Nem segített sajnos ez a módszer sem, mindkét kamrából kiengedtem az összes levegõt, de egy mm-rel se mozdul be többet. Olyan, mintha lenne ott valami kemény tárgy ami nem engedi tovább mozogni. Igazság szerint amióta megvan a villa, csak szopok vele. Használtan vettem, elõttem egy lány használta, aki amugy sem az a durvulós fajta, de nem is volt ezelõtt semmi baj vele. Aztán idõvel el kezdte engedni a levegõt, egy 45km-es túrán 3x kellett rápumpálni, mert a negatív kamrából eleresztett 45-50 psi-t. Mostmár szerencsére nincs vele gond, valami csavart kellett benne meghúzni. Onnantól kezdve tartotta a levegõt, csak lockout-om nem volt kb. 3 hétig. Arra gondoltunk hogy kevés az olaj, öntöttünk bele mostmár azzal sincs gond, de most meg ez a baja. Kicsit kezd már elegem lenni. Lehetséges, hogy ezek attól vannak mert le lett húzva az út. Ezelõtt egy Trance-be volt, de az én mervfaru konámba kicsit sok volt a 115 v. 130 mm ezért lett lehuzva. Mindíg szervízbe vittem, itthon nem szedem szét, vagyok olyan szerencsétlen (néha), hogy azt is el tudom ba..ni amit amúgy képtelenség. Azért köszi hogy próbáltatok segíteni.
labidani