19-es? az milyen?
az új sid, amit sid08-nak hívnak...
Értem..soha sem lesz kész : P
19-es? az milyen?
az új sid, amit sid08-nak hívnak...
az új sid, amit sid08-nak hívnak...19-es? az milyen?
Reba 88 kg-malAz én súlyom 81-82 Remélem elég lesz az új SID ....a tavalyit rendesen elbaszták...32-es becsúszószárral remélem nem fog nyaklani.
Nekem a RECON 355-ben megfelelõ a rugó, a 83,4 kg-os versenysúlyomhoz .
viszont ha sûrûbb, akkor meg tovább ottmarad, nem?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Húúú az isteni lenne, köszönöm!!!!Megkérdezem cimbit, hogy kell e még neki - nem hiszem, hogy visszatér a V-fékre, ha nem akkor végre jó hír is lesz
ezt pike-al is érdemes így csiálni? mer arra is 15wt-t ír gyárilag a láb aljába. miért jobb, ha hígabb? jobban/hamarabb megkeni?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Nekem a RECON 355-ben megfelelõ a rugó, a 83,4 kg-os versenysúlyomhoz .ööö.. ismét tõlem megszokott remek kérdés (hú de útálhattok:))
levegõs, vagy rugós?
csak mert levegõsnél frankón én állítom be a "keménységet", a rugónál meg adott, + könnyebb is, a levegõs útja viszont csak 3 érték között adható meg, a rugósé meg szépen két szélsõ érték között tetszõlegesen állítható - ha jól tudom.
(versenysúlyom 85kg - ha épp nem ettem :Ð és azt csicseregték a madarak, hogy arra már gyenge lehet a gyári rugó; ja recon 351rõl van szó; mindkét esetben)
Ha minden jól megy, most egy darabig nem fárasztok senkit színvonalas kérdésekkel... imádkozzatok
Sziasztok!
J3-ba honnan tudok szerválni v-fék tartõ szemet? Már voltam egy csomó boltban, de semmi jó hír egyenlõre!!!
anyit módosítanék, hogy a láb aljába is 5wt olajat tennék
az..
Enduron irnak olyasmit hogy szintetikus motorolaj 5W40 alulra,ez hülyeség?
igen, jól értelmezte Banderas
anyit módosítanék, hogy a láb aljába is 5wt olajat tennék