog ugy ahogy a gyarban kitalaltak?semmi allitasi lehetoseg a mozgas kemenyseget illetoleg?
mert ha nincs akkor nagyon konnyunek kell lennie a reconnak hogy feladjam a dual air t.
herceg:igen O az.beszeltem is vele.meg tartozik egy tomeggel.te milyert futamodtal meg?
Posted 2011. July 12. - 12:28
es osszevetesre kerul a pike al.ha tobb mint 200g akkor megeri a 4 eves pike ot 10e elleneben egy zsir uj 20mm levegos reconra cserelni.
mas ennyi penzt 10 g lefaragasaert ad ki
Posted 2011. July 12. - 12:23
szerintem nem , (max a merevségen) de ezen nem veszünk össze
mikor volt az a rebám, ott pl éreztem a különbséget.
meredek mászáskor pl egy könnyebb telóval hamarabb emelkedik az orra.
egyszer kipróbálnék egy pike-ot. mondhatni legendás típus.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2011. July 12. - 12:21
Tig: kicsit azért érezni, de nem vészes. Recon valsz merevebb is lesz.
az kizárt.
azért az a 20 deka plusz nem balanszsúly a pike-ben sem
(volt pike-om, meg volt átütõs rebám is -bár azt nem használtam- de azért lehet "hajlitgatni" a lábakat tengely nélkül viszony0tásnak. )
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. July 12. - 12:13
Tig: kicsit azért érezni, de nem vészes. Recon valsz merevebb is lesz.
Posted 2011. July 12. - 12:13
400 grammot már bõven észre lehet venni a telón (is). akár kevesebbet is.
szerintem nem , (max a merevségen) de ezen nem veszünk össze
Posted 2011. July 12. - 12:11
a mocskos genyak.mi fogyasztok tartjuk el oket es meg a kepunkbe hazudnak.erre nem vonatkozik egy torvenyi szabalyozas.
allandoan kodositenek a tomegadatokkal.
most ebizonytalanodtam a reconal kapcsolatban.megsem parszaz gramm minusz lenne az a sok penz hanem csak max 100gramm.menyit esik egy ilyen villa ara a multbeli aresesekhez viszonyitva.eleg ha szazalekban adtok egy megkozelito erteket.mert ha a jelenlegi 100e ar a 80%ra esik akkor meg varok a cserevel.
ezt a hozzáállást mást csoportoknál is láthatjuk.
apróban ugye 40-45-ért könnyen lehet recont lõni. a maxlite ér neked annyi pluszt? persze, ha pike-hoz vagy szokva, akkor nem kérdés. a jelenlegi árának kb 50-60%-ért tudod majd eladni két-három év múlva. jó esetben.
a sram-on elvileg ott van hogy a tömeg a gysz-asra vonatkozok
ha jól mozog (csak anno az volt a h0re hogy nem túl szépen mozognak)és nincs baja én nem cserélném a pike-ot
amúgy õszintén Te éreznéd azt a 400 gramm minuszt a telón ?
ár sokat. pike-ot sztem max 40ért lehet eladni
és az átütõs recont sem lenne könnyû eladni, még kevesen vesznek vastag tengelyes telókat ebben a kategóriában
400 grammot már bõven észre lehet venni a telón (is). akár kevesebbet is.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Posted 2011. July 12. - 11:54
szerintetek menyik eri meg jobban?
pike u turn air mc 2007 kb 2200g
recon solo air mc 2010 kb 2000g plusz 10ezer huf es ez zsir uj.
Posted 2011. July 12. - 11:28
ha jól mozog (csak anno az volt a h0re hogy nem túl szépen mozognak)és nincs baja én nem cserélném a pike-ot
amúgy õszintén Te éreznéd azt a 400 gramm minuszt a telón ?
ár sokat. pike-ot sztem max 40ért lehet eladni
és az átütõs recont sem lenne könnyû eladni, még kevesen vesznek vastag tengelyes telókat ebben a kategóriában
Posted 2011. July 12. - 10:52
allandoan kodositenek a tomegadatokkal.
most ebizonytalanodtam a reconal kapcsolatban.megsem parszaz gramm minusz lenne az a sok penz hanem csak max 100gramm.menyit esik egy ilyen villa ara a multbeli aresesekhez viszonyitva.eleg ha szazalekban adtok egy megkozelito erteket.mert ha a jelenlegi 100e ar a 80%ra esik akkor meg varok a cserevel.
Posted 2011. July 12. - 10:30
woow a 1800g atlagos ebben a rugout tartomanyban 20mm atutovel le vagyok maradva. akkor a levegos pike konehez.a csere oka egyreszt ezt masreszt mert talaltam vevot apike ra es alig kena rafizetne a reconra
rugout ugyan az lenne de a gyari adatokat nezve 300 grammal konyebb a recon.a pike ba csereltem olajat igy az 2100gnel most joval nehezebb a recon ba is tennek olajat (nem ugymint a gyarban) de meg igy sem utne meg a pike gyari tomegadatat.
valakinek tapasztalat az atutos reconnal kapcsolatban.esetleg bolt ahol oco?
a trükk a dplogban hogz az 1800 gramm a gysz-as súlya
az átütõs karcolgatja a 2 kilót.
Posted 2011. July 12. - 10:06
rugout ugyan az lenne de a gyari adatokat nezve 300 grammal konyebb a recon.a pike ba csereltem olajat igy az 2100gnel most joval nehezebb a recon ba is tennek olajat (nem ugymint a gyarban) de meg igy sem utne meg a pike gyari tomegadatat.
valakinek tapasztalat az atutos reconnal kapcsolatban.esetleg bolt ahol oco?
Posted 2011. July 12. - 09:19
ez jott szoba: Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox
igaz nem u turn de az utat ugyis 1x kell bealitani es kesz.viszont iszonyat konnyu ami kicsit gyanus.vagy gyari adat vagy veszesen kivan mar konnyitve
velemenyek?
esetleg olcsobb hely beszerezni?
Posted 2011. July 12. - 09:03
Ezt menet közben tudod állítani!
Kicsit olvasgassál ha érdekel!
Posted 2011. July 12. - 08:56
Posted 2011. July 12. - 08:55
es akkor ha jol ertem van egy o gyuru a mc ben felul es az mc n kivul a tetejen a flootgate gomb alatt is?