Psylo sl tullio: rs villa, az egyik legjobb szimplavállas átütõs darab.
:love:
pont ma reggel vettem... most szervízbe van a bicóval együtt, de alig várom, hogy kipróbálhassam... gyönyörû
Psylo sl tullio: rs villa, az egyik legjobb szimplavállas átütõs darab.
nagyjábólvagy béléscsõ - és azon alul a telónyak, felül pedig egy a telónyak szélességének megfelelõ másik csõ?
így gondoltad?
szal a két "nyak" közé benyomod a béléscsövet; kb fél centi - esetleg egy centi hely legyen közötte; az lehegeszted; utána megköszörülöd és szinte egy síkban van az egész?
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
telónyak milyen anyagból lehet? csak vas? (acél)ahogy én csináltam: egy csõ, akkora mint a villanyakad belsõ átmérõje (acél nyaknál esélyes a 25.4.es villanyak) belülre béléscsõnek, és lehet utána simán ráhegeszteni a toldalékot.
lényeg, hogy a hegesztés fogja a betétcsövet és a villanyak darabjait is.
majd egy esztergán lehúzni a felesleget.
És az mennyibe kerül?Kb. mennyi van még belõle, mert még nincs meg rá a pénz(és egyhamar szerintem nem is lesz .Tudnál róla valamit írni,mert nem ismerem ezt a típust?óbudai maliban kapható még 2004-es Psylo SL tullio
én inkább azt választanám!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
a régit csak csavaros vállból lehet garanciával kiszedni