Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
thez háttal a monitornak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
milyen zsírkenés? arra gondolsz ami az olajlehúzó alatt van? :)
a zsírral kent kis szivacskorong? ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
lcs: zárt olaj patron, mint ami a régi judy dho-ban volt meg a hungary-a-ban meg az rst-kben meg a suntourban, ami egy zárt rendszer a becsúszón belül. nyílt patron, meg ami a becsúszóban lötyög az olaj de nem keveredik a csillapítással. te nem szoktál cikkeket írni valami bringás újságba? :P vagy akkor szerinted milyen a nyílt patron?

tam: okés, akkor éljen a zsírkenés :o meg a fakerék

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Koszi, meglassuk.
Itt van egy kis izelito azoknak akik mostanaban akarnak az RS termekpalettajarol valasztani :)
http://www.nsmb.com/...hox07_06_06.php

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Pm-pm adapter.

A sebesség mindent megold.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ez igy van jol gondolod, csak a Domain-nek (302) olyan integralt adaptere van, ami a 160-hoz jo. Es a honlapon irjak , hogy kell hozza valami kieg. ami 200-as tarcsa rogziteset teszi lehetove, na ezt kene tudnom hogy mi)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
pm-es fek [pl hayes] meg 200as pizza, es adapter nelkul. marmint en igy gondolom. igy volna logikus, nem? :chin:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás

mit értesz fr alatt ?
mindenesetre a domain valamelyik 66-tal lehet partiban erõsségben, az all mountain jóval csirkébb cucc......

En is igy tippeltem, koszi. Van szemellyes tapasztalatod, esetleg lattad mar valamelyiket eloben ,vagy tudsz valakit aki tesztelte es hasonloan latja?
Nekem szemely szerint az RS jobban bejon foleg ha tenyleg az RV66 szintjen van. Mit lehet tudni az integralt PM-rol, mi kellhet 200-as tarcsa mountolasahoz?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

ja. de akkor meg nyílt ;)

ilyen egy nyílt patron? hogy alul felül zárt, mindentõl elzárva? ;) akkor jó

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

mentem vele hoesesben, es rakni kellett ra egy kis kompressziocsillit az egyenes/aszfaltos szakaszokon, mert ugy pogozott mint az allat. ennyit a hidegben belassulasrol.

amugy judybuttert es redrumot osszekevertunk, ami adott egy ilyen kis pudingszeru masszat, amivel osszemancsoltuk a belsosegeket, es ugy tettuk ossze. tehat nem ugy kell elkepzelni, hogy telenyomtuk a villat zsiiiiirral mint anno a manitou sx-et kellett. erti? :wtf:

Én is ilyen egészen light-os zsírkenésre gondoltam,következõ szervíznél ki is próbálom.;)
GT-Atee

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

de miért tennél zsírt egy olyan telóba aminek a tömítései megengedik az olaj használatát? egészen pontosan milyen hasznod származna belõle? azon kívül, hogy hidegben lassabb lesz a mozgása?

tam: légkamrába is pár csepp olajat kell rakni szvsz.

de aki akar, nyugodtan rakjon zsírt az olajfüris telójába.

mentem vele hoesesben, es rakni kellett ra egy kis kompressziocsillit az egyenes/aszfaltos szakaszokon, mert ugy pogozott mint az allat. ennyit a hidegben belassulasrol.

amugy judybuttert es redrumot osszekevertunk, ami adott egy ilyen kis pudingszeru masszat, amivel osszemancsoltuk a belsosegeket, es ugy tettuk ossze. tehat nem ugy kell elkepzelni, hogy telenyomtuk a villat zsiiiiirral mint anno a manitou sx-et kellett. erti? :wtf:
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Jo persze AM az AM de mivel 160-asban nincs a marzonak FR kategoriaju teloja (A Z1 az 150-es az RV meg 180-as) ezert csak ez jon szamitasba, de szerinted akkor ez labdaba se rug light FR-re? :)
Azert koszi a hozzaszolast sokat tudtam meg a ket telorol :)

mit értesz fr alatt ?

mindenesetre a domain valamelyik 66-tal lehet partiban erõsségben, az all mountain jóval csirkébb cucc......
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

mimimi? saláé TPC+ -os nem? az egy zárt olajpatron.

ja. de akkor meg nyílt ;)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Jo persze AM az AM de mivel 160-asban nincs a marzonak FR kategoriaju teloja (A Z1 az 150-es az RV meg 180-as) ezert csak ez jon szamitasba, de szerinted akkor ez labdaba se rug light FR-re? :)
Azert koszi a hozzaszolast sokat tudtam meg a ket telorol :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Rock Shox Domain 302 U-Turn -rol tud valaki valamit. (Jobb)
http://www.sram.com/...de/domain/#tab2

Fr felhasznalasi celbol melyik lenne jobb (cel a szep (ki)mozgas es lehetoleg eros legyen azert) Mi a helyzet az integralt PM-el 200-as tarcsa eseten, mit kell tenni? Kona fejcsovel kompatibilis ez a cucc?
Alternativa Marzo 07 AM2 ` (mindket teleszkop 160mm-es) Bar ahogy korabban irtam a marzo topikban, szvsz nem jon be a levegoelofeszites akarhogy ugyeskednek a gyartok ,az biza rontja a megindulast, hiaba konnyebb.
Otlet?

a domain meg a marzo am kurvára nem egy kategória....utóbbi abszolút nem fr teló,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Rock Shox Domain 302 U-Turn -rol tud valaki valamit. (Jobb)
http://www.sram.com/...de/domain/#tab2

Fr felhasznalasi celbol melyik lenne jobb (cel a szep (ki)mozgas es lehetoleg eros legyen azert) Mi a helyzet az integralt PM-el 200-as tarcsa eseten, mit kell tenni? Kona fejcsovel kompatibilis ez a cucc?
Alternativa Marzo 07 AM2 ` (mindket teleszkop 160mm-es) Bar ahogy korabban irtam a marzo topikban, szvsz nem jon be a levegoelofeszites akarhogy ugyeskednek a gyartok ,az biza rontja a megindulast, hiaba konnyebb.
Otlet?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

...sala travisa), akkor lenne nyílt olajfürdõs.

mimimi? saláé TPC+ -os nem? az egy zárt olajpatron.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

az enyémben olaj van ;)

a manitou történetében 1816 óta elõször :D

attól hogy a csillapítást egy nyilt patron végzi, még olajfürdõs a teló. ha a csilit is ugyanaz az olaj intézné (marzo, vagy sala travisa), akkor lenne nyílt olajfürdõs. azért van benne szivacsgyûrû, hogy fent is kenjen. de továbbra is azt mondom, hogy nyugodtan rakj bele zsírt ;) csak elöbb furkáld ki :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
köszönet érte itt is :) jövõ héten berepülöm már remélem a gépet,most itt van a kocsiban és robbantott ábrát játszik :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Adok a Niztous hoz kis toatkenyeret és már lehet is kenni rá a zsírot :D
Sala,mennyire vegyem szentírásnak a lábon lévõ adatokat az SL-nél? tapasztalat útján tudom meg a helyes utat ,igaz?:)

tapasztalatom szerint kiindulási alapnak jó bár szerintem egy 5-10%al kevesebbel tökéletesebb.
meghát ha puhább jobban mozog ha meg felfelé mész ugyis lockolsz
csillapitás meg érzés szerint csak ne legyen tul lassu kb 1/3 ig.

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/