Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Please log in to reply
10883 replies to this topic

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,387 posts
Sr Suntour MgDH 2002 ;)

Csabesz.

Csabesz.

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Remélem hogy nem, mert az igen elszomorítana...

Kinézetre jobb minõségûnek goldolnám, de minden megeshet.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
mondjuk Logan
de tényleg csak tipp.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Csabesz.

Csabesz.

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Értem, és valami tipp a márkáját tekintve?

Holnap azért szétszedem hogy mi, merre, hány méter...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
valóban így a jó a link, de én megoldottam az elõbb is.. és a véleményem továbbra is fent tartom :)

Csabesz.

Csabesz.

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Talán így:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
ennél jobb a Pilot.

Csabesz.

Csabesz.

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Köszönöm a gyors választ!

Ha minden igaz 99-es gyártású a villa.

Errõl lenne szó:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
töltsd fel valahova a gépedrõl, pl. www.kepfeltoltes.hu
aztán a linket másold ide

Csabesz.

Csabesz.

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Sziasztok!

Hogy tudok ide képet beilleszteni a gépemrõl?

Van egy villám aminek se a márkáját, se a típusát nem ismerem, és nemtudom hogy érdemes-e a pilot-mat kicserélni vele a bringámban. Abban reménykedek, hátha tõllem tapasztaltabb emberek ezt pár kép segítségével megtudják mondani nekem a fórumozók közül.

tomi005

tomi005

vendég

• fórumtag
  • 50 posts

a Torámban a u -turn bizonyos állásban kattog mozgás közben, bizonyos állásban pedig nem.Ez normális?

Sajna ez a hiba nálam is elõjött, úgyhogy egy alapos szervízelés mellett döntöttem, hátha jobb lesz. Én anno a tora és egy Manitou Sliver Elite Air FFD-R 80/100 '07 között vaciláltam, de rosszul döntöttem. De attól még hogy én kifogtam egy gyengébbet, nyugodtan vegyen bárki torát. Valszeg nagyon jó teló, mert mindenhol csak jót írnak róla.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

átlag dózerúton én p2 merevvillával megyek. oda nem kell teló, de ez az én egyéni véleményem. túrázgatni tényleg jó villa a dart.

A Dart-oknál a 2-es 80mm utas és HC2 a csillapitás a 3-asoknál TurnKey Lockout e két csillapitás közûl melyik ami jobbnak tekinthetõ vagy ez is felhasználó függõ lenne vagyis kinek a pap kinek a neje?
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
jah
egy átlag magyar "hosszú" maraton táv elsõ 20-30 befutója után következõk csak túrázgatnak
;-)

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
átlag dózerúton én p2 merevvillával megyek. oda nem kell teló, de ez az én egyéni véleményem. túrázgatni tényleg jó villa a dart.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

a....amúgy hogy kifogj egy jó vagy hibás darabot az 50-50% vagy igen vagy nem. ...

"-Há mer' mennyi esélye vót Kavicsnak, hogy eltalálja egy univerzumban száguldó aszteroida??
-50-50%..vagy igen, vagy nem"
/Cingár és Csoki párbeszéde :-)/

Menjetek bringázni má'!!
ON:
~3300km van a Dartomban, tavaly dec. óta
kb 60/40 az aszfalt/terep arány
3x volt szétszedve, lábak kipucolva, egyszer az olaj a csillapitásban cserélve
/motorex 5w/
lock mûxik, kb 4-5 mm-t mozog be lezártan, ha kiállok a nyeregbõl

cimboráé haldoklott kicsinység, valszeg a lábba levándorolt csillapítás olaja gátolta az út kimozgását (by Sala)/új szimmering lentre/ azóta kúl.
útját full kimozogja, /~85kg vok, sárga rugó van benne/
érzékeny nagyon a kenõanyag minõségére, ami bejött, egy lágy szilikonzsír a szimering alá, lábakba 15-15ml váltóolaj
ezt elvégezni kb. negyed óra, mosással, feltöltéssel együtt
amugy meg:
nehéz, 50km/h körül terepen lehet vele fejlõdni :-))
hobbicélokra zsír ennyiért, átlag dózerutakon el lehet vele lenni
komoly terepen ritkán rakom ,csak itt az "országúti mezõnyverseny" Bükkben.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
egy rst vagy suntour telóhoz képest jelentõsen jobb villa egy dart, de a tora egy kicsit más világ már a dart-hoz képest. nem hiába kerül kb kétszer annyiba a tora mint egy dart. ha azt akarod hogy valami súly legyen a gép orrában és valamit mozogjon is akkor elég a dart. nekem volt mindkét villám, és párhuzamosan használtam õket. érezhetõ az a kis pénz.

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts
Már meg is nyugodtam.:)
Sajna én sem tartozom a 100.000-ket keresõk táborába,éppen ezért nézegettem az olcsóbb kategóriáju telók között,nekem az a szint amit a Tora képvisel bõven elegendõ sõt...:)
Ami meg a használatot illeti,olyan nagyon dúrván nem szoktam zúzni inkább csak túra meg néha kisebb terep csak mint korábban már említettem szeretem ha kicsit többre képes a cucc mint amennyit kihasználok belõle.
Jó persze mondhatnánk hogy erre már elég lenne egy Dart 3-is,de mondjuk arra is gondoltam,arról is hallotam sok jót.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Én is ajánlom a Torát.Finoman mozog, jó benne a csillapítás.Igaz, hogy olcsó, de egy földi halandót rendesen megszolgálnak.Erõs, meg szerintem megbízható is.Ha arra használod amire való, nem lesz vele bajod.

Izomtéridõninja-geológus!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
a tora jó, és szépen dolgozik. legalábbis ami nekem van. amúgy hogy kifogj egy jó vagy hibás darabot az 50-50% vagy igen vagy nem. ha olyan jó minõségre vágysz akkor vegyél foxot. én is vennék, csak csóró diák vagyok. viszont a szimmeringek, és porlehúzók tuningjával, eetleg tekerõk tuningjával már lehet minõséget is kihozni ezekbõl az olcsó villákból. bár sokan a 40 ezres telóktól is csodát várnak. a szilikonos támát ejtem. ha kireped akkor jön az enduro porlehúzó, de a szilikon nélkül is számomra hibátlanul mozog a villa. (lehet hogy azért mert nem volt még normális villám, hacsak a 01-es 02-es boxxer, és a 03-as dj nem számít annak)

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Nem kell hetente szervizbe járni velük, elég ha egyszer megcsinálják. Egyébként meg nem általános jelenség, nem hibás minden darab, viszont érezhetõen több akad, mind korábban. De ezt már leírtam egy párszor.
Ilyen alapon akkor ne vegyél semmit, mert mindenbõl akad hibás, vagy meghibásodó darab.

Oké köszi ezt én értem,de én csak a hiba százalékra lettem volna kíváncsi mármint pld 10-2 v 3,magyarúl mennyi az esélye hogy hibátlan darabhoz jutok hozzá.
De amúgy minden oké azért lehet hogy maradok a Tora-nál.:)