Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Üdv. Mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy 2004-es Pilot C telóhoz kellene két db féktuskó, mivel használtan vettem, és gyárilag tárcsafékes gépben volt szerelve, nekem meg V-fékes a Trek4100-em. A Bp-en leginkább látogatott Trek-es üzletek játszhatnak ez ügyben: pl. Nella? Akinek lenne pontosabb infója, elõre is köcce.
akaido, nem aikido!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ki kell cserélni a perselyeket.
fél órs meló, ha van célszerszám.
pesely kb 5 ezerbe fájhat, de nem tudom, hogy most kapható-e. mikor utoljára szerzett egyik haverom, ennyibe volt. meg 2900 volt neki a 2 szimmering, ilyenkor azt is cserélni kell.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
nem fogok kotyogósat venni :D

csak érdekel h lehet e vmit azzal kezdeni

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
olyat ne vegyél meg, inkább egy újabb villát, vagy teljesen patent állapotú psylo-t.
nem éri meg kikotyogósodott villával komolyabban foglalkozni, megvenni meg teljes mértékben nem.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
köszi.
+1:
ha kotyogósodik a psylo, azzal mit lehet csinálni? (mit lehet kicserélni, és mennyibe fájhat kb)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

több méret van belõle, vagy 1 szabvány?

csak egyféle van, ami az agyat illeti: mind 20mm tengellyel van
ami a tengely rögzitését illeti a villalábban, arra ahány gyártó annyi variáció, de ugyanazzal a kerékkel mind mûködik, mert saját tengelyt mindig a villához kapod.
maga a villa nem nagyon megy tönkre, inkább az agy lógósodik ki, korai novatec/bike+ tulajdonság volt, még ugy 2002 táján.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
szeretnék venni egy használt átütõs telót.(psylo)
Az átütõtengelynek lehet/szokott vmi baja lenni? (esetleg az agyban kotyoghat vagy vmi?) elkophat ez egyáltalán?

több méret van belõle, vagy 1 szabvány?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nah. eppen sram-ositunk egy Trance1-et..

ez az, ami a volt fõnöködé? vagy az trance2 volt? még megvan?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

nah. eppen sram-ositunk egy Trance1-et, mondjuk mar uszott a dolog, mert csak topswing elsovalto megy ra, es az nincs X-generationbol. mindegy, ez off

szal van benne egy fox F100RL meg egy Fox float RP3. ezek helyere kene RS alternativa. A villa meg csakcsak, mert pont feher a vaz, gondolom a Reba WC passzol majd bele szinben is, meg sulyban/rugoutban is, de tag milyet? Nagyjabol semmit nem tudok ezekrol az uj RS tagokrol. Penz nem szamit, nem az enyem lesz :D

sztem mc 3,3 .......az a cc-sebb, pearl egy kicsit masszívabb, nehezebb is amúgy csili állítás, floodgate, és 3 féle kompresszió állítás /teljesen nyilt, lok, és a 2 között/....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nah. eppen sram-ositunk egy Trance1-et, mondjuk mar uszott a dolog, mert csak topswing elsovalto megy ra, es az nincs X-generationbol. mindegy, ez off

szal van benne egy fox F100RL meg egy Fox float RP3. ezek helyere kene RS alternativa. A villa meg csakcsak, mert pont feher a vaz, gondolom a Reba WC passzol majd bele szinben is, meg sulyban/rugoutban is, de tag milyet? Nagyjabol semmit nem tudok ezekrol az uj RS tagokrol. Penz nem szamit, nem az enyem lesz :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

srácok; ez a téma nem éppen 1-2 (3) oldallal ezelõtt volt kivesézve?

visszaolvasni fárasztó, koptassa a szemet....keresõt használni meg amortizálja a kéz izûleteket
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
srácok; ez a téma nem éppen 1-2 (3) oldallal ezelõtt volt kivesézve?

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Mindenképpen Pilot sztem.....szebben mozog meg könnyebb.....tehát egy voks Pilot...:D

gyuree

gyuree

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
SÛRGÕS SEGÍTSÉGRE lenne szükségem!!!!
Teló vétel elõtt állok és van két ajánlat.
Az egyik RS Pilot C 2005, a másik a RS Judy SL U-Turn 2005.
Teljesítmény, mozgás szempontjából melyik a jobb?
Elõre is köszi a segítséget!!!

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

az acél nyak és az acél becsúszó kevésbbé hajlamos törni, és ez téged aggaszt? miért is?
a tora amugy nem dirt villa, tehát csak csinján.
vegyél inkább dirt jam pro-t, az dirt villa.

Nem létezik olyan villa ami 40-48e ig bezárólag dirtre és FR-ra lehetne használni...Még most kezdem gyakorlatilag komolyabban mert most lesz értelmes bicajom...Kellene olyan ami dirt-re és a Jonny Hillre is jó...nem kell több...a 130mm már sok a dirtre gondolom..mert néztem még a Suntour RUX-ot is..de Rock Shoxban bízom ..merg a MArzóban csak ne lenne iylen drága
*

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az acél nyak és az acél becsúszó kevésbbé hajlamos törni, és ez téged aggaszt? miért is?
a tora amugy nem dirt villa, tehát csak csinján.
vegyél inkább dirt jam pro-t, az dirt villa.

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás
Srácok! Éppen 1 telóvásár elõtt vagyok! És DIRT/freeride-ra kellene nekem 1 megbízható ám nem túl drága teleszkóp! Néztem a Tora-t és idáig szimpinek találom..csak az acél becsúszók és az acél nyak aggaszt! Itt vannak a Rock Shox királyok vároma véleményeteket..egy UMF Hardy 3-ba kellene..írjatok köszi!
*

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
szimplavallas boxxer nincs.

van totem, 1.5-os nyakkal, keress ra google a baratod.

meg lesz meg egy par masik is, Argyle a DJ villa pl amirol tudok. 2007es cumok
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
tud valaki vmit errol az uj atom brutal rockshox telorol, nem a dirtjmpsorol hanem a szimplavallas boxxerrol (??)

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 hozzászólás

az enyém a közel 100 kilóm alatt vajh mért nem ?

Nem tudom, de nagyon érdekelne. Bár már az is fel tudna dobni hogy a 6000 huf-os szimmeringeket egyáltalán be lehessen szerezni.