Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2011. július 14. - 15:38
pike ban meg flootgate dual air uturn es ugye a mc.
ez a jelentos butulas es plusz 10e 400g lett volna
igen a pike maradt.
Írta 2011. július 14. - 12:30
Írta 2011. július 13. - 13:13
Világosíts fel kérlek! Sosem volt még levegõs telóm...
akkor ne nagyon alj neki szetszedni.lenyeg az hogy a levego kamraban van egy tolorud a vegen egy dugattyuval.az ala kell betenni gumi tavtartokat es ugy lessz osszehuzva a villa.
hali! segítség kéne mert nem tudom, hogy hogyan vegyem le a rebámom a pozitív szelepet takaró védõkupakot! válaszokat köszi!
a kis kezeddel.
a kupak menetes (orajarassal ellentetesen oldod) ha tokig raszoritottad az szopo.csavarlazito egy rongy es egy fogo esetleg segit.
Írta 2011. július 13. - 12:43
Írta 2011. július 13. - 12:24
Írta 2011. július 13. - 11:15
Írta 2011. július 13. - 11:11
Dupla légkamrás (RS SID Race 2006) telón lehet valahogyan utat állítani? Ha elõször a pozitív kamrát állítom be akkor után akármennyire állítom a negatív nyomását, mindig maximum útra áll be. Ha elõször a negatívot, akkor tudok variálni az úttal, de úgy tudom elõször mindig a +-ot kell..?
Írta 2011. július 13. - 00:39
-- Bikemarket.hu -- Shimano*Adapter els PM/PM 203
Létezik 180 is
Köszönöm. Már többször átnéztem a palettát korábban is, de nem emlékeztem erre, találtam kettõt is: 1, 2. Alakra elég furák, de gondolom jó kell, hogy legyen. Sorry az offért.
Írta 2011. július 12. - 22:56
Gaboca, köszönöm, egyelõre még nálam sem jelenik meg.
Tudom, hogy fél kg nagyon sok, de nekem nem számít, nem versenyzem, nem ugrabugrálok, neked gondolom igen. A többiek jobban vágják ezeket, én nem vagyok mérvadó.
A recon gyönyörû az átütõtengellyel, nekem is jó lenne egy ilyen. Honnan sikerült szerezned (visszanéztem a topikot, nem láttam utalást)?
-- Bikemarket.hu -- Shimano*Adapter els PM/PM 203
Létezik 180 is
Írta 2011. július 12. - 22:45
Írta 2011. július 12. - 22:24
Tudom, hogy fél kg nagyon sok, de nekem nem számít, nem versenyzem, nem ugrabugrálok, neked gondolom igen. A többiek jobban vágják ezeket, én nem vagyok mérvadó.
A recon gyönyörû az átütõtengellyel, nekem is jó lenne egy ilyen. Honnan sikerült szerezned (visszanéztem a topikot, nem láttam utalást)?
Írta 2011. július 12. - 21:50
Írta 2011. július 12. - 21:33
ez most micsoda mert nem jelenik meg semmi erdemleges.
fel kilo az iszonyatosan sok.ha belegondolunk az a bringa amiben lesz mindossze 22-24 ilyen fel kilobol tevodik ossze.ma lemertem a pike ot es 2160g.
es a recon:http://www.pinkbike.com/photo/4914102/
engem is kicsit aggaszt hogy ennyire konnyu kb mint egy fox.de a recon nev engem nem zavar.lehet nem egy pike de a belseje kb ugyan az a kettonek az anyaga ugyan az csak ureges a nyaka esbmaxle lite a recon ez engem nagyon meggyozott.ha fox lenne rairva senki nem aggodna hogy ennyire konnyu
bocs hogy ennyit dilemmazok de holnapig kell eldontenem hogy mennyen e a pike vagy sem.es szarul nem akarok jarni.demegis kiszolgalt mar az a ven lany
Írta 2011. július 12. - 21:21
Engem az a plusz fél kg annyira nem zavarna, cserébe, hogy masszívabb, tartósabb. Nem értem miért szûnt meg (túl jóra sikerült)? A revelation az utódja elvileg. Lehet csak én vagyok vele így, de fenntartásaim vannak a könnyített dolgokkal kapcsolatban, fõleg ugrálásra, extrém használatra.
Akkor érdemes lenne olyan pm-pm adaptert keresnem, aminél nem átmenõ csavar van, hanem külön megy a villába és külön fogja a féknyerget. Valaki írta, hogy létezik ilyen, csak nem tudom honnan tudnék szerezni.
Kerékpár alkatrész, webshop, kerékpárbolt
Írta 2011. július 12. - 20:47
Nem, akkor hiányosan fogalmaztam és félre is értettem, amit írtál. A féknyereg nálam PM (IS-el még nem találkoztam), hátul IS-PM átalakítóval van, elõre is ilyet gondoltam, hogy ne a villában nyektessem a menetet.
NA így már világos
Nekem régebbi HOPE fékem van és az IS felfogatású, és annak a beállítása a szopoka
Írta 2011. július 12. - 20:38
IS-IS esetén?
Tehát a féknyereg is IS felfogatású?
Nem, akkor hiányosan fogalmaztam és félre is értettem, amit írtál. A féknyereg nálam PM (IS-el még nem találkoztam), hátul IS-PM átalakítóval van, elõre is ilyet gondoltam, hogy ne a villában nyektessem a menetet.
Írta 2011. július 12. - 20:20
Hátul IS van és nincs hézagoló, a féknyerget lehet mozgatni annyit, hogy be lehet állítani a kívánt helyzetbe. A két kerekemen pedig nagyon máshol van a tárcsa.
IS-IS esetén?
Tehát a féknyereg is IS felfogatású?
Írta 2011. július 12. - 19:47
Az IS felfogatással több a szopás, a beállítási részénél! Ugyanis 0,2 mm es hézagolókkal kell beállítani a féknyereg pozícióját!
Azt nem hiszem h gyengébb lenne mint a PM, de ki tudja....
Hátul IS van és nincs hézagoló, a féknyerget lehet mozgatni annyit, hogy be lehet állítani a kívánt helyzetbe. A két kerekemen pedig nagyon máshol van a tárcsa.