szépen beszélj mert nem adok több nobby nic-et;)
Jaaa! Az más! Tényleg szarok a rebák!
szépen beszélj mert nem adok több nobby nic-et;)
Akkor szerintem vegyél olyat, amilyet õ mond. Az biztos jó lesz.
általánosságban,a Rebák jók de az U-turn air széria kuka szerinteKonkrétan arról a villáról nyilatkozott, amit korábban említettél, vagy általánosságban mondott véleményét?
Ha attól zár jobban a szimering, akkor már régen megérett a cserére.
Lefotóztam neked egy enduro szimeringet.
A képen a bal oldali a szimering, ez van alul, a jobb oldali a porlehúzó, ezt látod felülrõl.
http://img136.images...zimeringde2.jpg
Izomtéridõninja-geológus!
nem,nem szedik szét hanem azt a rugós gyûrût felpattintják, hogy alácsepegtessék pl a teflonos izét. állítólag jobban zár a szimering.
gondolom a szimering az, ami nem engedi bejutni a port a teló belsejébe, vagy annak a normális neve a porlehúzó? vagy a kettõ ugyanaz?
Mindig szétszedik?
Tudod melyik a szimering?
.
én még csak úgy láttam ezt a kenegetõsdit, hogy a szimering alá rakják be az anyagot.
a Torámban a u -turn bizonyos állásban kattog mozgás közben, bizonyos állásban pedig nem.Ez normális?
Egyik legjobb nevû kerékpárboltunk szerelõje mondta
Konkrétan arról a villáról nyilatkozott, amit korábban említettél, vagy általánosságban mondott véleményét?sajna nem lehet mert haver és jótanácsként mondta
manitou-m/fox-om volt de RS még soha és ezért kérdezgettem
Ez így még jobban hangzik. :hahaha:
Privátban áruld már el, hogy ki volt az!
Szerintem meg nyugodtan kenjenek rá mindent szart, aztán ha tönkremegy, el kell adni nekik az EFS szimeringeket, csak mellékelni kell hozzá egy papírt, hogy ezt tilos kenegetni. Aztán mindenkinek szép kék porlehúzója lesz egy idõ után.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Egyik legjobb nevû kerékpárboltunk szerelõje mondta
A sebesség mindent megold.
Egyik legjobb nevû kerékpárboltunk szerelõje mondtaHa engedi a levegõt és/vagy olaj folyás van, ott rossz a tömítés és cserélni kell. Aki ezek alapján általános következtetést von le és azt másoknak is hirdeti, azt nekifutásból kell p****n rúgni, mert tudatlan dilettáns.
.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Én másfél szezont használtam egy u-turn-nös rebát. Az u-turn funkciójával nem volt semmi bajom, úgy rémlik 6 egész fordulatot kellett tekerni a két vége között. Ehhez le kell nyúlni a villa vállhoz, ami kivitelezhetõ menet közben is, de ha késõn kapsz észbe nem egyszerû mutatvány, kárpótlásul olyan helyeken is fel tudsz menni kényelmesen ahol a 115-ös rugóúttal csak nagy bûvészkedések árán. (vagy sehogy) Érdekelne miért nem ajánlják? Megjegyzés: én elcseréltem egy rugós telóra, nekem "nem jött be" ez a levegõs rendszer.