Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Ez egy sima mezei SID Team, PURE csillapítás, lockout. Az az érdekes, hogy belockolva mint már irtam, pl állva másva nyugisan, szóval nem rángatózva 3mm-nél nem megy bentebb, ez még normális szerintem, de ha odanyomok neki, akkor berugózik 1-2cm-t aztán ha nincs nagyobb erõhatás, ugyanúgy 3mm-nél lockol. Érdekes, pedig nem MCD.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
kevés olajra is rá lehet fogni
nekem szép lassan pürével egyszerüen egyre kevesebbet bírt lockolni, de ha lockoltam, akkor az úgy maradt.
elején 13 cm, majd 12 11...végén már csak 8 centi.
de egy olajcsere segít rajta sokat:)
ja mindezt egy pürés psyloval.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
elvileg nem szabadna neki, ha idei team az pure csilis.....annak nem kéne mocorogni...aztán persze ki tudja mit újítottak szép csendben...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha mcd-s akkor teljesen normális, a pike-nél sem lockout van, csak elõfeszítésre jó, de mozog mellette ha kell(ezt lehet állítani a floodgate-val, hogy milyen erõtõl oldjon ki stb)
ha sima püré v hc2 akkor nem kéne ezt generálnia.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
MC: az ugye nem MCD-s?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
SID Team, mentem vele 17km-t, szóval még bejáratós, remélem rosszabb nem lesz.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
ez pontosan melyik sid?

Nekem az volt a Pike-nél hogy ugye be volt zsírozva és azt ki kellett dolgozni belõle, ami egykét út azért
meg kopás, stb, de ránézhetsz a levegõre is

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Megvolt a SIDem próbaútja. Mennyire normális az, hogy sprintelésnél/hirtelen megindulásnál, vagy csak ha nagyobbat rányomok, akkor LOCKolva be tud menni 1-2cm-t a villa??? Ha ülve mászok vele, akkor csak 3mm-t mozdul be max. kb.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Oke, majd szolok. De ha elfelejtenem privizz ram batran barmikor ;)

Jut eszembe, most neztem, hogy van Boxxer lab az aproban. Akinek gondja volt a kotyogassal, esetleg megcsavarta vagy nagyon lezuzta, annak jo lehet.
Amikor en perselyt vettem, akkor 1 par volt a nagykerben, nemtom most mennyit hoztak :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Valamibol ugy ertettem, hogy egy darab annyi. Kettoert mar jo ar, de valoban kb. Deore -t kapsz ennyiert parban, alig hasznaltan. 40-50 korul vannak hasznaltan a felsobb kategorias cuccok hasznaltan.
Nemsokara szerintem lesznek fekeim olcson parban, de meg nemtom milyen es mennyiert :)

"Küldj egy jelet lentrõl", ha lesz féked, oszt meghirdetem az enyémet. Szerintem ennyiért el lehetne sütni.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Valamibol ugy ertettem, hogy egy darab annyi. Kettoert mar jo ar, de valoban kb. Deore -t kapsz ennyiert parban, alig hasznaltan. 40-50 korul vannak hasznaltan a felsobb kategorias cuccok hasznaltan.
Nemsokara szerintem lesznek fekeim olcson parban, de meg nemtom milyen es mennyiert :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

Kabelhossz nem gaz elso fekhez, mert a Duke-nal sinte csak magasabb villakra tesznek tarcsafeket ;) :)

A villat lecserelni lenne penzed, a feket nem? Erdekes ;)

Amugy 30-35 -ot csak nagy makkal kapsz ezert a Julie -ert, viszony hasonlo arban veheszt sokkal jobb feket. Ha jol emlekszem a Juicy 5 hasonlo arban van ujonan, vagy Hayes, Deore vagy hasznalt Saint ha van epp elado.

30-35 a kettõ együtt, sztem ezért az árért egy db Juicy-t kapok, nem? (újonan gondolom) Bár télleg, ha telócserére lenne pízem http://forum.bikemag...cons/icon11.gif
Mondjuk a beépítése magassága a Rebának jobban passzolna a géphez.Meg fogynom is kellene pár kg-ot szezonig

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Kabelhossz nem gaz elso fekhez, mert a Duke-nal sinte csak magasabb villakra tesznek tarcsafeket ;) :)

A villat lecserelni lenne penzed, a feket nem? Erdekes ;)

Amugy 30-35 -ot csak nagy makkal kapsz ezert a Julie -ert, viszony hasonlo arban veheszt sokkal jobb feket. Ha jol emlekszem a Juicy 5 hasonlo arban van ujonan, vagy Hayes, Deore vagy hasznalt Saint ha van epp elado.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

az egészen egyszerûen szerintem egy hátsó adapter a féknyergen, szóval lehet elég lenne egy elsõre (is-pm 160) kicserélni.

Én is ezt gondolom per saccra, szemmérték alapján...De azért röhej, hogy külön nem adják, nem?
Én is gondolkodom, hogy a Julie-tõl kellene megválni inkább, de anyagilag most a béka segge alatt vagyok, 30-35-nél többért úgysem menne el, használt hidrós féket venni meg kicsit lutri, nem? kábelhossz, miegymás.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
az egészen egyszerûen szerintem egy hátsó adapter a féknyergen, szóval lehet elég lenne egy elsõre (is-pm 160) kicserélni.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
mondjuk én inkább a juliet adnám el mint a duke-ot ;)

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 posts

ha jól sejtem az új julie, amirõl képre ránézve merném azt mondani hogy PM-es a féknyereg, azaz ha tényleg az(fogd meg a féket, és menj be vele pl bármely másik bringaboltba) és mondd h ehhez kéne egy 160as adapter.
vagy azt mondják hogy tessék ittvan(akkor tényleg PM-es a féknyereg) vagy pedig elküldenek a malihoz... próbáld ki;)

ha ez a fék az áldozat:
Feltöltött kép

a malira meg ne számíts. a magura mindent gyárt kb, azt is amit nem.
de behozni nem hozza a mali, nehogy rajtukragadjon

Köszönöm a segítséget, igazad lehet, a mali meg bekaphassa....eddig is csak rossz élményeim voltak velük. Egyébként télleg a képen látható, újabb Julie-m van...Üdv

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
ha jól sejtem az új julie, amirõl képre ránézve merném azt mondani hogy PM-es a féknyereg, azaz ha tényleg az(fogd meg a féket, és menj be vele pl bármely másik bringaboltba) és mondd h ehhez kéne egy 160as adapter.
vagy azt mondják hogy tessék ittvan(akkor tényleg PM-es a féknyereg) vagy pedig elküldenek a malihoz... próbáld ki;)

ha ez a fék az áldozat:
Feltöltött kép

a malira meg ne számíts. a magura mindent gyárt kb, azt is amit nem.
de behozni nem hozza a mali, nehogy rajtukragadjon

kareljoe

kareljoe

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Kicsit Off, de annyira mégsem:
Írtam már, hogy a Duke Race-nek tekeri a 180as tárcsa a lábát. Ezért is cserélném a vellát. No, vmelyik fórumtárs nem sokkal ezelõtt megkérdezte, miért nem használom 160assal. Gondoltam utánajárok (mégiscsak szuper villa ez a Duke Race), bementem a Maliba megkérdezni...Bp. leggázosabb boltja!!!!Szarrágók és ostobák, drágák is. Mind1. Kiderült, hogy Magura Julie-hoz nem lehet utánrendelni 160-as adaptert.Szerintetek ez lehetséges? Érdemes utángyártatni? Vagy írjak a Magurának? Üdv

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Dr Szimmering újra rendel vagy mi? :D

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/