Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Leder

Leder

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Helló Mindekinek!

A tanácsotokat szeretném kérni,még elég kezdõ vagyok a témában,szemezgetek egy Rock Shox Revelation 426 Dual Air telóval,mi a véleményetek róla?Fõleg túrázni kellene.Esetleg valami alternatíva,amit érdemes venni inkább ebben az árkategóriában?

Elõre is köszönöm a segítséget

torzsi

torzsi

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Helo!

Érdeklõdni szeretnék hogy kinek milyne tapasztalatai vannak pike-al kapcsolatban, sok rémhirt kapok hogy kis eséstõl is törik a fékhid, kiváncsi volnék pár tulajdonos véleményére, igaz már megvettem szóval mindegy, csak kíváncsiság.
Üdv: Torzsi

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
06 judy= 07 dart... de nembizti, gyûjts inkább egy Torára...

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
én is most akarok venni 1 telót,vagy 1 judy 3-at vagy 1 dart 3-at.sztetek melyik a jobb teló?

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Tehát nem jó ötlet! Gondolom megdöglene a teleszkóp. Hát akkor nem tom, lehet h. az lesz, hogy megvárom a téli, karácsonyi "nagy leárazásokat" és veszek egy jó telót. De a tárcsafék, Deore fékkarral az fogna rendesen?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Egy Freeride bicajba Rock Shox Dart 3-as teleszkóp mennyire jó ötlet enyhe használatra? egyenlõre: Manual, bunny, és alaptrükkökre szeretném használni + Avid BB7 160mm-es tárcsával? elõre is köszi a válaszotokat

Ez elég nagy f@sság lenne. Ha merevfarúd van akkor kezdésnek elég egy tárcsás merevvilla, azzal legalább megtanulod finoman letenni az elsõkereket, ha meg nem, azt a csuklód bánja. ;)

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Minden nap, ill. 2-3 naponta, télen-nyáron egyaránt szeretném használni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Az az, ami nem fog összejönni.

ha ritkán használja...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
ahha, oké, mostmár értem, Thx a választ, esetleg tudtok pár javaslatot adni, hogy milyet vegyek? Ti biztos tapasztaltabbak vagytok mint én.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Tehát, akkor? Ezt nem igazán értettem. Kb. 2 évig szeretném használni.

Az az, ami nem fog összejönni.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Tehát, akkor? Ezt nem igazán értettem. Kb. 2 évig szeretném használni.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
minden csak idõ kérdése..

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Egy Freeride bicajba Rock Shox Dart 3-as teleszkóp mennyire jó ötlet enyhe használatra? egyenlõre: Manual, bunny, és alaptrükkökre szeretném használni + Avid BB7 160mm-es tárcsával? elõre is köszi a válaszotokat

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
meg úgy is a jobb oldalon van (szembe nézve) elvileg ott csak a rugó van, nem a csillapítás...

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
aham... igaz minden ami használt, az már nem tökéletes, de attól még jól mûködik.....

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
sztem nem para.
enyimen épp csak egy pötty van, de kézzel azért érezni. már több mint egy éve így van és bassza a szimeringeket de nem engedi az olajat...

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
Hi!
Milyen mély karc okozhat problémát a becsúszón? Nekem egy karc van, kb 5 cm-es, de csak szemmel érzékelhetõ, mert kézzel (körömmel) nem érzek semmit...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
olaj 5W-s, szimmering nem szabvány, hanem vmi. spec típus, pld. "enduro fork seal"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Olajból a motorex-et ajánlom (de ha jobb boltban cserélteted akkor úgyis jófajta olajat raknak bele), szimmeringbõl állítólag csak a www.enduroforkseals.com -on kapható jobb, mint a gyári (de a gyári sem rossz, nyugodtan használd, amíg nem engedi az olajat).

A sebesség mindent megold.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

- kíválóan mûködik
- nem csavarodik
gyenge pontja, bár nem használnám rá ezt a megfogalmazást:
- olajat érdemes rögtön kicserélni
- gyári szimmeringet is javasolt lecserélni jobbra

Ha rendszeresen használod, olajat alul negyed, felül fél évente javasolt cserélni - meghálálja. Egyéb belsõ karbantartás elég évente.

Milyen olajjal érdemes használni.
A szimering szabvány méretû csapágyboltban lehet kapni vagy vmi spéci?Azt lehet tudni melyik tipus vált be?