Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Sziasztok!

Tudtok valahol egy boltot, ahol lehet még gyári szimeringet kapni, Recon villába? Probikeban, Bikernél nincs. Köszönöm a segítségeteket.

'19 Trek DS vs. '09 Trek 8500 vs. '03 Opel Astra H Caravan 'Njoy+ 1.7CDTI

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
amennyiben a Castrol dobozára az van irva, hogy teleszkóp olaj, jó lehet, kenésnek, csillapitásba kcisit sûrû..

Neten találsz sok infót, sok szerencsét

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

P.Roli

P.Roli

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Sziasztok!

Jó a 15w Castrol olaj egy Rock shox J2-es
villába?
És letudnátok írni a szétszedés és összerakás menetét. Van már róla valamennyi fogalmam de azért szeretném még jobban megtudni.
És mennyi olaj kell bele?

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
jó az 5 ös mindenhova

fuck me, i'm famous!

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
2009es rebaba milyen olajat ajanlatok? haver villajat is szervizelni kellene, en a foxhoz veszek motorex 5wtt, tudja o is hasznalni? gyarilag ugy latom, hogy az egyik labba 5os a masikba 15os olajat ajanlanak. van itt is olyasmi, mint a foxnal a floatfluid?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

A hajtányban 79.990-94.990, hol nézted?

az idei (dobozos) ott sem annyi lesz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
távgyógyítás még nekem sem megy :D

fuck me, i'm famous!

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

Sziasztok!

Nemrég vettem egy Domaint. A gyári szimeringek elég szépen eresztették az olajat, így vettem EFS szettet, de még mindig ereszt. Többször szétszedtem, összeraktam, tuti jól vannak betéve a szimeringek és minden a helyén van. A becsúszók nem túl párhuzamosak, 1.5mm különbség van a teteje és az alja között. Ereszthet emiatt? Valami ötlet esetleg?

üdv

Hali

a becsúszok gyárilag nem párhuzamosak. nem az okozza a problémádat.
látni kéne a további tippek/lépésekhez.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Az itteni apróban 50e alatt lehet találni újat. Én 40-ért vettem 1 éve, újonnan.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

pro

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Most nézem az árakat,komolyan 125e ft egy Recon??

Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bandyta

bandyta

törzsvendég

• fórumtag
  • 319 posts
Sziasztok!

Nemrég vettem egy Domaint. A gyári szimeringek elég szépen eresztették az olajat, így vettem EFS szettet, de még mindig ereszt. Többször szétszedtem, összeraktam, tuti jól vannak betéve a szimeringek és minden a helyén van. A becsúszók nem túl párhuzamosak, 1.5mm különbség van a teteje és az alja között. Ereszthet emiatt? Valami ötlet esetleg?

üdv

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Most nézem az árakat,komolyan 125e ft egy Recon??

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 posts

Látatlanba azt mondanám h ott vmi más lesz a hiba, mert 24 es kulcsnál már egy ilyen méretû O gyûrût nem érzel meg, hanem egyszerûen széttrancsírozza az ember.
De ha még is, én a te helyedben akkor egy 2,25 meg egy 2,1 es O gyûrût vennék, és kipróbálnám.

Az a meghúzás azért "érzéssel" történt.
Ha ütközésig simán bemenne, akkor lehet nem lenne kellõ nyomás alatt a gyûrû és nem szigetelné a 120 psi-t.
Igazából most csak egyszer szeretném szétszedni, amikor megvan az egzakt gyári adat.

Azért köszönöm!

Gege911

Gege911

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 posts

REBA O-RING MÉRET HELP

2009. Reba Team pozitív kamra külsõ zárókupak o-gyûrû méretére lenne szükségem.
Már kicseréltem egy 2.5 mm "vastagságúra", nem is ereszt. De a 24-es kulccsal teljesen meghúzva a kupak kb 1 mm-rel kijjebb van.
Az eredeti o-gyûrû össze volt nyomódva, kb ez a méret volt belõhetõ.

Látatlanba azt mondanám h ott vmi más lesz a hiba, mert 24 es kulcsnál már egy ilyen méretû O gyûrût nem érzel meg, hanem egyszerûen széttrancsírozza az ember.
De ha még is, én a te helyedben akkor egy 2,25 meg egy 2,1 es O gyûrût vennék, és kipróbálnám.

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
REBA O-RING MÉRET HELP

2009. Reba Team pozitív kamra külsõ zárókupak o-gyûrû méretére lenne szükségem.
Már kicseréltem egy 2.5 mm "vastagságúra", nem is ereszt. De a 24-es kulccsal teljesen meghúzva a kupak kb 1 mm-rel kijjebb van.
Az eredeti o-gyûrû össze volt nyomódva, kb ez a méret volt belõhetõ.

siletto

siletto

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
@Szabii
Jó vétel, nem jó, én 45 ért vettem u-turnosat, annyi hogy pár karc van a lábán
Meg lehet kellene egy szimering bele, de egyébként tiptop, szinte uj perselyek(semmi használati nyom nincs rajta)

ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:

Régebben mondtátok, hogy sokféle szimmering variáció létezik a 2005-2008 körüli rs-eknél.
Ma szedtem szét a revelem, abban kombinált (olajzáró és porlehúzó) ???van, és kb 1cm vastag szivacs.

Az lenne a kérdésem, hogy létezik kombinált, vagy csak az enyémben simán nincs olajzáró, és amiatt ereszthet picit?

Mert most próbálok egy olajcserét, és ha nem segít efs-t veszek(de lagalább tudom, hogy nem baj ha abban nincs szivacsgyûrû, mert az eredetiben sem kenik a porlehúzót)

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Hát a fene tudja nekem pont így tûnik úgy mintha a hátulja magasabban lenne és kéne elõre egy kis plusz rugóút. Szerintem az lesz hogy kipróbálom 115-el meg 130-al és ahogy jobban tudok vele bringázni, úgy marad, fölfele én amúgy se vagyok nagy spieler.. :D
Egyébként ha a pozitívba/negatívba nem ugyanannyit fújok akkor mi fog változni? Eddig egy Torám volt aztán rá kell majd jönni a beállításokra.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Köszi :)
Az útja most még 110en van de majd ki kell belõle szedni a spacert és akkor lesz hátul 120 elõl 130 jó lesz az.

grat
én abba a vázba 115-ön hagynám
rs-ok elég magasak, lehet kicsit "csopperes" lenne tõle
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Köszi :)
Az útja most még 110en van de majd ki kell belõle szedni a spacert és akkor lesz hátul 120 elõl 130 jó lesz az.