Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Én csak ajánlani tudom a Pikeot! Nekem is az van, és bírja a strapát! Mondjuk kifejezetten dirtre nem használnám, de a lightos freerideot,dh-t,streetet azt bírja, persze kezdõknek nem a legjobb, mert a sok rontott ugrást azért nem szereti...

ltsoma

ltsoma

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Hali!
Szeretnék 1 viszonylag könnyû,erõs és kb.100mm-es villát,jó csillapítással.Én Pike-ra gondoltam.Elsõsorban dirt és 4x felhasználásra kéne.Tapasztalatokat várok a villával kapcsolatban,illetve más tippeknek is örülnék csak ne legyen drágább.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
igaz.
pedig mostanában én oltok mindenkit ezzel (bocs).

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
visszaolvasol itt pár oldalt, és lesz info.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
úgy hallottam h a boxxerek kompatibilisek egymással. konkrétan a szimmeringekre gondolok meg a belsõségekre pl oda-vissza csili stb. mer kéne egy szimmering csere egy 2001-es boxxiba mert elkezdte köpni az olajat és gondolom jók bele a pike és új boxxi cuccok ill szimmeringek
ha igen akkor mennyi két szárra a komplett csomag porlehúzókkal együtt?
meg a manualban láttam h szimmeringet cserélni valami speckó csõszerû izével kell bepréselni (a képen a porlehúzót) ezt csak ezzel lehet, v ésszel valami mással is házilag?
elõre is kössz

ja és valaki adjon má rugót ha van (LÉGYSZI) kössz

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Megpróbálkozom vele.
köszönöm
Jani

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
3M boltban talán,de villanyszerelési szaküzletben tuti tudnak vagy adni vagy valami jo tippet mondani,mert hát ott relativ gyakran használnak.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
azt nem tudtam, hogy az összes pike :) csak amit probáltam az SL volt és az olyan volt ....na mind1.
Amugy az miért van, hogy eltünik egy csomo hozzászolás, mondjuk az utolso 4, és amikor hozzászolást irok, a hozzászolások megint ott vannak....???

JaniKirály

JaniKirály

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 posts
Sziasztok!

Annyiban kellene nekem segítség, hogy merrefele lehet kapni zsugornylont, vagy zsugorcsövet? A boxxer rugóira kellene csendesítés képpen. Elsõsorban IX. kerület és környéke.

elõre is köszi
Jani

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

magellanboy:
jol olvastad!
a Motion control és a floodgatenek köszönhetöen.gyakorlatilag olyan mint egy lock, csak annyival jobb, hogy egy bizonyos eröhatás felett kiold.igy nem vágod szét.GYakorlatilag ugyan az mint a PIke SL ben (az SL az nem tuti, de ugy emléxem)

az összes pike ilyen...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
magellanboy:
jol olvastad!
a Motion control és a floodgatenek köszönhetöen.gyakorlatilag olyan mint egy lock, csak annyival jobb, hogy egy bizonyos eröhatás felett kiold.igy nem vágod szét.GYakorlatilag ugyan az mint a PIke SL ben (az SL az nem tuti, de ugy emléxem)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
aha
kössz.
akkor 178-asba való rugesz is jöhet ha van valakinek fölöslegbe legpuhább meg kicsivel keményebb. csere és vétel is érdekel keressetek bátran (nem harap a bácsi :D)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
kicsit keméynebb lesz, de van ott egy pár alátét, amit ki lehet venni, meg pogácsák, ilyesmik. az én 178asomba egy 203ashoz való rugó van és tökéletes...

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
üdv
feltenném újra a kérdésem mert gondolom itt választ is kapok rá:
van valakinek boxxer 151-esbe puha rugója? ha van küldjön privit, thx
másik kérdés: (szerintem egyértelmû de mind 1) ha 178-at mozgó boxxi rugóját teszem bele az én 151-esembe, akkor elõ lessz feszítve mint barom a rugó ugyebár. akkor az fog váltorni h kicsivel magyobb erõ kell neki megindulni, meg kevesebbet fog beülni a cucc?

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
THX én is valami ilyesmire gondoltam, szerintem is hülyeség....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ha nem ertesz hozza, akkor vidd szervizbe. de ne abba a boltba ahol ezt a baromsagot mondtak... :P

ha el van koszolodva az olaj akkor maximum lassab lesz a villa, nem puha. Ha tul konnyen ul be, akkor kemenyebb rugo kell bele.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Danee-

-Danee-

vendég

• fórumtag
  • 74 posts
Hello! megint én. Nekem azt mondták a boltban, h valszeg azér ilyen puha a pikeom, mert még nem volt benne olaj cserélve. Ez lehetséges? És én hogy cseréljek benne olajat, mert nem nagyon értek hozzá... Pls help!!!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Boxxer-ben van lock? Vagy csak félre olvastam?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
ja :) igen , természetesen :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Rock Shox team 2006-

Ez most akkor Boxxer?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.