Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Hi!azt szeretném megkérdezni hogy mennyire jó teló ez a Rock Shox '06 Judy J2???Enyhébb terepre meg városba kéne igazán. Ja és mennyire lágy ennek a rugózása?én olyan telót akarok venni ami nem rázza szét a csuklóm.

J2 nehezéknek jó. Enyhébb terepre és városba merevvilla+ballonos gumi, pl. 2,3as conti sebességkirály, ha nem mész neki minden kõnek akkor bõven elég.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás

Hi!azt szeretném megkérdezni hogy mennyire jó teló ez a Rock Shox '06 Judy J2???Enyhébb terepre meg városba kéne igazán. Ja és mennyire lágy ennek a rugózása?én olyan telót akarok venni ami nem rázza szét a csuklóm.

Olvass vissza, kb minden le van írva az elõzõ 3-4(?) oldalon, amit tudni érdemes róla. Meg a telóvásárlásról a te helyzetedben.

atiderecske1

atiderecske1

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Hali!

2004es átütõs psylo lábért szimeringgel/anélkül mennyit ésszerû adni? Gondolom az XC-vel kompatibilis, és minden para nélkül kicserélhetem. Ugye?

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

WRXSTI

WRXSTI

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Szevasztok!

Szedett már szét vki Rock Shox Pilot XC -t? Basszus van két alkatrész, aminek nem igazan tudom a helyét. Megnéztem minden katalógust, de nem tiszta. Egy fekete mûanyag gyûrû, ill. egy szintén mûanyag fekete izé, egy koronaszerûségre hasonlító alkatrész. Olyan, amilyen hasonló már van a légpatronos oldal tengelyén, amire a rugó pattan rá.
Valaki esetleg???

Help me, please

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
gyártó oldala? válogass!

VadeRR

VadeRR

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hehe :chin:
Ha valaki tud egy rock shox recon 351 solo air owner's manual linket, szépen kérem, ossza meg velem :afro:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én pl. alig használok visszaút csilit a pikeon fekete rugóval, de olyanokat szokott visszarúgni hogy alig birom megtartani gépet :) , viszont nagyon magasra lehet ugrani vele.

A sebesség mindent megold.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Szevasztok
Van nekem egy Recon 351 Single air villám, 85-90 mm-en. Namost, lehet-e ennek az útját állitani (pl. szétszedem, kavarok egy kicsit)?

lehet allitani, 80 vagy 100 vagy 115mm-re. koztes allapot nincs, e 3bol kell valasztanod. Es ha jol emlekszem akkor a konyveben le is van irva. ha nem akkor a RS honlapon keress owners manualt.

Eddig oké, de mondjuk mikor érdemes használni a teknõst, és mikor a nyulat? Én 86 kg vagyok. Csak a kg miatt van, vagy esetleg terep is válogatja?

erzesre kell igazabol. en kb ugy szoktam, hogy belovom hol a kozepe, es onnan meg egy picit tekerek a nyul fele. ha tulsagosan a teknos fele van, akkor gyorsabb lejton nincs ideje a telonak kirugoznia, igy kevesebb rugoutad marad. a tul gyors meg azert nem jo, mert nagyon elpattogsz.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
boca: sokmindentõl függ, de az a lényeg hogy annyi visszaútcsillapítás legyen, hogy a ne rúgjon vissza a villa, de ugyanakkor ne is "fogyjon el" a teleszkópút rázos terepen. szóval úgytudod beállítani, ha próbálgatod. de általában ha egyszer eltalálod akkor már nem kell piszkálni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nálam féluton, terepen megfelelõen gyorsan mozog aszfalton meg nem bólogat annyira.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

lassabban jön vissza a teló miután összenyomódott. nagyon lassúnak alapból nincs sok értelme, de mondjuk ha nehéz vagy és lényegesen keményebb rugó kell vagy jobban felfújod a telót, akkor jobban be kell tekerni, hiszen egy erõsebb visszarugózás ellen kell dolgoznia. (vagy kicseréled az olajat "sûrûbbre")

Eddig oké, de mondjuk mikor érdemes használni a teknõst, és mikor a nyulat? Én 86 kg vagyok. Csak a kg miatt van, vagy esetleg terep is válogatja?
" A Cube el van vetve! "

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
nem vagyok valami haladó ebben a teleszkóp témában így meg szeretném kérdezni azt, hogy miért fontos az, hogy a teleszkóp "beüljön"? ja, és ha már itt vagyunk mennyit kell beülnie egy 50kg- s gyerek alatt egy 80mm- et mozgó acélrugós teleszkópnak(ez a Judy, amirõl nemrég beszéltem)? ja, meg van a teleszkóp és nagyon szépen mozog, tényleg hibátlan!!!

J.LACI

J.LACI

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Minden info érdekel Rock Shox Tora 302 85-130 lockout és Rock Shox Ario 2.1-rõl. mik a tapasztalatok , teszt esetleg, info. elöre is köszi..

VadeRR

VadeRR

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Szevasztok
Van nekem egy Recon 351 Single air villám, 85-90 mm-en. Namost, lehet-e ennek az útját állitani (pl. szétszedem, kavarok egy kicsit)?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tavaly a blue cetben még láttam új régi judyt horror áron.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Ha egy judy '06 annyit tudna... Csak azt érteném, miért nem mozog 4 centitõl többet a j3 normál terepen (ugrabugra, ránehezkedés nélkül). A teljes útig anno a capám is eljutott, más kérdés, h erõs koppanás keretében tudatta ezt velem.

a regi judy-k meg komoly villak voltak. Alu becsuszokkal, korrekt olajcsillivel, vajpuha mozgassal. ugy az ezredfordulo kornyeken. aztan jott a sram, es teszkogazdasagost csinalt belole. iden meg mar nincs is

RIP
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
szépen mozog, ja meg a belseje is ki van cserélve...(olajcsere, szóval kb. minden:))

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 hozzászólás
Ha egy judy '06 annyit tudna... Csak azt érteném, miért nem mozog 4 centitõl többet a j3 normál terepen (ugrabugra, ránehezkedés nélkül). A teljes útig anno a capám is eljutott, más kérdés, h erõs koppanás keretében tudatta ezt velem.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

azért ez így hülyeség. 2001-ben a judy volt a duke/reba, a sid meg sid volt. ;)

Csak a rugozóelem volt más meg talán a nyak+váll+becsúszó, de a csili mintha ugyanaz lett volna.