Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás
ezt meg kell erositsem, sokaig felig-meddig mokusvakitasnak gondoltam az EFS-t, de VV pike-jat megnyomkodtam. Na azota mar az enyemben is az bujik meg :) + jo olaj= gyonyoruen mozog

----

FÁJVÓ

----

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Megosztanád hogyan? Finomságra, érzékenységre vagy csillapításilag gondolod?

Szimmering cserélve EFS-re, olaj 5-s Motorexre - mellesleg ugyan ezt csináltuk a levegõs Reba-val is. Érzékenység és a mozgás fényévekkel jobb lett. Csillapítással addig se volt gond, de az is csöppet finomodott. Aki eddig kipróbálta, az elismerõen nyilatkozott róla (egyébként 2005-s Pike SL). És rendszeres karbantartás, vagyis olaj egy-két havonta ellenõrizve, max. három-négy havonta cserélve.
De a 36-s Fox VAN R-t nem tudja legyûrni.:D

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Mitõl lehet, hogy egy Duke SL (MCD-s) kb 4 cm út után rettentõ progresszív lesz?
"Elköpte" az MCD az olajat a láb aljába? Vagy hogy is van ez?
Ha igen, ez csak O gyûrû csere? Illetve felül, az MCD tekerentyûnél is cseppen ki némi olaj. Ez is O gyûrû?

Sala, hogy tetszik ráérni mostanság? :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Véleményem szerint ki lehet hozni Fox-os mozgást RS telóból, ha "kicsit" belenyúlunk, de eddig ezt csak rugósnál sikerült produkálnunk.

A pike-om szebben mozog, mint az f100rl-em. Jól mozog a fox is, de mégis csak levegõs.

A sebesség mindent megold.

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Megosztanád hogyan? Finomságra, érzékenységre vagy csillapításilag gondolod?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Véleményem szerint ki lehet hozni Fox-os mozgást RS telóból, ha "kicsit" belenyúlunk, de eddig ezt csak rugósnál sikerült produkálnunk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Összeségben a villa jól néz ki - ha passzol a vázhoz - közelrõl makrózva tényleg van egy két ronda rész.

A régi 05 fox f100rl-el összehasonlítva (amit nem mertem még eladni, hátha nem válik be a sid):
- a fox ugyanolyan rugalmas (a fox is két ujjal összenyomható) :)
- a sid nem mozog egyenlõre olyan szépen mint a fox :D
- olcsóbb volt (team) mint egy új f100rlc :confused:

Totál ellenkezõ tapasztalat, valami nálam nem stimmelhet(?)

valami nálad

egyrészt én a foxot nem tudom két újjal összenyomni (lehet gyenge vagyok)

meg 1ébként bringában próbálva értettem hogy kicsit rugalmas

olyan szépen meg sosem fog mozogni mint egy fox :)

árban meg abból indultam ki hogy itthon a team 130K, a 09-es fox 80/100 rlc 135K, régebbi foxok meg 110 tõl vannak.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

tényleg nem szép, meg kicsit rugalmas is, ellenben szépen mozog..viszont drága, annyiért fox

Összeségben a villa jól néz ki - ha passzol a vázhoz - közelrõl makrózva tényleg van egy két ronda rész.

A régi 05 fox f100rl-el összehasonlítva (amit nem mertem még eladni, hátha nem válik be a sid):
- a fox ugyanolyan rugalmas (a fox is két ujjal összenyomható) :)
- a sid nem mozog egyenlõre olyan szépen mint a fox :D
- olcsóbb volt (team) mint egy új f100rlc :confused:

Totál ellenkezõ tapasztalat, valami nálam nem stimmelhet(?)

rbalint88

rbalint88

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.387 hozzászólás
07-es revelation és reba miben különbözik egymástól? csak nyomórúd, vagy van valami egyéb extra is?

csak mert ugye rev 115 és 130, reba meg 85-115. ha nem vészes összeg, inkább vennék bele reba nyomórudat, és akkor lenne két villám...
(merev xc konába nem hinném, hogy jó lenne a 115mm-en se)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

tudom mi az a kituremkedes az siden. harmadszor irom le ha kell: kidolgozasi hibai voltak. tobb is. legkozelebb latok egyet nyomok rola makrot

tényleg nem szép, meg kicsit rugalmas is, ellenben szépen mozog..viszont drága, annyiért fox
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudom mi az a kituremkedes az siden. harmadszor irom le ha kell: kidolgozasi hibai voltak. tobb is. legkozelebb latok egyet nyomok rola makrot
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

nemtom, ami az en kezemben volt [egy boltban volt 2 is] annak a kulso szara nem volt rendesen eldolgozva. nem volt egyenletes a felulete. mintha egy utolso simitas hianyzott volna rola. en nem ezt varnam 5-600fontert

Gondolom nem a "bowerbludge" nevû vastagításra/kitüremkedésre gondolsz a száron (mert az feature, nem hiba), hanem valamilyen festési(?) hibára?

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
Nekem most szart be az etalon (magura) platform csillapítása. Salabácsi szét tudnád borítani valamikor?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nemtom, ami az en kezemben volt [egy boltban volt 2 is] annak a kulso szara nem volt rendesen eldolgozva. nem volt egyenletes a felulete. mintha egy utolso simitas hianyzott volna rola. en nem ezt varnam 5-600fontert
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

apr

apr

törzsvendég

• fórumtag
  • 567 hozzászólás

fogdostam valamelyik nap egy uj SID-et. hat nemtom, en nagyon nem ajultam el a kidolgozottsagatol. sot. mondthatnam kritikan aluli ahogy kinez a kulso szar. persze ettol meg lehet mozgasra etalon, csak ha mar kifizetsz erte annyit amennyit, lehet tobbet varhatnal el.

Mi a baj vele? Nekem nem tûnik rosszabnak a régi fox f100rl-emnél, sõt...

(Pédául a matrica a lakk alatt van, bár van akinek ez nem tetszik...)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
olyan az, mint a nõk, mindig az aktuális a legjobb.. :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
elõtte Maguránál... AMúgy R7-nél írt vmi kisebb hibát is, ha jól rémlik.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
sala mintha kz R7-nél mondta volna, hogy ez az etalon...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Ááá, mondta itt, hogy milyen profiul oldanak meg dolgokat Maguráék.
De Sala, ha nekem nem segítel, húzzál aludni! :D

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Legutoljára még a Manitou volt:D