Ha igen, akkor ne!
McGywer said
Nekem Team-em volt 3hónapig és úgy éreztem h. csavarodik és hajlik össze-vissza. Öcsémnek Race van, szintén 70kg, és nincs rá panasza. Ki kell próbálni igazából.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Ati46 said
Hali
Új teló vásárlásán gondolkodom és érdeklõdnék, hogy mik a tapasztalatok vélemények a 06 SID Race-rõl.
Visszakerestem már de nem sok mindent találtam.
CC-re kellene a teló kb 70kg vagyok.
Mennyire szerviz karbantartás igényes esetleg mi a gyenge pontja, amire oda kell figyelni.
Ati46 said
Hali
Új teló vásárlásán gondolkodom és érdeklõdnék, hogy mik a tapasztalatok vélemények a 06 SID Race-rõl.
Visszakerestem már de nem sok mindent találtam.
CC-re kellene a teló kb 70kg vagyok.
Mennyire szerviz karbantartás igényes esetleg mi a gyenge pontja, amire oda kell figyelni.
Gááboor said
Sziasztok
Az lenne a kérdésem , hogy REVELATION 426 DualAir 115,130mm PopLock és a
REVELATION 426 Air U-Turn PopLock telóknál a dualair és u-turn milyen különbséget jelent. Az elsõ csak 10 ezerrel ólcsóbb a másiknál , de nem tudom , hogy funkcióban mi a különbség.
Meg azért érdekelnének tapasztalatok is ha van valakinek ilyen típus.
Elõre is köszi...
Kisherceg said
ez is 100-ra van állítva. a csillapítás szvsz elég, mert érezhetõen mûködik benne, ha kicsit jobban lenyomom, vagy tekerés közben "rárugózok", vagy felrántom, akkor nem koppan.
arra gondoltam, esetleg kevés lehet az olaj (bár nem folyik) esetleg szutykos? :chin:
Kisherceg said
Mer kipróbáltam, de úgy volt ahogy mondtad.miért tettél bele 120 psi-t? neked az már merevvillát csinál belõle. 90-100 psi bõven elég lesz.
Gi-Gi said
Elvittem a telót és lám csak a szelep gumi alkatrésze ment szét valamijen okból, de a lényeg nincs semmi baja a telónak.
Csak azér írom le hogy hátha segítek ezzel valakinek.
Grande said
Van lockout (RL - L a lockoutot jelenti).
SID? Nem Reba Team?