Jelentkezz be Regisztrálj
Rock Shox
Írta 2007. március 09. - 23:33
Írta 2007. március 09. - 22:15
Más: hogyan lehet olajjal átitatni a szimmering alatti szivacsgyûrût?
A manualbal leírt nem világos. Mit emelek fel? Hogyan?
Írta 2007. március 09. - 21:35
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 09. - 13:29
A Rebám hétvégén mozogta ki elôször a 100 mm rugóútját...illetve csak 95 körül.. pedig lassan egy éves. Nekem vagy egy m?anyag gy?r? a bal becsúszomon. Inulás elôtt lecsúsztatom a száron, s a végén megnézem mennyire mászott fel.
Grande
Írta 2007. március 09. - 13:14
Azért az acélrugós nagyjából annyit ki szokott mozogni, nem?
Írta 2007. március 09. - 13:11
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. március 09. - 12:50
Mennyit mozog valójában? Alattam 110 mm-t. Ennyi az útja valóban?
Írta 2007. március 09. - 09:29
Duke XC-re: nekem nem csak 90°-ot lehet elfordítani! Többször körbe lehet tekerni. Ugye ti is a jobb láb alján található "nyuszi-teknõs" állítóról beszélgettek?
Mert nekem most lett nemrég olaj (szervízben, szervíz szerint kifogástalan állapotban van) cserélve benne, és a 0-tól a "teljesen beáll, mint a beton és vissza sem jön" mértékig lehet állítani a visszaútját (ide tartozik, hogy nem lineáris az állítása, ez igaz). Fura.
Akkor nektek van igazatok! Mivel az enyém U-turn.
Sorry a félrevezetésért.
Sp
Írta 2007. március 08. - 16:58
Sziasztok!
Nem tom hogy használ e valaki tora solo air telót 80mm-n?
Ha igen nézze már meg nékem hogy van e a telónál lefelé nyomva egy pár milis holtjáték enyhe koppanással amikor felemelem az elsõ kereket? Válaszotokat elõre is köszönöm!
ma megneztem a villamat [recon 351SL 115mm] es megint kezdi ugyanezt csinalni... meg csak olyan 1-2 mm a mozgas, a multkor mikor visszakuldtem volt fel centi is. ha jovo hetre rosszabb lesz, akkor kuldom szervizelni megint. Pont most mikor jon a jo ido...
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2007. március 08. - 16:02
Kinek van tapasztalata Torával?
Bírná az ugrabugrát?
Ideig-óráig. Nem arra lett kitalálva.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. március 08. - 16:00
Írta 2007. március 08. - 15:09
Mert nekem most lett nemrég olaj (szervízben, szervíz szerint kifogástalan állapotban van) cserélve benne, és a 0-tól a "teljesen beáll, mint a beton és vissza sem jön" mértékig lehet állítani a visszaútját (ide tartozik, hogy nem lineáris az állítása, ez igaz). Fura.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2007. március 08. - 11:22
Hello!Nemrég vettem használtan egy duke xc-t,és szerintem nem frankó a visszútállítója.Azt hallottam róla,hogy nem igazán lehet vele nagy különbségeket elérni,de ennyire:).A leírás szerint 90 fokot lehet rajta tekergetni,na ezen akár körbe is tekerhetõ,de ugye kattan közben.(Amúgy nincs gond a villával,mert így is tök jól mozog,csakhát mégis...)Szóval ez normális vagy nem?Ha nem ,mennyibe fájna megcsinálni?
Nos nekem is ilyenem van. Túl sok nem, de azért van különbség a két végállás között (lehet érezni). Ami meg az állítást illeti, tényleg csak 90fokot fordul el. (ha a nyeregben ülsz4 és 8 óra között lehet kb elforgatni. Ha meg kattog, hát az biztos nem kellene.
Az árat majd valami szervízes.
Sp
Írta 2007. március 07. - 22:21
Szasztok!!!
2006-os Rock Shox J2-telón az utat hogyan lehet állítani??!! Légyszi segítsetek! Ha lehet, pontosan írjátok le, nem vagyok benne a telótuningban!!!
A válaszokat elõre is köszönöm!!!!!
Õszintén szólva én se naon értek hozzá...
Nekem, meg haveromnak j3 van, és a papírján nekünk le van írva hogy azon hogy lehet a talóutat állítani...nekünk szét kell szedni, és valami távtartóval kell vackolni valamit!
De nem tom, hogy a j2 mennyiben más, mint a j3 belülrõl
Írta 2007. március 06. - 16:33
2006-os Rock Shox J2-telón az utat hogyan lehet állítani??!! Légyszi segítsetek! Ha lehet, pontosan írjátok le, nem vagyok benne a telótuningban!!!
A válaszokat elõre is köszönöm!!!!!
Írta 2007. március 04. - 13:14
Írta 2007. március 02. - 22:25
nálam ugyanez van 100 mm-esnél várok vele hátha "bekopik". lekopogom nálam egyre kevésbé észrevehetõ legalábbis így jó idõben nem tapasztaltam. kopp. kopp.Sziasztok!
Nem tom hogy használ e valaki tora solo air telót 80mm-n?
Ha igen nézze már meg nékem hogy van e a telónál lefelé nyomva egy pár milis holtjáték enyhe koppanással amikor felemelem az elsõ kereket? Válaszotokat elõre is köszönöm!
remélem így is marad.
Írta 2007. március 02. - 21:38
igen, idén rendesen felmentek az RS árak
én is most cserélem a j3ast reconra. j3 már elment, recon most jön :bananadan
sok sikert a keresgéléshez
Hát ja-ja!
Köszi, remélem találok.....
Írta 2007. március 02. - 19:07
Akkor jó, mert újjonan azért meg van az ára, és használtan azért ócsóbb....
Nyárra jó lenne j3ast lecserélni egy jó kis levegõs rebára, vagy reconra.Csak találjak használtan eladót, ami nincs szétugrálva, meg tönkrevágva...
igen, idén rendesen felmentek az RS árak
én is most cserélem a j3ast reconra. j3 már elment, recon most jön :bananadan
sok sikert a keresgéléshez
Írta 2007. március 02. - 16:14
Nyárra jó lenne j3ast lecserélni egy jó kis levegõs rebára, vagy reconra.Csak találjak használtan eladót, ami nincs szétugrálva, meg tönkrevágva...