Szia
Igen , úgy néztem meg, hogy olaj nélkül a poplock-al lezárt mcu-t mennyire könnyû betolni a szárba. A gyárival határozottan nehéz volt betolni. (na nem annyira ,mint egy pumpát , ami tökre tömít). Az új tömítéssel meg úgy szelelt,mint nagypapa a babgulyás után.Arra gondoltam nem e az mcu mellett körbe szalad fel az olaj , mikor le van zárva . Dehogy vagyok szakértõ , szétszedtem párat, összeraktam, mûködött( Persze magamnak és a barátaimnak), olvastam utána sokat, és az se baj ,hogy gépész vagyok,és vannak jó szerszámaim. Tömítés pedig létezik szabványos és beszerezhetõ, elvileg minden komoly tömítéstechnikai szaküzletben.
pl itt:
Kubinszky Tömítés Technika
De rákereshetsz viton tömítésre.
Ez a teló viszont kikészít :-)) minden mûködik,teszi a dolgát, szinte új még sem akarja az igazságot, lock nincs :-)))
Üdv és köszi
Boldog új évet
Elhiszem, hogy kisebb, nem azért mondtam, csak szerintem annyi változó van ebben a módszerben, hogy nem biztos, hogy ez alapján tutira meg lehet mondani. De legyen igazad
Lehet rosszat adtak véletlenül neked, megeshet szerintem, bár nem kéne.
Most hogy mondod, nekem is kivan már mindenem, egyszerûen nem ér annyit a jobb rugózás, hogy ennyit B*szzak vele. Az utóbbi 2 hétben vagy 3x szedtem szét. Egyszer azért, mert lefolyt az olaj a lábba. Másodjára azér, mert rosszul tettem vissza a zégert a csillapítás aljába, és elpukkant belõle az olaj. Na összerektam, de az idegtõl már fordítva, megint szétszedni, összerakni. Most meg voltam a zemplénben csapatni kicsit, elsõnap a tükörjégen fullos,l második nap a szálló udvarán még jó, mire kiérek a kapun, már vagy 9,5cm-et összeült a súlyom alatt. Most szedjem szét, rendeljek a ktt-bõl hozzá egy teljes szett tömítést, ami nem gond, mert szerettem volna, de kb hátomszoros árat kellene fizetnem, mert csak kis tételben rendelek.
Úgyhogy én úgy vagyok vele, hgy legközelebb ha lehet, rugóst veszek. Szerintem egyszerûan, ha nincs mögötted egy szervizcsapat, akik hetente babusgatják, nem éri meg a szenvedést.