Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az FBI, a CIA, az NNI, minden hárombetûs téged üldöz. :)

ilyen hülyeséget kérdezni, hogy "te lopod-e a telókat" ez honnan jött? azért, mert olcsó, csak lopott lehet? agyrém.

endroo: okés, a judy tt és a c volt, de a c oem villa, a tt-ben meg nincs csillapítás. nem is igazi judyk. ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem nemsoka van de neked ugyis csak jovore lesz loved tehat...

vigyazz vole mert mar az fbi-sek is rad vadasznak.
te vagy a fo ellenseg.
az emberiseg ellen dolgozol. ;-)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Huha.. egesz nap rohangalok, nem nezem a forumot es mire hazajovok mar koroz az Interpool... nemsemmi.. ;D

Amugy most Psylo nincs, azt meg tavasszal irtam csak nem porgott a topic ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ja, és egyikünk sem látta öt még személyesen, és a tranzakcióknál is telefonon érintkeznek, és egy postaládába kell betenni a pénzt, cserébe kapnak egy kulcsot egy csomagmegörzöbe ;)
de az is lehet, hogy németböl hozza, akárcsak lor is.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Persze lopja, nem tudtad?
Õ a SÁTÁN!!

Fox Farm

Fox Farm

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Te Vole, honnan tudsz ilyen gyorsan, ügyesen, olcsón szerezni Psylot? Vagy inkább ne kérdezgessek,mert ez amolyan "feketén nyomós, hû bazze, itt vannak a zsaruk-gyorsan dugd el azt a szart" dolog. 8)
De tényleg, te lopod a telókat ?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Miért is nem volt 2003-ban Judy? Bár erre én sem lennék büszke. :P

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a bikemag tesztelõk egyértelmû véleménye alapján 60 kiló felett és durva használatra a judy sl (a 2004-es, 2003-ban nem volt judy) egy kalap f*s. a 2002-ig terjedõ judyk viszont k*rva jók voltak.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
Azért nem vagyok benne biztos, hogy az idei Judy-t dicsérik annyira. Kb 2002-ig csináltak rendes judykat, amikben szintén volt air assist (levegõt pumpálhatsz a rugó mellé, ezzel állíthatod be a súlyodhoz).

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
judy szvsz elég rugalmas ha nagyobb ember vagy....
bár haverom 70 kiló és egyáltalán nem panaszkodik rá, szal ha nem vagy nehéz akkor jó kis villa
ja és az útállítás vagy bejön neked, vagy nem, de a piloton nincs u-turn asszem.... ;)

Conor

Ma-gellán

Ma-gellán

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
üdv mindenki! az elõttem "szóló" erchegyia ráterelte a témát arra, amit én is kérdezek: kb. 2-3ezer forinttal drágább a pilot xc a judy sl u-turn-nél ahogy láttam. szerintetek melyikkel járok jobban egy magellan serpens-szen? ??? ??? a pilot állítólag jobb kategória, könnyebb, stb. mi az az air-assist pl. a pilotban? a judy sl-t sokan dícsérték...megéri a magasabb osztálybeli butább pilot mint a judy? :-\ na ezt jól megtekertem :)) ha valaki veszi a fáradtságot, hogy kibogozza, és válaszoljon az kap egy pirospöttyöst. ;D köszi, Balázs

Ma-gellán

Ma-gellán

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
üdv mindenki! az elõttem "szóló" erchegyia ráterelte a témát arra, amit én is kérdezek: kb. 2-3ezer forinttal drágább a pilot xc a judy sl u-turn-nél ahogy láttam. szerintetek melyikkel járok jobban egy magellan serpens-szen? ??? ??? a pilot állítólag jobb kategória, könnyebb, stb. mi az az air-assist pl. a pilotban? a judy sl-t sokan dícsérték...megéri a magasabb osztálybeli butább pilot mint az "okos" judy? :-\ na ezt jól megtekertem :)) ha valaki veszi a fáradtságot, hogy kibogozza, és válaszoljon az kap egy pirospöttyöst. ;D köszi, Balázs

erchegyia

erchegyia

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Sziasztok!
Ebbõl a márkából szeretnék venni tellót. Úgy kb. max. 60-at szánnék rá. Fontos a nyilt olajfurdos csillapítás. Mit tudtok nekem ajánlani? Túrára, kezdõ CC-re, városba szeretném használni.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Az U-turn egy olyan rendszer, amit szinte lehetettlen tonkretenni. Ha szetszeded majd a Psylot, akkor meglatod.

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
a rock shox psylo sl-ben az u-turn mennyire érzékeny az ugrálásra?Nem lesz nagyon baja az ugrálástól?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
tegyél a zárókupak és a rugó teteje közé 4-5 db alátétet, amivel összébb nyomod a rugót.
de így csökken a rugóút kicsit.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
elõször a rugócsere, aztán az olaj téma, az nem állít annyit, mint egy keményebb rugó. (és nem is fogja kimozogni az összes utat a villa)
amúgy 4-5 ezer kb egy új rugó/pár.

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás
A bikemagban az is benne van, hogy +/- 10%-al ajánlott eltérni maximum.

cseko

cseko

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Srácok,hogy lehet egy RS Judy xc villát keményíteni?Csak a keményebb rugóval?Ez árban mennyi kb?
Bikemag olajcserés cikkébõl azt vettem ki,hogy kicsivel több olajjal.Mennyi ez a kicsi?
Ui:A telón lévõ állítási lehetõségeken túlvagyok.

s1ru2

s1ru2

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Na most az lesz hogy még 1 darabig tuti h a Judyt fogom használni. Aztán nyáron nézek vmi malót és akkor majd meglássuk..... Mondjuk a Psylo az szimpatikus de esetleg jobb lenne 1 zsírúj Marzo vagy nem? Ha telót veszek akkor sztem vmi 13cm körülit fogok venni. Mondjuk DJ-t ! Na mind1 majd ha lesz zsém körülnézek!!! (ez a Judy meg az én kezdõségemhez elég egyenlõre ;))

Télleg nincs V fékfelfogatási lehetõség a Psylon?legalábbis így láttam a RS.com-on