ja, és egyikünk sem látta öt még személyesen, és a tranzakcióknál is telefonon érintkeznek, és egy postaládába kell betenni a pénzt, cserébe kapnak egy kulcsot egy csomagmegörzöbe
de az is lehet, hogy németböl hozza, akárcsak lor is.
Te Vole, honnan tudsz ilyen gyorsan, ügyesen, olcsón szerezni Psylot? Vagy inkább ne kérdezgessek,mert ez amolyan "feketén nyomós, hû bazze, itt vannak a zsaruk-gyorsan dugd el azt a szart" dolog. 8)
De tényleg, te lopod a telókat ?
a bikemag tesztelõk egyértelmû véleménye alapján 60 kiló felett és durva használatra a judy sl (a 2004-es, 2003-ban nem volt judy) egy kalap f*s. a 2002-ig terjedõ judyk viszont k*rva jók voltak.
Azért nem vagyok benne biztos, hogy az idei Judy-t dicsérik annyira. Kb 2002-ig csináltak rendes judykat, amikben szintén volt air assist (levegõt pumpálhatsz a rugó mellé, ezzel állíthatod be a súlyodhoz).
judy szvsz elég rugalmas ha nagyobb ember vagy....
bár haverom 70 kiló és egyáltalán nem panaszkodik rá, szal ha nem vagy nehéz akkor jó kis villa
ja és az útállítás vagy bejön neked, vagy nem, de a piloton nincs u-turn asszem....
üdv mindenki! az elõttem "szóló" erchegyia ráterelte a témát arra, amit én is kérdezek: kb. 2-3ezer forinttal drágább a pilot xc a judy sl u-turn-nél ahogy láttam. szerintetek melyikkel járok jobban egy magellan serpens-szen? ??? ??? a pilot állítólag jobb kategória, könnyebb, stb. mi az az air-assist pl. a pilotban? a judy sl-t sokan dícsérték...megéri a magasabb osztálybeli butább pilot mint a judy? :-\ na ezt jól megtekertem ) ha valaki veszi a fáradtságot, hogy kibogozza, és válaszoljon az kap egy pirospöttyöst. ;D köszi, Balázs
üdv mindenki! az elõttem "szóló" erchegyia ráterelte a témát arra, amit én is kérdezek: kb. 2-3ezer forinttal drágább a pilot xc a judy sl u-turn-nél ahogy láttam. szerintetek melyikkel járok jobban egy magellan serpens-szen? ??? ??? a pilot állítólag jobb kategória, könnyebb, stb. mi az az air-assist pl. a pilotban? a judy sl-t sokan dícsérték...megéri a magasabb osztálybeli butább pilot mint az "okos" judy? :-\ na ezt jól megtekertem ) ha valaki veszi a fáradtságot, hogy kibogozza, és válaszoljon az kap egy pirospöttyöst. ;D köszi, Balázs
Sziasztok!
Ebbõl a márkából szeretnék venni tellót. Úgy kb. max. 60-at szánnék rá. Fontos a nyilt olajfurdos csillapítás. Mit tudtok nekem ajánlani? Túrára, kezdõ CC-re, városba szeretném használni.
elõször a rugócsere, aztán az olaj téma, az nem állít annyit, mint egy keményebb rugó. (és nem is fogja kimozogni az összes utat a villa)
amúgy 4-5 ezer kb egy új rugó/pár.
Srácok,hogy lehet egy RS Judy xc villát keményíteni?Csak a keményebb rugóval?Ez árban mennyi kb?
Bikemag olajcserés cikkébõl azt vettem ki,hogy kicsivel több olajjal.Mennyi ez a kicsi?
Ui:A telón lévõ állítási lehetõségeken túlvagyok.
Na most az lesz hogy még 1 darabig tuti h a Judyt fogom használni. Aztán nyáron nézek vmi malót és akkor majd meglássuk..... Mondjuk a Psylo az szimpatikus de esetleg jobb lenne 1 zsírúj Marzo vagy nem? Ha telót veszek akkor sztem vmi 13cm körülit fogok venni. Mondjuk DJ-t ! Na mind1 majd ha lesz zsém körülnézek!!! (ez a Judy meg az én kezdõségemhez elég egyenlõre )
Télleg nincs V fékfelfogatási lehetõség a Psylon?legalábbis így láttam a RS.com-on