bár a pike-ok átütõsek, nem? agycsere, miegymás, túl macerás és pénzigényes lenne a csere, azt hiszem
átütõs, és csak tárcsás.
de akkor örökélet +1 nap
bár a pike-ok átütõsek, nem? agycsere, miegymás, túl macerás és pénzigényes lenne a csere, azt hiszem
ja az újat úgy értettem hogy nem használt....
pike-ot én is ilyen túra maraton am re használom...
de végülis ha nem zavar nagyon a hajlongás a duke race egy q.jó villa...
ja az újat úgy értettem hogy nem használt....Nem tom pontosan melyik Marzo, de régebbi darabb, szerintem Mx Comp Eta, azért is olcsóbb, gondolom a nyakukon maradt...persze elõtte el kell passzintanom a Duke-ot, ha nem megy, akkor meg marad egyelõre. A Pike-ot én is nézegettem, de én ugye maratonokra használom, oda meg nem kell egy ennyire brutál vella, azt hiszem.Mondom, maximálisan meg vagyok elégedve a Duke-kal, leszámítva a fentebb leírtakat. Sohasem volt még ennyire puhán és szépen mozgó teleszkópom!
jó csak mondom..nekem is marzóm lesz nemsoká a hasonló súlyom alá....amúgy ha +nyugtat a pike-ot nem tekergeti a 180as lujza tárcsa... és akinek volt(van) rebája az azt mondja majdnem olyan merev mint a pike...duke-nál biztos hogy merevebb....(de h jó áron van az a marzo (és új mx pro eta ha jól gondolom) én azt venném)
jó csak mondom..nekem is marzóm lesz nemsoká a hasonló súlyom alá....amúgy ha +nyugtat a pike-ot nem tekergeti a 180as lujza tárcsa... és akinek volt(van) rebája az azt mondja majdnem olyan merev mint a pike...duke-nál biztos hogy merevebb....(de h jó áron van az a marzo (és új mx pro eta ha jól gondolom) én azt venném)Asszem a két kilóval igazad van, de ha azt nézed, hogy majd mázsa vagyok, akkor 200-300-400 gramm ide vagy oda nem oszt nem szoroz, sõt...inkább ne hajlongjon a villa és legyen picit nehezebb, nem?
az majdnem biztos hogy a marzo merevebb meg jobban mozog...de nézd meg a súlyát is..üti a két kilót ha jól gondolom....
az majdnem biztos hogy a marzo merevebb meg jobban mozog...de nézd meg a súlyát is..üti a két kilót ha jól gondolom....Nah,szerbusztok, jelentem, már jó pár hete ki lett cserélve a Duke Race-ben a rugó (ami eltört ugye), azóta frankón szuperál, egy rugókészitõ mûhelyben csináltattam. Ha kell vkinek, elõkaparom a maestro számát...Tehát eddig remekül mûxik, bár ez csak negatív rugó.
Azt hiszem, még nem kérdeztem, de szerintetek mennyire probléma, hogy a villa hajlong a tárcsa miatt? Most egy KTM gépet nyúzok (ultra sport), elõl 180as Magura tárcsával, ehhez még hozzáadódik a kb. 94 kg-om is!Arra gondoltam, lecserélném a Duke-ot (hirdetem is az apróban), Rebára gondoltam, ill láttam olcsón 1 zsírúj Marzo Mxr ETA-t,persze a boltban próbáltak rádumálni, mert merevebb és igénytelenebb mint a Rock Shox )mondták õk...). No, aztán megnéztem a Reba paramétereit és kiderült, hogy a Duke Race 1,76 kg körüli, a Reba pedig 1,60! Ez azt is jelenti, hogy kevésbé merev, vagy a 32es becsúszók miatt nem hajlonghat annyira???(egy fogyókúrát is beterveztem, biztos ami biztos )Az meg a másik, hogy a váz geometriája inkább 100at mozgó teleszkóphoz passzentos. Rebáról mit gondoltok? Üdv
sokat segített és mégis csináltattál? furán hangzik.
akkor mit is segített? amúgy igen.
se szimering, se rugók semmi sincs. ilyen ez a biker.
még szerencse hogy mostantól a truvát is õk nyomják, arra is keresztet vethetünk.
örülj neki hogy a pumpa rajta volt... egy müanyag pöcök nem akkora tétel.Ez érdekes, mert pl. a Ridebike-ban a polcon csak a pumpa figyeg rajta, semmi más, bár ezen már nem lepõdök meg.
pontosan. Kapsz hozzá zacsiban reduktort
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Tudja valaki hogy a SID Team gyárilag milyen rugóútra van állítva? Szóval 80 v. 63mm? :confused: