Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Rock Shox

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10883 hozzászólás a témában

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Az jó! Bár a J3-ban nincs szivacs, de a szimmering alatt van még egy kis hely. Majd egyszer lemérem, hogy mennyi. Esetleg azt megtudnád mondani, hogy az EFS-nél mennyi a beépítési magasság a 28mm-es szimmeringnél? És hogy kb mennyibe is kerül egy készlet?
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Bár nem én szólíttattam meg, de válaszolnék a kérdésre.
Igen. Nem kell szuszakolni. Ahol egyben van/volt, ott a szivacs helyére megy a szimmering és a fölé a porlehúzó.

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 hozzászólás
Sala!
Az olyan telókba, ahol egybe van a porlehúzó és az olajzáró szimering (pl.: J3), bele lehet tuszkolni az EFS szimmeringet? Mert, ha jól láttam, õk csak különállókkal foglalkoznak.
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

punkbiker

punkbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 569 hozzászólás

http://www.sram.com/...ID=1&subcatID=1

http://www.sram.com/...TurnService.pdf

Köszönöm szépen :)

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás
Urak,
lehet olyan alkatrészeket vásárolni,s ha igen hol,mint a becsúszószár végzáró hatlapfejû dugói a vállon,a kompresszó állító csap,amire zégergyûrûvel rögzítem a gombot? Egy 318 solo air az áldozat.
Vettem egy villát aztán nem azt kaptam amit ígértek.Kicsit szét van barmolva.

JA meg villanyak is kellene bele,a törött toldott helyett.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Hát igen így értem a dolgot, így RLC lenne a választás. Szerinted a leírtak alapján új '09 SID Team vagy használt 08' RLC? :chin:

használt rlc nem ér 100-at
ha max 85-ért oda adja akkor az
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

én abból számoltam hogy 120 körül volt a race 130 körül a team, a 09-es rlc meg 134

de tavalyi fox rl van 120-ért új bótban

Hát igen így értem a dolgot, így RLC lenne a választás. Szerinted a leírtak alapján új '09 SID Team vagy használt 08' RLC? :chin:

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Volna egy Fox F80 RLC, de használt! Egy szezont ugyan, de abban több verseny és nem kevés edzés is van. Az elõnye, hogy itthon van, v-fékes is és ismerõstõl venném. Azt nem tudom, hogy mennyire lett karbantartva. 100K-t kér az eladó. A SID Team 114-re jön ki postával újonnan, de csak tárcsás és külfödrõl jönne.

én abból számoltam hogy 120 körül volt a race 130 körül a team, a 09-es rlc meg 134

de tavalyi fox rl van 120-ért új bótban
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

annyi pénzért meg vegyél foxot
70 grammal nehezebb mint a 09-es sid, viszont az merev mint a beton (azért a 180-as tárcsa a 09-es sidet is tudja csavargatni. ) és még szebben is mozog.

Volna egy Fox F80 RLC, de használt! Egy szezont ugyan, de abban több verseny és nem kevés edzés is van. Az elõnye, hogy itthon van, v-fékes is és ismerõstõl venném. Azt nem tudom, hogy mennyire lett karbantartva. 100K-t kér az eladó. A SID Team 114-re jön ki postával újonnan, de csak tárcsás és külfödrõl jönne.

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás

:rofl: és valóban :D

ezt magamra értettem. de nem azt mondom, hogy itt nincs szükség rúgóútra(pl. magyar úthibák:D:D), vagy valami egyéb vicceset mondtam?:)
pontosítok: nekem, alföldre, túrázni, aszfalton/földúton/erdõben: bõven elég.
de ahogy elnézem a maratonok versenyzõit, meg a valódi cc/xc-seket õk is jól megvannak a 85 mm-rrel.vagy 100-zal.
Szóval legyen inkább csak 85, de azt jól mozogja/csillapítsa

Izomtéridõninja-geológus!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ: zoomstag
(fõleg itt alföldön:D)

:rofl: és valóban :D

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.046 hozzászólás
meg az a 2 centi a 10 és 12 centis út között annyival nem tesz gyorsabbá lefele.
szerintem max. 100 mm-est rakj bele.
én leginkább 85-re szoktam beállítani.bõven elég egy xc gépbe(fõleg itt alföldön:D)

Izomtéridõninja-geológus!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ne rinyálj, a 100 mm nem kevés, ha ügyes vagy, sok örömet szerez!
A vázat viszont tényleg kicsinálja egy hosszabb teló, ami nem a vázba való. Ráadásul a saját testi épségedet is veszéjezteted, hiszen váztörés lehet a vége, ami egy lejtõzés közben ugye erõsen kontra indikált. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
120 minek? Ha lejtõzni akarsz, akkor olyan gépet kell venni, amit arra találtak ki, de azért elég jól lehet velük mászni is (trail, all-mountain, enduro).

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
A 120mm az sok lenne ti szerintetek?Mert mondjuk én azt raknák bele legszívesebben...:) De lehet,h csak 100-as lesz...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
ergo ha beleraksz egy 130-as villát, akkor egyrészt elkurod a geometriát és meredek emelkedõn tolhatod mer emelni fogja mindig az elejét, másrészt ha elreped a fejcsõ akkor cumi van

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A váz geometriától. A vázat meghatározott felhasználási területre tervezik, ahol adottak a paraméterek, illetve ennek határai. Ha ezeket túlléped, kockáztatod a váz épségét.

Karsten

Karsten

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Akkor valójában mitõl függ?Nekem a 100mm 1 kicsit kevés lenne...:)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
képedbõl itélva Merida HFS...max 100mm

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Sziasztok!

Lenne 1 kérdésem...Mégpedig az,hogy 1 18"-os vázba ti max. mekkora villát raknátok bele,rúgóútra gondoltam? Én mondjuk max. 130asra gondoltam vagy az 1 kicsit sok lesz?Most 1 80mm-es Dart 2 es van bent. A választokat elõre is köszönöm!!!

nem vázméretfüggõ