Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Hellosztok!
Elszált a 2004-es Psylomba az U-turn és most 85-ön van és nem monzdul onnan és a keterõ csak forog körbe, kerestem róla valami rajzot vagy valamit ,de nem találtam sehol.
Szerintetek mit csináljak vele?
Volt már ilyen valakinek?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
na majd valami Rock Shox mágus irja le ide, hogy mi mi a fenére valo? és mikor használom ki? total káosz nekem az egész :) azota is :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nem sokkal tud kevesebbet (elõfeszítés, oda-visszaút csili)
A Marzók szebben és megbízhatóbban mozognak, és sztem idõtállóbbak.....bát ez nem rontja le a Boxxer-t az is egy faca teló, és nem tom mennyire mozog jól a Motion-os Boxxer, a 888-at próbáltam már és az istenkirály.....de próbáld meg valahol mindet megmozgatni és úgy el fogod tudni dönteni.....:D

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
és amugy miért ez a véleményed?
pedig az kevesebbet tud mint egy team ,nem???

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Sztem és még régebben a Bikkamakkban írták a Pike-tesztben, hogy a Motion Control-os villákban (Pike, Reba....) ugyanazt tudják csak az állítás kényelmi fokozatában van a difi....

Értem ezalatt, hogy pl. a Reba villákon a Lock-out bemozdulási az SL-nél csak belülrõl, a RACE-nél kívülrõl, a Team-en pedig kormányról állítható..... csak a Boxxer team-ben és WC-ban van kis és nagy seb. kompresszió.....mert oda kell.....forrás:http://www.biker.hu/...=Boxxer sorozat

Amúgy meg sztem a VF2 sokkal jobb egy Boxxer Team-nél.....de ez már csak magánvélemény

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
bocsi, igazad van aaa boxxer team és a 888 vf2 között,
de inkább az elötte lévö hozzászolásomban találhato kérdésekben segitsetek,mert tényleg kavarom a dolgokat és nem nagyyon tudom,hogy mit mikor és miért kell használni a team villában, és hogy gyakorlati szempontbol mivel nyujt többet egy team mint egy race...és ezt a pluszt hol használom , használhatom ki.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Ezt már több helyen is hangoztatták " A Pike nem dirt villa!" Ideig-óráig bírja, de láttam párat amin eltört a fékhíd, a Pike inkább Enduro, light-freeride villa, dirt-re inkább egy Dirt Jumper, vagy egy Gold Label....sztem de úgy is te veszed neked kell dönteni....:D

David: Te meg írd már ki mire gondolsz mert , VF2 lehet 66 és 888 is, a Team meg Boxxer stb.....nem sok plussz karakter....

Dirty Tomi

Dirty Tomi

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Mi a vélményetek a Pike U-turn 426-os villáról? Akinek van a villával kapcsolatban tapasztalata légyszíves írjon! (tartósság,törik-e,bírja-e a dirtet, stb...)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ja és a másik, hogy villát vennék... VF2, és a team között kéne dönteni... van esetleg olyan aki mind2-t probálta már?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Lehet, hogy volt már rola szo, de :
a teamben:external compression and internal high speed shim stack
a raceben:external compression
ez az egyedüli különbséf a két villa között.
magyarul:
Nagy és alacsony sebességû kompresszió csillapítás van a teamben és kompresszio állitás van a raceben.
namost azt nem vágom, hogy ezt hol is állitom be?mindegyiket kivül ugye?
mi a különbség? felhasználás szempontjábol leginkább.
a nagy és az alacsony sebességüt külön lehet állitani?
én arra tippelnék, hogy arra valo, hogy a pogozást kiszürje a lassu.de ez meg ezért fura, mert minek azt állitani, kinek kellene, hogy pogozzon.
de ezt még nálam tovább bonyizza a floodgate.
a floodgatet gyakorlatilag mikor érdemes használni? betonon tekeréskor, meg CC nél :)
a lassut meg lazább vizszintes terepen állitom be, hogy pogozáskor ne tekerjen, a gyorsat meg lépcsönél mondjuk,
ha ez igy eddig igaz is, akkor még mindig nem értem, hogy mi a fenének kell a lassut állitgatni.....
Valaki okitson ki ezzel a boxxer vs. rideal kapcsolatban...
Elöre is nagyon köszönöm!(kicsit belekavarodtam a témába:)...)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Esetleg www.biker.hu

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás

itt keresd a választ!

Akkor máshogy teszem fel a kérdést: A J3 és J4 között az U-turn kivételével van-e érdemi különbség?
Mozgás finomsága, kidolgozottság, stb...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
itt keresd a választ!

amúgy ezt találnád: http://www.sram.com/...tainforks/judy/

amúgy amúgy meg a J3-as alltraveles a J4-es meg U-turnos és a j3-on ezeket állíthatod:

Eternal rebound, lockout, PopLoc remote option

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
A Rock Shocks Judy J3 és J4 között mi az eltérés?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Pikeba keményebb rugót(kéket vagy feketét) lehet valahol kapni?

A sebesség mindent megold.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
és mivel pereme is van a porlehúzónak, az alá csavarhúzóval be lehet nyúlni óvatosan, és ki is jön

csõdarab helyett crova készlet naaagy csõkulcsai még jó alternatívát jelenthetnek:)
Autist Team:)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
olajzárót kapupántcsavarral, porlehúzó meg kijön szinte kézzel is. és kell egy 40-es pvc csõdarab ...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
kapupántcsavar és satu;)

az a tuti megoldás sztem:)

az új szimmering meg mehet a fagyasztóba, utána könnyebb berakni
Autist Team:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

szimmeringet - a szimmering megvétele után - otthon is ki lehet cserélni? vagy bonyolultabb dolog, szervízre való?

szerintem egyszerû mûveletsor.
a visszaütéshez kell majd egy olyan vastag csõ, ami kivül felfekszik rá.
a kiszedednõt meg csavarhúzóval kifeszegeted, ha már ugyse kell.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
szimmeringet - a szimmering megvétele után - otthon is ki lehet cserélni? vagy bonyolultabb dolog, szervízre való?