Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2011. július 12. - 18:33
Akkor érdemes lenne olyan pm-pm adaptert keresnem, aminél nem átmenõ csavar van, hanem külön megy a villába és külön fogja a féknyerget. Valaki írta, hogy létezik ilyen, csak nem tudom honnan tudnék szerezni.
Írta 2011. július 12. - 18:16
Nekem 1000x pike kellene még xc-re is ha lehetne kapni újonnan. Az IS fékfelfogatásnak van valami hátránya a PM-hez képest vagy csak annyi a különbség, hogy más átalakító kell?
Az IS felfogatással több a szopás, a beállítási részénél! Ugyanis 0,2 mm es hézagolókkal kell beállítani a féknyereg pozícióját!
Azt nem hiszem h gyengébb lenne mint a PM, de ki tudja....
Írta 2011. július 12. - 18:05
az IS nem olyan merev
Írta 2011. július 12. - 18:03
Írta 2011. július 12. - 16:32
hogy a recon milyen lesz nem tudom remelem nem torik el.de az am sem adja kevesbe a zuzast mint kb egy 1m es bunnyhop 180.
es a varvavart tomeg: 1748 gramm kepemis van rolla.szoval ezt meg is vettem.imatkozzunk hogynem torik el
Írta 2011. július 12. - 16:03
en bizom a reconba.a 20mm elegge megerositi a labait.es ha jol emlekszem a gyarto is hasonlo terepre javasolja mint a pike ot.
ja, csak a pike sem ugrálós villa. de mivel aránylag túlépített így határeset és többé kevésbé bírták.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. július 12. - 15:59
A felsõt kell letekerni.jha igen elirtam mc.de az mc n alul es felul is van fekete?
kép: Google képkeresési találat: http://www.alibabike.com/5957-9904-thickbox/kit-rock-shox-motion-control--pop-loc-pour-fourche-vtt-sid-2006-a-2008.jpg
ebben a linkben leirjak mit hogy aszem kezdem kapisgalni es valami karmantyu is kell akarmi is legyen az beviszem oring be azt hagyszojjon
A sebesség mindent megold.
Írta 2011. július 12. - 15:36
kép: Google képkeresési találat: http://www.alibabike.com/5957-9904-thickbox/kit-rock-shox-motion-control--pop-loc-pour-fourche-vtt-sid-2006-a-2008.jpg
ebben a linkben leirjak mit hogy aszem kezdem kapisgalni es valami karmantyu is kell akarmi is legyen az beviszem oring be azt hagyszojjon
Írta 2011. július 12. - 15:29
Nem CM, hanem MC.azt nem ertem mit kell kicsavarni hogy boltsa a cm t?es hol van az a valami amit csavarni kell?
en bizom a reconba.a 20mm elegge megerositi a labait.es ha jol emlekszem a gyarto is hasonlo terepre javasolja mint a pike ot.
de latom legtobbotok a pike melett all.de nem tudom miert ha az tok regi es valoszinu a recon sokkal konyebb (bar az csak este fog kiderulni mennyivel)
Kivetted már a villából az MC egységet? Szedj le róla minden állító pöcköt, aztán a piros mûanyagról a feketét lehet lecsavarni.
Írta 2011. július 12. - 15:09
de latom legtobbotok a pike melett all.de nem tudom miert ha az tok regi es valoszinu a recon sokkal konyebb (bar az csak este fog kiderulni mennyivel)
Írta 2011. július 12. - 15:07
akkor olyan puha lessz a rugozasa mint a gyarban kitalalnak semmit nem tudok rajta alitani?!ha ott kitallatak hogy egy leveltol bemozog akor az igy is marad a vilag vegeig?:S
bocsi a dupla post ert tobbet nem fordul elo
amit a pike b0r azt nem biztos hogy a recon is fogja
fújsz bele több levegõt és akár merevvilla lesz belûle.
pont a 7végén mentem olyan új sid-es fsr xc-vel, hogy azt hittem merevvillás merevseggûn ülök. pedig a tulaja könnyebb is nálam.
Írta 2011. július 12. - 15:00
jha letezik es ha nem teped a csavart akkor akarmeddig jo lesz.
valaki sos a mc t akkor is lehet bontani ha az taviranyitos vagy akkor a benne levo rugokat ki kell akasztani?
es akkor a kek kis poplock amire felul azt kell orjarassal egyezo iranyba csavarni es bonja a cm et?
