Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

Kisszabó24

Kisszabó24

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Bocsi Endroo... nem akartam rosszat...
Kicsit elkeseredtem, és lányos zavaromban benyomtam.

Bocsi Még 1x!

Kicca
Sex & Girls & Rock 'n Roll

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Foouborka!
Nézz privit, hátha érdekel a dolog, annál CCsebb telót mászásra nem nagyon találsz.

foouborka

foouborka

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
heelo!

melyik teleszkópot ajánlanátok leginkább cc-re? nem ugrálásra, nem dh-ra, csak sok feltekerésre meg legurulásra:) tudtommal csak a judy lockoutos, a másik kettõnél nagyon érezhetõ ennek a hiánya felfelé?
mind egy árban van, szóval csak választanom kell, ja és a duke használt

Judy j4 06
Pilot xc
Duke xc 05

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

Ez mikor is lez beszerezhetõ?
Majd...egyszer? :D:D

2007es villa, szal kb osztol lesz forgalomban usaban, ittott. talan telre vagy tavaszra magyarorszagra is eler.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Najó, legyen. :)
Végülis városi bicózáshoz tényleg bõven jó.
"Van visszajelzés, tehát vagyok!"

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts

RS Argyle dirtjump villa volt? bocs ha igen

Ez mikor is lez beszerezhetõ?
Majd...egyszer? :D:D

Reverse

Reverse

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Najó. úgy néz ki hogy nem nagyon lehet kapni xc-t. van valakinek bármiféle ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni? ha meg esetleg mégsem lehetne, akkor j3 vagy c lenne a szerencsésebb választás? sokat olvasgattam különbözõ fórumokon, de mindegyik kapott hideget meleget.

Reverse

Reverse

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Köszönöm a segítséget. akkor meg is veszem jövõhéten az xc-t. remélem még lesz a zöldpontban...

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 posts

Sztem olcsó kat.ban nincs olyan levegõs telo, ami megfelelõ lenne.
Elereszti a levegõt - és macerás a gyakori ráfújás...illetve nem feltétlen egyszerû jól belõni.

Ez így hülyeség. Egyrészt mert nem ereszti, 2-3 havonként rá kell nézni. Másrészt alacsony nyomású levegõvel megy, mert air assistos, és nem full levegõs, ez méginkább csökkenti az esélyt, hogy szökjön a levegõ. Harmadrészt ez már nem az olcsó-gagyi kategória, annak idején ezek a telók 40 rugó körül indultak.

A háromból szvsz magasan a legjobb választás az XC, állítólag (ezt nem tudom biztosan, nem volt még c-m) kultúráltabb a mozgása a pilot Cnél is, a judynál meg biztosan (olyanom már volt).

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ezt még Side_ válaszára írtam. de akkor most megin el vagyok gondolkozva. igazából én is azt venném, mert a c-hez képest biztos jobb, és nincs nagy árkülönbség. de a judy j3-mal nem tudom összehasonlítani. de ha szerinted jobb, én elhiszem. csak nem szeretném hogy sokat kelljen folgalkozni vele. a fél évente fújás az belefér :)

na jó ha nagyon preciz akarsz lenni akkor lehet 2-3 havonta de az se nagy kaland......én nem fújtam rá fél évig pedig sokat mentem vele, és jó volt
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Reverse

Reverse

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

miért is ?

Ezt még Side_ válaszára írtam. de akkor most megin el vagyok gondolkozva. igazából én is azt venném, mert a c-hez képest biztos jobb, és nincs nagy árkülönbség. de a judy j3-mal nem tudom összehasonlítani. de ha szerinted jobb, én elhiszem. csak nem szeretném hogy sokat kelljen folgalkozni vele. a fél évente fújás az belefér :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

értem. akkor az xc kilõve. .

miért is ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Reverse

Reverse

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
értem. akkor az xc kilõve. ha jól tudom akkor a c-ben és a j3-ban nincs ilyen. akkor a kettõ közül melyik? :D mert pont ugyan annyiba kerülnek.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
nem ereszti....egyébként pilot xc-m volt, fél évig nem kellett ráfújni, a felsoroltakból sztem a legjobb, és egy nagyon jó kis teló a maga kategóriájában.....

Side_

Side_

törzsvendég

• fórumtag
  • 345 posts
Sztem olcsó kat.ban nincs olyan levegõs telo, ami megfelelõ lenne.
Elereszti a levegõt - és macerás a gyakori ráfújás...illetve nem feltétlen egyszerû jól belõni.

Reverse

Reverse

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Sziasztok. most szeretnék telót venni, de sajnos nem vagyok túlmûvelt a témában. amiket néztem: RS pilot xc, pilot c, judy j3.
a pilot c meg a judy j3 az 25 pénz az xc pedig 30. mondták páran hogy ez az air assist móka "nem valami jó", de indokot nem mondtak, (nem is tudom mire gondoltak). kiváncsi lennék a véleményetekre, hogy melyiket érdemesebb megvenni. nagyrészt városi közlekedésre használnám.
elõre is köszönöm a válaszokat.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
floodgate: MCD (Motion Controll Damping) csillapítással rendelkezõ villák "intelligens" Lock-Out-jában be lehet állítani, hogy (bár lezártad a villát) az mekkora ütésre nyisson ki automatikusan

rebound: csillapítás

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Srácok,valaki megtudja mondani pontosan mi az a floodgate és a "külsõ rebound" (Többekközött a Pike villáknál)? A katalógus szószedetében csak ez a két szó nem szerepel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Ugyanerre a mutatványra képes a duke is alattam (76kg). (azzal a kerékkel ami a másik telómban nem tesz ilyet.)

az enyém a közel 100 kilóm alatt vajh mért nem ?

Oko

Oko

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Ugyanerre a mutatványra képes a duke is alattam (76kg). (azzal a kerékkel ami a másik telómban nem tesz ilyet.)