Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem...Mégpedig az,hogy 1 18"-os vázba ti max. mekkora villát raknátok bele,rúgóútra gondoltam? Én mondjuk max. 130asra gondoltam vagy az 1 kicsit sok lesz?Most 1 80mm-es Dart 2 es van bent. A választokat elõre is köszönöm!!!

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

Helló! :)

Valaki tudna nekem linkelni valami oldalt ahol a RS Boxxer Ride szervizelésérõl,netán tuningjáról van szó??
Elõre is köszi!!!

http://www.sram.com/...ID=1&subcatID=1

http://www.sram.com/...TurnService.pdf

Izomtéridõninja-geológus!

VADDISZNÓ

VADDISZNÓ

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Csõ!

06 boxxerhez kellene nekem váll alsó+felsõ (ha csak felsõ, az is jó, de az mindenképp kell)
tud vki használtan, vagy helyet, ahol lehet venni újjonnan? Ez mennyibe fáj?
hydro-elektro-mechanikus, hõérzékelõs félhomályszabályzó :lol1:

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás
Helló! :)

Valaki tudna nekem linkelni valami oldalt ahol a RS Boxxer Ride szervizelésérõl,netán tuningjáról van szó??
Elõre is köszi!!!

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
fix 180 at mozgó 318 Domainben milyen rugó van gyárilag?
illetve lágyabb rugószettet honnan lehet beszerezni?
Sei, soku Si.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

annyi pénzért meg vegyél foxot
70 grammal nehezebb mint a 09-es sid, viszont az merev mint a beton (azért a 180-as tárcsa a 09-es sidet is tudja csavargatni. ) és még szebben is mozog.

Vagy rebát és marad pénzed másra is.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

a 2009-es SID-nél a gyártó a 180 ajánlja. mivel ezek már 32-es villák, erre bátrabban rakhatok tárcsaféket? merevebbek mint az elõdeik?

annyi pénzért meg vegyél foxot
70 grammal nehezebb mint a 09-es sid, viszont az merev mint a beton (azért a 180-as tárcsa a 09-es sidet is tudja csavargatni. ) és még szebben is mozog.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Igen.

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
a 2009-es SID-nél a gyártó a 180 ajánlja. mivel ezek már 32-es villák, erre bátrabban rakhatok tárcsaféket? merevebbek mint az elõdeik?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
meg ugye ott van a bibi, hogy a SID-en egy 180-as tarcsa nem tudja igazan hozni a formajat. Sokat javit a fekhatason az, hogy maga a villa mennyire merev. nomost ha megvetted a legrugalmasabb szaru villat amit lehetett, akkor az szerencsetlen csak tobb erohatasnak lessz kiteve [ergo rovidul az elettartama] de nagy fekerobeli javulast nem biztos hogy eszreveszel. persze ez mind csak elmelet
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Nincs mese fogynom kell. :P Sajnos az elmúlt idõben felszedtem 5-6 kg felesleget, de dolgozom az ügyön. Eddig V-fékes voltam és gondoltam jövõre kipróbálom a tárcsát. Most kezdhetek az eladáson gondolkodni? Kicsit most elszomorodtam...

hááát 70 kg körüli ismerõseim is azt mondják, hogy kolbászol még alattuk is a Sid..

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

newbike : a sid sztem nagyon nem fogja értékelni a 7"-os tárcsát, igazából 80 kilóval még a 160-ast se ....
egyébként ha jó bõ mázáshoz elég a 6"-os tárcsa akkor sztem 80 hoz is elégnek kéne lenni, ami a szûk keresztmetszet lesz a teló rugalmassága.
szvsz ami ehhez a súlyhoz a nem volt túl jó választás az a teló, de ezek szerint már mindegy

Nincs mese fogynom kell. :P Sajnos az elmúlt idõben felszedtem 5-6 kg felesleget, de dolgozom az ügyön. Eddig V-fékes voltam és gondoltam jövõre kipróbálom a tárcsát. Most kezdhetek az eladáson gondolkodni? Kicsit most elszomorodtam...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Hello!

Az a kérdésem, h Rebanál mennyire szervízigényes a Air U-Turn ? na meg mennyire megbízható ? Team és a Race és az SL közti lényeges különbséget leírná vki ? Elõre is köszi a segítséget!

bye bye

semmivel nem szervízigénywesebb mint az alap reba

lényegi különbség nincs a 3 verzió között, leginkább a team és a race kivûlrõl állítható floodgat-je ami a userek nagy többségénél egyszer (vagy egyszer sem) használt funkció, illetve valami elhanyogalható súlykülönbség.

newbike : a sid sztem nagyon nem fogja értékelni a 7"-os tárcsát, igazából 80 kilóval még a 160-ast se ....
egyébként ha jó bõ mázáshoz elég a 6"-os tárcsa akkor sztem 80 hoz is elégnek kéne lenni, ami a szûk keresztmetszet lesz a teló rugalmassága.
szvsz ami ehhez a súlyhoz a nem volt túl jó választás az a teló, de ezek szerint már mindegy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

Szerintem a SID +Tárcsafék elmegy, én is sokáig használta, de ha 180-as tárcsában gondolkozol akkor már inkább egy Reba, a SID nem fogja szeretni...

Hát sajnos mindkét dolog már megvan. A villa nyár óta a bringámban, az XT féket 1 hónapja vettem kb. Nem gondolkodom igazán a nagy tárcsában, de azt tanácsolták sokan, hogy 80 kg körül azért nem ártana a 180-as tárcsa. Kicsit tanácstalan vagyok most. Ráadásul a Syncros kerékszett sem volt olcsó mulatság...:chin:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Szerintem a SID +Tárcsafék elmegy, én is sokáig használta, de ha 180-as tárcsában gondolkozol akkor már inkább egy Reba, a SID nem fogja szeretni...

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Egy 2006-os SID Team mennyire örülne egy 180-as XT tárcsához? 80 kiló körül vagyok. Kell feltétlen a 180-as tárcsa elõre?

Lifestyle

Lifestyle

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Hello!

Az a kérdésem, h Rebanál mennyire szervízigényes a Air U-Turn ? na meg mennyire megbízható ? Team és a Race és az SL közti lényeges különbséget leírná vki ? Elõre is köszi a segítséget!

bye bye
Ami fáj, az nevel. /Benjamin Franklin/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ma én is szereltem, szétszedtem a pike-omban az mcd egységet (kicsit köpte az olajat), a piros "egérrágta" mûanyag hengerhez fordított menettel rögzül a kupak, a visszahúzó rugót is ki tudom venni.

A sebesség mindent megold.

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Ma kicseréltem az olajat a Torámban és betöltöttem az elõírt 145 ml-t, de mégse javult meg a csillapítás, csak a lockout mûködik rendesen.
Kérlek segítsetek, hogyan javíthatnám meg!
Vajon ha visszaküldöm garanciálisan, akkor észreveszik, hogy a gyári sárga olaj helyett piros motorex van benne, vagy töltse vissza azt a 110 ml-t?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

2010es teló 2009 elején ? érdekes.....

lényeg hogy lesz és remélem nekem is ilyen lesz :P

az új sidet is 2009-nek hívják, aztán mégis lehet kapni egy fél éve