Elõször még szép, fekete pl, de nem sokkal késõbb szép szürke

a szilikont se kenõanyagként kell a porlehúzóra fújni, hanem az öregedése miatt.
amúgy a lúzer manuál is azt mondja hogy valamilyen speckó rockshox zsírral kell kenni a szimmeringek belsejét. gondolom a nyikorgás megelõzése miatt van az is.
Volna valakinek tapasztalata (itt nem arra gondolok hogy a haver unokatesója már látott és mondta)a U-turn levegõs rendszerrõl?Apróban van egy Reba air u-turn,de cserélt WC lábbal.Gondolkodom rajta,de jópáran nem ajánlják
Igen, az a könyv egy jó kis összefoglaló mû, de Baki Ádám nem szervizes.
Az igazat megvallva az Psylo-m eredeti porlehúzóját én is kentem teflonos löttyel (vizes mosás után nyekergett,de a mozgásával semmi baj nem volt). Aztán Sala kicserélte az Enduro Fork Seals által gyártott szimeringekre, a porlehúzó belsejét bekente valami spéci fekete zsírral és most tökéletes. Bármennyi koszt és vizet kap, meg se mukkan.
Szóval errõl azt gondolom, hogy ha egy telónál nagyjából betartják az ajánlott szervizintervallumokat, akkor nem kell próbálkozni a kenõanyag kívülrõl történõ bevitelével.
Izomtéridõninja-geológus!
Baki Ádám könyvében pedig kép is van róla.Szóval nem hinném, hogy rosszra tanítanák a biciklis népet
Na, akkor most mi legyen, próbálkozzunk-e sprayekkel, vagy sem.
Másik kérdésre válaszolva: szerintem típuson belül is lehetnek különbségek.Próbálkozni kell nagygenerállal...A RS alapból nem rossz, úgyhogy egyedi hiba is lehet...
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Nem értem miért nem lehet következtetni a teló érzékenységére nyomogatással ha egyszer terepen is tulajdonképp ez történik, csak gyorsabban. Ugyanúgy letapad menet közben is, pl.: macskakövön nem mozog, és nem nehéz úgy kiállva tekerni sem, hogy ne mozgjon fölöslegesen.
1: a labra zsirt kenni...hmmm semmi ertelme.
2: nyomogatasbol kovetkeztetest levonni egy telo erzekenysegere detto.
3: olajcsere mit jelent? csak kenoolajat vagy az egesz szet lett szedve?
Egészen pontosan ezt mondta:
"Ha valaki rá mer fújni bármit (kutyaszar, intim sikosító, hig fos....) annak feldugom a villát a seggébe és megforgatom, mint egy propellert.
ugyanez vonatkozik azokra akik ujra felhozzák a témát."
szóval érzékeny fenekûek ne fújogassanak rá semmit
Sala szerint a szilikontól berepedezik a tömítés/szimering, sztem hihetünk neki
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."