Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
2006-os REBA team dual air kompressziós poplock csak tárcsás szürke (ha nagyon nincs szürke fekete is jó) színben keresek, ha látott valaki valamelyik boltban légyszi szóljon. A nagykerbõl már elfogyott és nem tudom végigjárni az összes boltot.
Elõre is köszönöm.

A sebesség mindent megold.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Hogy lehet ilyen hülye kérdést feltenni? Biztos, hogy te is tudod rá a választ. Ha csak arra kell, h megnézd a boxxi mozgását, attól nem lesz baja, de nonsensz az egész.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
..más,

be raknék a megellán-ba egy boxxert, persze csak rövid távra, kipróbálásra, ha nem ugrálok és nyektetem akkor ugye ez nem árt meg a nyaknak, és a váznak?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
a pozítív légkamra a mozgás keménységét állítja.
de mivel a levegõsök alapjában nehezen indulnak meg, kitalálták a negatív légkamrát, nem "kifelé" hanem "befelé" "húzza" a telót. igy könyebben megindul... asszem vagy lehet hogy tök más, én ezt csak gondolom :D

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Hello mindenkinek!.Vettem egy új bringát amelyikben egy Revelation dual air teló van,és a következõ lenne a kérdésem:miért jó,hogy van negatív és pozitív légkamra,és,hogy melyikkel milyen tulajdonságát állítom a telónak,azaz szóval nem értem az egészet:).A válaszokat elõre is kösz!

Elvileg jár hozzá valamilyen leírás, vagy visszaolvasol ezen a fórumon (esetleg keresõ), legvégsõ esetben megnézed itt. ;)
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
szerintem nem biztonságosabb dolog a profi nyakcserénél a toldás
profi munka esetén az elsõ megoldás is tiszta, száraz, biztonságos érzés

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 hozzászólás
Hello mindenkinek!.Vettem egy új bringát amelyikben egy Revelation dual air teló van,és a következõ lenne a kérdésem:miért jó,hogy van negatív és pozitív légkamra,és,hogy melyikkel milyen tulajdonságát állítom a telónak,azaz szóval nem értem az egészet:).A válaszokat elõre is kösz!

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

öööö, namost miért kell trek forgalmazó ahhoz, hogy a rockshox villádba féktuskó legyen? szerintem csak egy esztergályos kell hozzá... trek kereskedõ semmiképpen.

:) Adást vettem, köcce.
akaido, nem aikido!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
www.biker.hu

egyik felén van a csõnek egy olyan átmérõjü kisebb csö, mely a nyak belsõ átmérõje. de a normál átmérõ a nyak átmérjõje nyilván.
majd headlokkal 9összehúzod.

811

811

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Igen, még ez jónak tûnik. Ki a forgalmazó? : )
És ha a hosszíbbítást választom, akkor a két csövet hogyan tudom a legbiztonságosabban egymáshoz rögzíteni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mindneképp biztonságosabb, mint egy átgányolt nyak. illetve ha a stucni fogja azért az eredeti nyakat is

még azzal tudsz játszani, hogy keresel fékhídból törött pike-t az apróban, esetleg felhívod a forgalmazót, mikor cserélték a villákon a lábakat, tuti maradt egy két felsõrész, hátha így meg tudod oldani.

811

811

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Nem én vágtam le, én csak egy nagyobb vázba akarom beletenni. Akkor hosszabbíttatok. Csak ki tudja mennyire biztonságos megoldás ez... Köszi a segítséget!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
sajnos ragasztott vállat nem lehet cserélni, csak gányolni, amibõl jó még sose sült ki.
hosszabbíts, vagy add el:) alacsony stucni, kis KCS. ezekkel mind játszhatsz. és ha te vágtad le akkor legközelebb hagyj pár szpészert a nyak tetején.

811

811

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Nekem úgy tûnik, mintha a nyak alján valami menettel lenne becsavarva. De akkor rosszul tippelem... Hát, eladni nem akarom a villát, úgyhogy ez a hosszabbítás lesz a megoldás.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ezért nem szabad rövidre vágni semimt.
alacsony stucnival, alacsony KCS-val lehet még operálni, vagy ezzel a hosszabbítással.

811

811

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Köszi a választ! Szóval ezt nem lehet külön beszerezni? Ha valaki levágta, akkor már nem cserélhet vázat?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
sajnos ez nem müködõ megoldás.
hosszabbítani lehet, egy beleillõ végü csõvel mely a nyak széleesége lesz, és végül egy headlocckal rögzíted. nem a legjobb megoldás, de más nem nagyon marad.

811

811

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Egy kérdésem volna. Van nekem egy használt Pike telóm, aminek a nyaka kicsit rövid..., kb. 3-4 cm-rel kellene hosszabbnak lennie.
Lehet ezt külön venni? Ha igen, akkor hol? Gondolom más megoldás nem létezik erre a problémára.

Köszi elõre is!

razo

razo

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Szerintetek lehet bármilyen káros hatása, ha egy Torát egy Caprine Highlander vázba rakok? 100 mm fölött ne nagyon használjam, vagy mehet az is?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Üdv. Mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy 2004-es Pilot C telóhoz kellene két db féktuskó, mivel használtan vettem, és gyárilag tárcsafékes gépben volt szerelve, nekem meg V-fékes a Trek4100-em. A Bp-en leginkább látogatott Trek-es üzletek játszhatnak ez ügyben: pl. Nella? Akinek lenne pontosabb infója, elõre is köcce.

öööö, namost miért kell trek forgalmazó ahhoz, hogy a rockshox villádba féktuskó legyen? szerintem csak egy esztergályos kell hozzá... trek kereskedõ semmiképpen.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.