Csapágyboltban tényleg kereshetnénk olcsóbban szimmeringet! Házilag viszont még egyáltalán nem szereltem teleszkópot. Szóval én semmit nem értek hozzá

A Dukeom egy oldalt levegõs. A Hydracoil a csili nem? Mert ebben az van.
Köszi az infót SanDiablo.KS kerékpárnál rendeltem Kistarcsán. Ott is lett leszervizelve... Elsõre én sem akartam belepiszkálni...
Amúgy nagyon lelkiismeretesen dolgozik a mester.
Rock Shox szimmering termékkódjai: (A csomag tartalmaz két szimmeringet és két szivacsgyûrût.)
Judy/Pilot/Sid: 11.4307.250.000
Psylo/Duke: 11.4307.298.000
Reba/Pike: 11.4308.850.000
Boxer: 11.4307.312.000
Tora/Recon/Revelation: 11.4310.290.000
Ha valaki tud infót elõre is köszönöm.
Mivel megemelték a spoti szimmering árát és azt feltétlenül cserélni kellett, 4x00 Ft-ról indul a buli, de ez bármelyik telónál bármikor elõfordulhat... Bár, ha jobban belegondolok, mindegyik telót illik évente legalább egyszer leszervizelni, úgyhogy a kérdésed alapvetõen fölösleges, mivel egy Rebára ugyanannyit költesz, mint a J szériára/év. Mivel amit leírtam nem más mint egy szimpla szervizelés. Mondjuk nekem nincs pénzem egy jóval spécibb telóra, de nincs is szükségem rá. Csak már zavaró volt a hozzáállás, hogy egyesek már a macska táljából szedik visza a kaját és tuszkolják vissza a konzervbe "spórolok az új telómra" címen és akkor közlitek vele, hogy gyûjtsél még hozzá és és vedd meg, amit nem is biztos, hogy ki fogsz használni. Én feldobtam egy alternatívát, ami egy viszonylag olcsó, de jó telóról és annak hibáinak kiküszöbölésérõl szólt. Megveszi, használja és amikor idõszerû rendbeteszi.
Amúgy szerintem egy ilyen leírás sokkal barátibb, mivel a lehendõ telótulaj kész tények alapján tud dönteni. Nekem ez a tapasztalatom, leírtam és ez talán nagyobb segítség egy döntésben, mint egy "Az szar, tegyél még hozzá egy tizest és vedd meg azt!" kijelentés. Egy telóvásárlás nem Ulti 1 Ft-os alapon, hogy bemondásra megyünk és a végén meglátjuk...
Mivel megemelték a spoti szimmering árát és azt feltétlenül cserélni kellett, 4x00 Ft-ról indul a buli, de ez bármelyik telónál bármikor elõfordulhat... Bár, ha jobban belegondolok, mindegyik telót illik évente legalább egyszer leszervizelni, úgyhogy a kérdésed alapvetõen fölösleges, mivel egy Rebára ugyanannyit költesz, mint a J szériára/év. Mivel amit leírtam nem más mint egy szimpla szervizelés. Mondjuk nekem nincs pénzem egy jóval spécibb telóra, de nincs is szükségem rá. Csak már zavaró volt a hozzáállás, hogy egyesek már a macska táljából szedik visza a kaját és tuszkolják vissza a konzervbe "spórolok az új telómra" címen és akkor közlitek vele, hogy gyûjtsél még hozzá és és vedd meg, amit nem is biztos, hogy ki fogsz használni. Én feldobtam egy alternatívát, ami egy viszonylag olcsó, de jó telóról és annak hibáinak kiküszöbölésérõl szólt. Megveszi, használja és amikor idõszerû rendbeteszi.
Amúgy szerintem egy ilyen leírás sokkal barátibb, mivel a lehendõ telótulaj kész tények alapján tud dönteni. Nekem ez a tapasztalatom, leírtam és ez talán nagyobb segítség egy döntésben, mint egy "Az szar, tegyél még hozzá egy tizest és vedd meg azt!" kijelentés. Egy telóvásárlás nem Ulti 1 Ft-os alapon, hogy bemondásra megyünk és a végén meglátjuk...
Mivel megemelték a spoti szimmering árát és azt feltétlenül cserélni kellett, 4x00 Ft-ról indul a buli, de ez bármelyik telónál bármikor elõfordulhat... Bár, ha jobban belegondolok, mindegyik telót illik évente legalább egyszer leszervizelni, úgyhogy a kérdésed alapvetõen fölösleges, mivel egy Rebára ugyanannyit költesz, mint a J szériára/év. Mivel amit leírtam nem más mint egy szimpla szervizelés. Mondjuk nekem nincs pénzem egy jóval spécibb telóra, de nincs is szükségem rá. Csak már zavaró volt a hozzáállás, hogy egyesek már a macska táljából szedik visza a kaját és tuszkolják vissza a konzervbe "spórolok az új telómra" címen és akkor közlitek vele, hogy gyûjtsél még hozzá és és vedd meg, amit nem is biztos, hogy ki fogsz használni. Én feldobtam egy alternatívát, ami egy viszonylag olcsó, de jó telóról és annak hibáinak kiküszöbölésérõl szólt. Megveszi, használja és amikor idõszerû rendbeteszi.Sandiablo: és megkérdezhetem, hogy mennyit költöttél a helyrehozatalra?
.
Ja. Jut eszembe. A gond lehet, hogy megoldódik egy egyszerû pucolászás után?
RAUH-Welt
B E G R I F F