...a fékpofák bele-belekaptak a telóba...
Mondom felnibe... bocsi fáradt vagyok már.
X.
...a fékpofák bele-belekaptak a telóba...
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Hol lehet kapni Pilot XC-t 30eFT-ért? Ha már 30rugónál járunk, akkor egy új J4es ugyanannyiba kerül, és van benne U-turn.
Köszi a véleményt!
Vajon van hely Magyarországon, ahol egy becsúszószárt újateflonoznak? Mondjuk nitridált-titánium vagy hasonló kellene. (cseppet lekopott a SIDem 20K km után...a becsúszócsere meg drága nagyon)
RAUH-Welt
B E G R I F F
RAUH-Welt
B E G R I F F
30ért már kapsz pilot XCt, én azt választanám. Vagy használt teló, ha szóba jöhet.
X.
Kössssz!!! Most megnyugtattatok, úgyis erre hajlottam inkább, mármint a Torára Akkor ezt fogom megvenni. Ha belegondolok, hogy 2 hete még 20 ezres RST-nél tartottam...nyugi meg fog mozdulni.
én is pont ennyi vagyok, már mind a két féle tora-t próbáltam és nagyon jók!
vegyél tora-t, U-turn-öset!
nekem volt pilotom 100 kilóhoz, v fékkel....bírta gond nélkül.Most aztán végképp nem tudom, hogy mit tegyek 65 kiló vagyok, v-fékem van, és túlzottan nem is zúznám egyiket sem. A határozottabb megjelenése nagyon bejön a Torának, de lehet ekkora súlyom mellett meg sem moccanna alattam Árban meg tényleg ugyanott jövök ki, de a Pilot beszerzése nekem elég macerás... Azért köszi a tanácsokat!!!
Most aztán végképp nem tudom, hogy mit tegyek 65 kiló vagyok, v-fékem van, és túlzottan nem is zúznám egyiket sem. A határozottabb megjelenése nagyon bejön a Torának, de lehet ekkora súlyom mellett meg sem moccanna alattam Árban meg tényleg ugyanott jövök ki, de a Pilot beszerzése nekem elég macerás... Azért köszi a tanácsokat!!!70 kiló alatt és v-fékhez pilot, 70+kg és tárcsafék tora.
agressziv felhasználás: tora
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Ha nem kapok hozzá pumpát, akkor már majdnem azonos árra jövök ki: villa 30, egy pumpa 5-6 ezer, de akkor már kerékpumpásat vennék, ami mindkettõt tudja és 8900 Ft eBike-on. Ha strapabíróbb a Tora, akkor azt veszem, egyszerûbb is, mert házhoz hozzákmax havonta, de inkább ritkábban......
tora vs pilot meg inkább felhasználás, ha lájtos cc v-fékkel akkor pilot, ha kicsit "erõteljesebb" tárcsafékkel akkor tora....ja pumpát nem kapsz hozzá
max havonta, de inkább ritkábban......Sziasztok!
Nem tudok dönteni 2005-ös RS Pilot XC és 2006-os RS Tora 302 U-turn között Jobban járok levegõssel?
http://www.leisurewh...d=m5b13s30p1223
http://www.sram.com/...ks/tora/302.php
A Pilothoz nem tudom, hogy adnak-e pumpát:(
A Tora robosztusabb, de nehezebb is és nem állíthatom a súlyomhoz.
Még az lenne a kérdésem, hogy levegõs telókat milyen gyakran kell pumpálni?
Most rakom össze a gépemet, Magellan Polaris Deore LX lesz. Nézegetem hozzá a telókat, van egy pár ami közül nem tudok dönteni. Találtam egy Rock Shox Pilot C-t, és ugyanebben az árban van az új Judy J3as is? Szerintetek melyik a jobb? Vagy esetleg tudtok még jobbat ezeknél 25000-30000FT-os kategóriában?
Elõre is köszi a segítségeteket!!!