Szoktak bontani Torákat, azokból kicsi pénzért hozzájuthatsz ilyenhez... szal nézegesd az aprót...
Köszi!
És mi a neve ennek a lock out-os résznek?
Szoktak bontani Torákat, azokból kicsi pénzért hozzájuthatsz ilyenhez... szal nézegesd az aprót...
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
A head lock ilyen:
Alul megtámaszkodik a villa nyakában, a hagyományos módon összehúzod vele a csapágyat és fixálod a kormányfejet.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Minden bonyolult problémának van egy egyszerû, világos és rossz megoldása.
Ha így nézzük akkor tényleg árában lehet a dolog...De én mégis kicsit sokallom. Anno ha jól emlékszem az U-turn tekerõ kettétörésével küzdött sok RS tulaj. Aztán valami angol cég gyártott aluból és vitték mint a cukrot.A teleszkópok új árához képest nincsenek elszállva ezek az árak, pl az én telómat is megvette anno vki 60-70 ezerért a boltból, pedig azon is csak "gagyi" gumírozott mûanyag állítók vannak...
Ez az állító bizgentyû sokkal specifikusabb mint egy A-head kupak, abból tényleg lehet sokat csinálni (és eladni)...
Ez így cseppet drága.... Mondhatni rablás, egy ekkora a gép által sorozatban kifosott alu bizbaszért. Azért RS-ék nem kis tételben gyártatnak, és mint tudjuk nagy tömegben gyártva minden olcsóbb. Bárnem tudom a forgalmazó mennyit lök rá itthon...
Anyagköltséget meg mindent figyelembe véve szerintem 2K alatt illene megúszni egy ilyet még akkor is ha kis darabszámú gyártásról van szó.
De ha lenne egy kis fantázia a RS-nál akkor gyártana 2-3 különbözõ kialakítású Lockout tekerõt meg Soloair kupakot esetleg csillapítás állítót többféle színre eloxálva és adhatná õket olcsóbban. Szerintem 10 RS júzerbõl akadna pár aki áldozna arra hogy ilyen módon tegye egyedivé a villáját. Esetleg azért hogy ezzel tûnjön ki, vagy hogy illeszkedjen a bringa színvilágához.
Ha mondjuk árulnánk emberi áron ilyen kiegészítõket zöldre eloxálva, lehet elgondolkoznék rajta, mert passzolna az új agyakhoz.
Azt gondolom hogy ezeket az alkatrészeket valami hasonló árban kéne árulni:
Bike TK290 BLUE * TOKEN CNC 1-1/8" INCH CNC ALLOY HEADSET CAP TOP BOLT | eBay
Ez mind kidolgozásában mind pedig anyagában hasonló színvonalú munkát és anyagot igényel mint a szóban forgó locout kar.
Nem hiszem hogy a lockout karokon akarják behozni a CNC gépek árát...vagy ha így tervezik akkor sokáig fog tartani
A legolcsóbb opció is körülbelül a duplája mint amit én rászánnék. El vannak szállva az árak...Úgy látszik Kínában még nem jutott eszébe senkinek hogy ilyen kupakokat farigcsáljon. Bezzeg az A-head kupakot meg nyeregzárat meg ilyen szirszarokat ontják magukból.Tudok errõl, már írtam is nekik régebben hogy nem-e elírás az az ár 2db ilyen és kb elköltöttem újra a Tora 318-asom árát... :cool2:
Amúgyis, ez jóval olcsóbb, és csak hasonlít arra amit linkeltem...
usankában egy pöppet olcsóbb, de mire ideér(ne)... Universal Cycles -- Rock Shox Motion Control Knob Kits
Ez így cseppet drága....
Ez így cseppet drága.... Mondhatni rablás, egy ekkora a gép által sorozatban kifosott alu bizbaszért. Azért RS-ék nem kis tételben gyártatnak, és mint tudjuk nagy tömegben gyártva minden olcsóbb. Bárnem tudom a forgalmazó mennyit lök rá itthon...
Azt majd írd meg honnan és mennyi lesz mert lehet engem is érdekelne vmi hasonló http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Én valami hasonlót akarok mint az U-turn kupak vagy az elõfeszítés állító. Nem szimpi az az oldalra kilógó kar. Csak érkezne már meg a MC, hogy a kart el tudjam vinni havernak, hogy méretet tudjon venni róla és elkezdje megtervezni....Azt majd írd meg honnan és mennyi lesz mert lehet engem is érdekelne vmi hasonló http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Hát ezek gyorsan likvidálva lesznek!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Én erre vonatkozóan nem találtam sehol releváns infót. Én úgy láttam hogy mindenhol teflon bevonatú fém hüvelyeket árulnak hozzá, ami kompatibilis még a Pike és Recon villákkal is. Tehát úgy gondoltam hogy a 302 és a 318 ezen a téren nem tér el egymástól, meg hát ez volt olcsón. Lehet rosszul agyaltam, de remélem annyira azért nem b@szok rá.
Így 30k alatt sikerül megúsznom egy levegõs lockolható villát, ami remélhetõleg sokáig bírni fogja elég merev és masszív a 75 kilómhoz.