Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
a kompresszió állítással lényegében a progresszivitást tudod változtatni, hogy mennyire keményedjen fel, etc.
a blackbox pedig pont ezt a részét _javítja_ a villának, szoval a racen nem sokat számít. de lehet, hogy másra is jó csak arrol még nem hallottam.

nkarcsi2

nkarcsi2

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
És a race-szel nem lehet megcsinálni azt a black box izét? Vagy az mire jó? A kompressziós csillapításnak mi a lényege?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
SID szimeringrõl senki, semmit??????

Akkor muszáj lesz kiszednem :(

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
cserébe más rendes duplavállashoz képest tök olcsó,és ezért is jó kiinduló/átmeneti/és persze akár végleges villa. mert ugyanúgy nem törik mint nagy testvérei, mozog,( bár ezt furcsán teszi), és mégiscsak egy boxxer, nem pedig zoom/mozo/etc. szal összhatásban nem egy rossz villa, csak ha már tudja az ember mi merre, és pénze is van, akkor jön a csere. és vannak akik ezt a villát is nagyon szeretik. hisz összhatásban nem egy rossz dolog. csak simán van nála jobb is, persze arányosan többért.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
boxxer race-ben nincs kompresszió csillapítás, csak lötyög, meg ken benne az olaj.
de ez csak bizonyos tudásszint felett gáz, ha 2mp-enkén lecsapod a villát.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Az ideiket szokták fikázni...
Viszont utánanéztem a psylo szimering témának és megvannak a méretek: 30mm belsõ,39mm külsõ átmérõ, mélység 9mm, összmélység 14mm.
Na és ami gázos: ahogy így nézelõdtem 30-s belsõ átmérõhöz csak 38-as és 40-es külsõ átmérõ szokott tartozni általában....
Szabványnélküliség rulz... :-\
nadeazért még utánakérdezõsködök...

nkarcsi2

nkarcsi2

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Thez említette, hogy a boxxer race-eket hamar lecserélik. Miért? Mi a baja? Mik a gyengéi? A 2003-as még jó?

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Na akkor még mindig a psylo szimeringhez...
Asszem nem maradt más hátra mint kiszedni aztán megmutatni de akkor meg nemtudok bicajozni egy ideig, szal majd csak télen szedem ki.
Egyébként nem ereszti az olajat, egyaltalán nem, hanem a másik szárból köpi a manitu zsírtt, ez nem is lenne vészes, csak megrepedezettt a porlehúzó mert elöregedett a gumi aztán megy be a dzsuva ami gondolom nem túl egészséges...
addig is próbálom tisztán tartani, csak kibírja... :-\

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Apám épp németben van, de az autopája mellett nincs bolt ;D Haveromék hozattak németbõl marzo-t majdnem fele áron :) Érdemes ott vásárolni

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Németországban 530 eurótól. Én is onnan hozattam.

Hogy témánál maradjak, RS-t is érdemesebb onnan beszerezni. WC-t láttam 595 ejróért is boltban :o :o :o!!!

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
En nem azér akarok Crossmaxot mert mindenki más azt akar. Csak ha veszek 1 kereket akkor már jót. Elég ratyik ezek a KellyS kerekek. Kinyirtam õket 1 idény alatt. Amugy thx a segitséget :)
Amugy néztem ProBikeban, ott 237.5oo Huf más boltban is érdeklõdtem, ott csak 19o e. Huf. De nekem jo használt is. Jo állapotú kizárolag

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Úgy tûnik megdõl az egy fecske nem csinál nyarat közmondás! ;D

Mindenki CrossMaxot akar!!!!

Noé Balázs, Probike! Õ a forgalmazó, illetve ha olcsóbban kellene akkor németország.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Nekem se ártana beszerezni egy modellt a jövö idényre. Pedig a skareb télleg tök super 1 villa, csak ne folyatna :(
1ébként nem tudsz CrossMax SL kerekeket ?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
No problem. Már más is megtette elõtted. ;D
Egyébként nekem is SID-em van csak még a jobbik fajta 2002-es SL. 8)

Ha már SID és szimering: Tudja valaki hogy szabványos-e az ebbe a villába való olajlehúzó szim., vagy csak a gyári jó bele? Lassan megérik a cserére!

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Bocs h. kevertem :)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nem! Õ xcracer néven fut a fórumon!

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Te nem az Ádám vagy véletlen ? ;D

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Belsõségre ugyanaz mint a többi SID (baromi egyszerû belülrõl, nincs benne ami elromolhat). Csak a váll és a nyak más (carbon). Emiatt állítólag kicsit kolbászol is. A tárcsafék felejtõs, mert a carbon váll nem szereti ha csavargatják. Az egy dolog, hogy a világkupán tárcsával nyomják a nagymenõk, de õk lehet hogy havonta cserélik emiatt. Súlyban is a toppon van. (jó a Fatty könnyebb). Jövõre nekem is tervbe van véve egy WC.

Janiii

Janiii

vendég

• fórumtag
  • 210 hozzászólás
Szewasztok !
Nekem eddig Rock Shox-éktól a duke Xc u-turnos villa volt a tulajdonomban. Valojában elégedett voltam vele. Bár az az 1.8 kg mégis csak valahogy 1.8 kg :) De azon kivül 1 nagyon jo mozgású, csillapitású villárol van szó. Jelenleg átpártoltam a Manitou-hoz. Skareb Super. Abszolut nem ez a téma h. Manitou, de szeretnék ehhez is hozzáfüzni. Csodára határos módon nem kotyog be mint társai, de van hibája. Elengedi az olajat a csillapitásállitónál. És most gyorsan ugorjunk a közepébe ami xc racerekhez szól. Mi a vélemény a Sid wc-rol ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
boxxer race: nemtom mit várnak az emberek tõle.
egy duplavállas villa majdnem a szimplavállas psylo sl tullio árában...

szal egy olcsó, belépõ szintü dh villa, amit az idõ/tudás/pénz függvényében igen hamar lecserél mindenki.(akinek telik jobbra)

ha villát akarsz egyszer cserélni, én ilyen (a felsorolt kategóriáknak megfelelve) mivel hogy a boxereket még nem ismejük, csak a superT-t tudnám említeni. monster style fele súlyban, ugyanolyan kidolgozásban, minõségben, tudásban....
szal ha én most vennék nagy biciklit, ezt a villát venném hozzá. (v a boxxi team-et)
....