...a legnagyobb bánatomramellesleg hirdetve sincsenek tömegével....

...a legnagyobb bánatomramellesleg hirdetve sincsenek tömegével....
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
ha arra volt használva amire való akkor gond nélkül,,,,elég nehéz megölni,,,,,egy ugrálós gépbõl nem venném meg de olyat még nem is nagyon láttamEgy kérdésem lenne: Szerintetek használtan megéri venni RS reba-t, vagy recon-t?Vagy nem kifizetõdõ?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok!
Nem tom hogy használ e valaki tora solo air telót 80mm-n?
Ha igen nézze már meg nékem hogy van e a telónál lefelé nyomva egy pár milis holtjáték enyhe koppanással amikor felemelem az elsõ kereket? Válaszotokat elõre is köszönöm!
RAUH-Welt
B E G R I F F
A sebesség mindent megold.
A sebesség mindent megold.
reba 115a hasznalati utasitasban benne van, hogy hogyan kell az All travel kutyuvel allitani az utat, szoval elvileg nem ugrik a gari, mivel otthon biztonsagosan elvegezheto feladat. persze ha egy kalapaccsal es egy vesovel indulsz a dolognak, akkor valoszinuleg barmolas lesz belole, es az mar jarhat garivesztessel. szerszamok ha megvannak, meg egy kis judy butter + RS redrum, akkor 30perces melo.
allitani 80-100-115 mm kozott lehet, meg nem lattam olyan recont, ami 130at mozgott volna. Sztem a rebak is csak max 115-120ig mennek.
haver 200as tarcsaval hasznalja a Reba team u-turnjet [juicy7-tel], aminek kb ugyanaz az also szara, mint a reconnak. meg sose mondta, hogy nagyon hajlik. A 29" bringaban asszem csak 80as reba van, de azon is 180as tarcsat harap a hope mini.
en nyugodtan rapasszintanam a 180ast.
RAUH-Welt
B E G R I F F
az all travel csak egy RS által alkalmazott elnevezés lehetne akármi is....az emlitett távtartós útállítást jelöli...Pumpa egy életre OK. Csak a nyomásra gondoltam, a levegõmennyiségre nem.
Az "All Travel" pontosan mit jelent ? valamilyen szabályozást, vagy felhasználást ?
A tárcsánánál azt hiszem rosszul kérdeztem. Arra gondoltam, hogy a 203-as tárcsa kerülendõ, fõleg, ha 130-ra van kihúzva a becsúszó, mert esetleg az
élettartamot rövidíti meg feleslegesen a használata. Több ilyen jellegû hoz-
zászólást olvastam, ezért lennék kiváncsi rá .
A telót csak teleszkóppumpával szabad fújni, minden mással tilos. Van átmenet a 85-130 között. Az útállítás otthon szerintem garivesztéssel jár, ha belülrõl állítható.