Mindig lehet bontani. Nem értem a második kérdést.
Írta 2011. július 12. - 14:59
Solo airnél ugyanannyi lesz a nyomás mindkét kamrában, külön-külön nem választhatod meg a kamranyomást.
akkor olyan puha lessz a rugozasa mint a gyarban kitalalnak semmit nem tudok rajta alitani?!ha ott kitallatak hogy egy leveltol bemozog akor az igy is marad a vilag vegeig?:S
bocsi a dupla post ert tobbet nem fordul elo
Írta 2011. július 12. - 14:57
a pm ami nagyon nem a kedvencem, bár ez amolyan ellenérzés. szerinem nincs mellette érv, csak ellenérv.
mondjuk pont most elmélkedtem, hogy lehet mégiscsak le kéne csapni rá, mielõtt ugrálással szétcsapod.
amint kiderul hogy nem is annyira konnyu mint azt vartam at is adom neked a lehetoseget.
egyebkent nem barmolom szet pike is birja csak konnyites celjabol gondolkodom cseren.o gyuru meg achilles sarka
Írta 2011. július 12. - 14:45
Azért kérdeztem, az IS-t, mert reconból tudnék PM-est és IS-est is. A féknyereg néhai állítását a két kerék miatt nem tudom elkerülni.
Írta 2011. július 12. - 14:30
meg egy dolog erdekelne. most dual air em van az tok jol alitgathato.a negativ kamranak hala be tudtam ugy loni hogy ne mozogjon ki minden szart csak a nagyobb uteseket patkakat.ennyi merevseg kell hogy erezzem ar orrat a biconak es nincs olyan repulo szonyeges folyos erzete.ez igy ugribugrihoz tokeletes.
a solo air ahogy nezem csak pozitiv kamrabol all es a negativ onbealo(?).na most akkor a solo air mindent kimozog ugy ahogy a gyarban kitalaltak?semmi allitasi lehetoseg a mozgas kemenyseget illetoleg?
mert ha nincs akkor nagyon konnyunek kell lennie a reconnak hogy feladjam a dual air t.
herceg:igen O az.beszeltem is vele.meg tartozik egy tomeggel.te milyert futamodtal meg?
Solo airnél ugyanannyi lesz a nyomás mindkét kamrában, külön-külön nem választhatod meg a kamranyomást.
Írta 2011. július 12. - 14:26
meg egy dolog erdekelne. most dual air em van az tok jol alitgathato.a negativ kamranak hala be tudtam ugy loni hogy ne mozogjon ki minden szart csak a nagyobb uteseket patkakat.ennyi merevseg kell hogy erezzem ar orrat a biconak es nincs olyan repulo szonyeges folyos erzete.ez igy ugribugrihoz tokeletes.
a solo air ahogy nezem csak pozitiv kamrabol all es a negativ onbealo(?).na most akkor a solo air mindent kimozog ugy ahogy a gyarban kitalaltak?semmi allitasi lehetoseg a mozgas kemenyseget illetoleg?
mert ha nincs akkor nagyon konnyunek kell lennie a reconnak hogy feladjam a dual air t.
herceg:igen O az.beszeltem is vele.meg tartozik egy tomeggel.te milyert futamodtal meg?
a pm ami nagyon nem a kedvencem, bár ez amolyan ellenérzés. szerinem nincs mellette érv, csak ellenérv.
mondjuk pont most elmélkedtem, hogy lehet mégiscsak le kéne csapni rá, mielõtt ugrálással szétcsapod.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2011. július 12. - 14:08
te mit csinálsz hogy gyakran kell állítgatnod ? (pláne átütösön)
-de nem tom, én már elmentem pár ezer kilcsit, de eddig csak akkor nyúltam a féknyereghez, ha telót vagy féket cseréltem.-
Két okból, egyrészt nem átütõs, de már rájöttem, hogy kónusz forgatással vissza lehet játszani, sajnos ez nem mindig sikerül. A másik, hogy két kerekem van, nem ugyanoda esik a féktárcsa.
Írta 2011. július 12. - 13:54
-de nem tom, én már elmentem pár ezer kilcsit, de eddig csak akkor nyúltam a féknyereghez, ha telót vagy féket cseréltem.-
Írta 2011. július 12. - 13:53
Kerestem neten, de nem találtam 20mm-es recont sehol, az aprón is csak sima qr-esek vannak.