Hy all!
Lehet olyat csinálni,hogy tökömaz mc-be és kiveszem a telóbol?Elég lenne csak ledugóznom a helyét és örülök.Esetleg több olaj kéne vagy teljesen lehetetlen kiiktatni?
Meglehet csinálni. De akkor nem lesz kompresszió állításod :S
Hy all!
Lehet olyat csinálni,hogy tökömaz mc-be és kiveszem a telóbol?Elég lenne csak ledugóznom a helyét és örülök.Esetleg több olaj kéne vagy teljesen lehetetlen kiiktatni?
Okés. Akkor majd beszerzek bele másikat. 12x3,5 talán a mérete
elbasztad
max 12ml olaj kell a lábba, minden plusz mililiterenként kb 5mm rugóút veszik el
az O gyûrû szeret elöregedni, elkopni, utána már magátol is átenged, mivel felül zárt és ha összenyomod megnõ benne a nyomás
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
széria hiba a rs villákban:
1., Ha tökig betekert gate-el használod sokat lockolva, esetleg nogate-es mcd egységet szintén belokkolva, könnyen elfossa az olajan a nyomórúdnál a lábba.
Tünetek.: lockolt állapotban bemozdul pár centit, illetve nem mozogja végig az útját még leengedett levegõnél sem, felkoppan elõtte
2., Mcd egységben lévõ karmantyú, ami a tengelyt tömíti fent, valószínûleg a hibás gyártástechnológiának köszönhetõen a gyárban rakják bele rosszul (van a felsõ részén egy bemarás, ez határolja a mozgását, és a karmantyú pereme ott fennakad, maga alá gyûrõdik, így nem képes sem a nyomást sem az olajat benntartani.
3., A kenõolajak teljes hiánya a lábakban, szivacsgyûrûkön.
és hogy a keresõ megtalálja
Rock shox mcd olajfolyás olajcsere nem mozogja ki az útját
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Sziasztok
Hol érdemes Rebához szimeringet venni ? Ha lehet valami hazai boltban venném meg, és isteni lenne, ha nem egy régóta álló darabot tudnék venni. Tudnátok segíteni ?
Köszi
Szedd szét és nézd meg. Valószínû a tömítés fogja meg.nem,nem.Bowden nélkül sem húz vissza és nem koszos semmi.Mondom ha megyek vele akkor hol jó hol nem.Na mitöl van?
Üdv! Lenne egy szériusz nagy problémám: RS Rev. A.Uturn 2006
Ma vettem észre, hogy a teló útja konkrétan megáll egy bizonyos pontnál, ott, ahol a száron az u-turnnak az u betûje van, olyan, mintha addíg tartana az útja.
Ha össze van húzva, akkor is a betûig megy, ha ki van engedve, akkor is. Mikor nagytakarítás volt, szédszedtem, és összeraktam, akkor egybõl ilyen akadós volt, de szétszedtem, megint összeraktam, és normális lett. Azóta nem is nagyon használtam, meg ugye a tél miatt nem is nagyon vettem észre, csak ma, hogy bizony megint megakad, pedíg nem csináltam vele semmit.
Szerintetek mi okozhatja? Még nem próbáltam, hogy légtelenítem, és úgy össze lehet-e nyomni, de gyanítom, hogy nem lehetne. Olyan, mintha valami kiékelte volna. Azért gondolom, hogy nem olaj van sok a lábban, mert mint irtam, összerakás után egybõl is produkált ilyet régebben
A sebesség mindent megold.
Az ejt zavarba,hogy zárni zár mindig rendesen
Neked meg nem kevés az olaj?
Nem lehet, hogy ami van tekercsrugó az MC egység tengelyében, az kiakadt(szerintem nem tud kiakadni), és néha nem engedi elzárni, néha megnyitni?
Ill. ha manuális tekergetésre se megy, az a gynúm, hogy eltört az a kis mûanyag lap, ami az MC tengely végébe csatlakozik, és a szelepet forgatja.
Valaki nem tud valami tanácsot az én, idõ elõtti felkoppanós problémámra? Ez is ilyen, hogy szétszedés nélkül zsákbamacska, de hátha valaki találkozott már ilyennel.
nem,nem.Bowden nélkül sem húz vissza és nem koszos semmi.Mondom ha megyek vele akkor hol jó hol nem.Na mitöl van?
nem,nem.Bowden nélkül sem húz vissza és nem koszos semmi.Mondom ha megyek vele akkor hol jó hol nem.Na mitöl van?
Lehet egy bowden-bowdenházcsere segítene rajta, meg a kupak kitakarítása.
310 euro special offer az új rl
100 pénzért az xx +-alku