Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Indította
Vendég
, 2002. június 06. 20:18
Írta 2006. július 21. - 21:04
Én csak ajánlani tudom a Pikeot! Nekem is az van, és bírja a strapát! Mondjuk kifejezetten dirtre nem használnám, de a lightos freerideot,dh-t,streetet azt bírja, persze kezdõknek nem a legjobb, mert a sok rontott ugrást azért nem szereti...
Írta 2006. július 21. - 20:57
Hali!
Szeretnék 1 viszonylag könnyû,erõs és kb.100mm-es villát,jó csillapítással.Én Pike-ra gondoltam.Elsõsorban dirt és 4x felhasználásra kéne.Tapasztalatokat várok a villával kapcsolatban,illetve más tippeknek is örülnék csak ne legyen drágább.
Szeretnék 1 viszonylag könnyû,erõs és kb.100mm-es villát,jó csillapítással.Én Pike-ra gondoltam.Elsõsorban dirt és 4x felhasználásra kéne.Tapasztalatokat várok a villával kapcsolatban,illetve más tippeknek is örülnék csak ne legyen drágább.
Írta 2006. július 21. - 19:00
igaz.
pedig mostanában én oltok mindenkit ezzel (bocs).
pedig mostanában én oltok mindenkit ezzel (bocs).
Írta 2006. július 20. - 20:58
visszaolvasol itt pár oldalt, és lesz info.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 20. - 20:20
úgy hallottam h a boxxerek kompatibilisek egymással. konkrétan a szimmeringekre gondolok meg a belsõségekre pl oda-vissza csili stb. mer kéne egy szimmering csere egy 2001-es boxxiba mert elkezdte köpni az olajat és gondolom jók bele a pike és új boxxi cuccok ill szimmeringek
ha igen akkor mennyi két szárra a komplett csomag porlehúzókkal együtt?
meg a manualban láttam h szimmeringet cserélni valami speckó csõszerû izével kell bepréselni (a képen a porlehúzót) ezt csak ezzel lehet, v ésszel valami mással is házilag?
elõre is kössz
ja és valaki adjon má rugót ha van (LÉGYSZI) kössz
ha igen akkor mennyi két szárra a komplett csomag porlehúzókkal együtt?
meg a manualban láttam h szimmeringet cserélni valami speckó csõszerû izével kell bepréselni (a képen a porlehúzót) ezt csak ezzel lehet, v ésszel valami mással is házilag?
elõre is kössz
ja és valaki adjon má rugót ha van (LÉGYSZI) kössz
Írta 2006. július 20. - 16:35
Írta 2006. július 20. - 14:08
3M boltban talán,de villanyszerelési szaküzletben tuti tudnak vagy adni vagy valami jo tippet mondani,mert hát ott relativ gyakran használnak.
Írta 2006. július 20. - 14:01
azt nem tudtam, hogy az összes pike csak amit probáltam az SL volt és az olyan volt ....na mind1.
Amugy az miért van, hogy eltünik egy csomo hozzászolás, mondjuk az utolso 4, és amikor hozzászolást irok, a hozzászolások megint ott vannak....???
Amugy az miért van, hogy eltünik egy csomo hozzászolás, mondjuk az utolso 4, és amikor hozzászolást irok, a hozzászolások megint ott vannak....???
Írta 2006. július 19. - 23:19
Sziasztok!
Annyiban kellene nekem segítség, hogy merrefele lehet kapni zsugornylont, vagy zsugorcsövet? A boxxer rugóira kellene csendesítés képpen. Elsõsorban IX. kerület és környéke.
elõre is köszi
Annyiban kellene nekem segítség, hogy merrefele lehet kapni zsugornylont, vagy zsugorcsövet? A boxxer rugóira kellene csendesítés képpen. Elsõsorban IX. kerület és környéke.
elõre is köszi
Jani
Írta 2006. július 19. - 22:46
magellanboy:
jol olvastad!
a Motion control és a floodgatenek köszönhetöen.gyakorlatilag olyan mint egy lock, csak annyival jobb, hogy egy bizonyos eröhatás felett kiold.igy nem vágod szét.GYakorlatilag ugyan az mint a PIke SL ben (az SL az nem tuti, de ugy emléxem)
az összes pike ilyen...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2006. július 19. - 21:40
magellanboy:
jol olvastad!
a Motion control és a floodgatenek köszönhetöen.gyakorlatilag olyan mint egy lock, csak annyival jobb, hogy egy bizonyos eröhatás felett kiold.igy nem vágod szét.GYakorlatilag ugyan az mint a PIke SL ben (az SL az nem tuti, de ugy emléxem)
jol olvastad!
Írta 2006. július 19. - 20:10
aha
kössz.
akkor 178-asba való rugesz is jöhet ha van valakinek fölöslegbe legpuhább meg kicsivel keményebb. csere és vétel is érdekel keressetek bátran (nem harap a bácsi )
kössz.
akkor 178-asba való rugesz is jöhet ha van valakinek fölöslegbe legpuhább meg kicsivel keményebb. csere és vétel is érdekel keressetek bátran (nem harap a bácsi )
Írta 2006. július 19. - 20:03
kicsit keméynebb lesz, de van ott egy pár alátét, amit ki lehet venni, meg pogácsák, ilyesmik. az én 178asomba egy 203ashoz való rugó van és tökéletes...
Írta 2006. július 19. - 19:53
üdv
feltenném újra a kérdésem mert gondolom itt választ is kapok rá:
van valakinek boxxer 151-esbe puha rugója? ha van küldjön privit, thx
másik kérdés: (szerintem egyértelmû de mind 1) ha 178-at mozgó boxxi rugóját teszem bele az én 151-esembe, akkor elõ lessz feszítve mint barom a rugó ugyebár. akkor az fog váltorni h kicsivel magyobb erõ kell neki megindulni, meg kevesebbet fog beülni a cucc?
feltenném újra a kérdésem mert gondolom itt választ is kapok rá:
van valakinek boxxer 151-esbe puha rugója? ha van küldjön privit, thx
másik kérdés: (szerintem egyértelmû de mind 1) ha 178-at mozgó boxxi rugóját teszem bele az én 151-esembe, akkor elõ lessz feszítve mint barom a rugó ugyebár. akkor az fog váltorni h kicsivel magyobb erõ kell neki megindulni, meg kevesebbet fog beülni a cucc?
Írta 2006. július 19. - 17:37
Írta 2006. július 19. - 17:30
ha nem ertesz hozza, akkor vidd szervizbe. de ne abba a boltba ahol ezt a baromsagot mondtak...
ha el van koszolodva az olaj akkor maximum lassab lesz a villa, nem puha. Ha tul konnyen ul be, akkor kemenyebb rugo kell bele.
ha el van koszolodva az olaj akkor maximum lassab lesz a villa, nem puha. Ha tul konnyen ul be, akkor kemenyebb rugo kell bele.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. július 19. - 17:28
Hello! megint én. Nekem azt mondták a boltban, h valszeg azér ilyen puha a pikeom, mert még nem volt benne olaj cserélve. Ez lehetséges? És én hogy cseréljek benne olajat, mert nem nagyon értek hozzá... Pls help!!!
Írta 2006. július 19. - 13:46
Írta 2006. július 19. - 13:41
Írta 2006. július 19. - 09:52
Ez most akkor Boxxer?Rock Shox team 2006-
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.