Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
igen.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.057 hozzászólás
kérdés: RS Revelation 426 115/130mm (belsõ útállítás) összehúzható 100mm-re?

konkrétan egy ilyen:
Posted Image

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.057 hozzászólás
kérdés: RS Revelation 426 115/130 (belsõ útállítás) összehúzható 100mm-re?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Valaki véletlenül nem tudja, hogy mekkora o-gyûrûk vannak a pike-ban vagy a hasonló felépítésû rs telókban (jó lenne szétszedes elõtt tudni)?

A sebesség mindent megold.

szasa

szasa

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Szevasztok srácok teljesen új vagyok még itt úgyhogy ha bármi gebaszt észleltek türelmeteket kérném köszi.A lényeg 426-os
Pike tulajdonosokat keresek azügyben,hogy nekem úgy 3hónapja van meg és elég rendesen csattok benne a rugó.
Legalábbis ezt mondták a haverok nem volt még idõ szétszedni de az érdekelne,hogy érdemes-e vagy a csattogás gyári?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Szereztem egy 2000es gyártású RS Judy XC-t. Mielõtt szétszedném olajcsere miatt, tudni szeretném hogy mi vár rám a bal szárban. A jobbról találtam robbantott ábrát, a balról nem. Abban is nyílt olajfürdõ van?

Igen. nekem legalábbis olyan volt.

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Kössz fiuk, akkor megnyugodtam, hogy nem a telóval van baj. :D

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Na, a héten beinvesztáltam. Az eredeti XCP75ami a gépben volt és 1,5 évig nyuztam olyannyira leamortizálódott, hogy a 24h-t már nem mertem bevállalni vele. Az igazi nagy teszt majd kint lesz a pályán.
A lock milyen szinten kell, hogy lockoljon? A jelen beállitással becsuszik valamennyit. Sulyom olyan 90, de azért a rebának ezt birnia kellene. Még nem néztem át fullon a manuált, de lehet, hogy ennek a beállitásában ti is tudtok segiteni.

a floodgate-tel tudod szabalyozni, hogy mennyire mozduljon lockolva, de ha "legkemenyebbre" van allitva, akkor is mozog egy kicsit.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.057 hozzászólás

A lock milyen szinten kell, hogy lockoljon? A jelen beállitással becsuszik valamennyit. Sulyom olyan 90, de azért a rebának ezt birnia kellene.

Az jó. Ha jól állítottad be a SAG-et, akkor is lesz pici beülése lockolva is. Végülis ez nem lock, legalábbis nem az az oldszkúl, betonkemény lock.

chicken: apro.bikemag.hu

Chicken

Chicken

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.265 hozzászólás
Sziasztok!

2004-es Psylo XC villámhoz rugót keresek. Piros színû kellene (70kg vagyok).

Elõre is köszi:

Csaba
20/204-2360

Thyb

Thyb

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Na, a héten beinvesztáltam. Az eredeti XCP75ami a gépben volt és 1,5 évig nyuztam olyannyira leamortizálódott, hogy a 24h-t már nem mertem bevállalni vele. Az igazi nagy teszt majd kint lesz a pályán.
A lock milyen szinten kell, hogy lockoljon? A jelen beállitással becsuszik valamennyit. Sulyom olyan 90, de azért a rebának ezt birnia kellene. Még nem néztem át fullon a manuált, de lehet, hogy ennek a beállitásában ti is tudtok segiteni.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

SID tulajok: ha jól tudom a SID-ek hivatalosan 80mm-t mozognak. Mindenkinek kimozogja ezt? Leeresztettük az összes kamrát, de csak ~72mm utat mértünk... Mit lehet tenni, hogy kimozogja az útját? (rosszul gondolom, hogy teljesen leeresztve meg kéne lenni a teljes útnak?)

Ha igazán felkoppan és összenyomja a gumibakkot is, akkor talán, én pl. teljesen kivettem ezeket, így 85-öt rugózott, de csak hivatalosan. Soha nem koppant fel így sem.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.702 hozzászólás

SID tulajok: ha jól tudom a SID-ek hivatalosan 80mm-t mozognak. Mindenkinek kimozogja ezt? Leeresztettük az összes kamrát, de csak ~72mm utat mértünk... Mit lehet tenni, hogy kimozogja az útját? (rosszul gondolom, hogy teljesen leeresztve meg kéne lenni a teljes útnak?)

milyen hülyén nézne már ki egy adatlapban, hogy 72mm-es villa.... ;)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
kösz, bár az oltás részét megtarthattad volna magadnak..

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ha nem a padlora folyik akkor igen. ;)
(De miert, mit kene csinalnia fixen allni benne ? :D)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
Recont feje tetejére állítom és hallani lehet, hogy lefolyik némi "lötyi".. én az olajra tippelek ugye normális ez?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Szereztem egy 2000es gyártású RS Judy XC-t. Mielõtt szétszedném olajcsere miatt, tudni szeretném hogy mi vár rám a bal szárban. A jobbról találtam robbantott ábrát, a balról nem. Abban is nyílt olajfürdõ van?
A másik, hogy nem tudom hogy mennyi olaj kell a szárakba. Errõl van valakinek infója?

Leder

Leder

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

olvass vissza. csak pár oldalt.

Oké,köszönöm,megtaláltam.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.057 hozzászólás

Helló Mindekinek!

A tanácsotokat szeretném kérni,még elég kezdõ vagyok a témában,szemezgetek egy Rock Shox Revelation 426 Dual Air telóval,mi a véleményetek róla?Fõleg túrázni kellene.Esetleg valami alternatíva,amit érdemes venni inkább ebben az árkategóriában?

Elõre is köszönöm a segítséget

olvass vissza. csak pár oldalt.